8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Σερβία

Προϊστορία

14/10/2023 ΟυγγαρίαΣερβία 2 - 1
7/9/2023 ΣερβίαΟυγγαρία 1 - 2
24/3/2022 ΟυγγαρίαΣερβία 0 - 1
15/11/2020 ΟυγγαρίαΣερβία 1 - 1
11/10/2020 ΣερβίαΟυγγαρία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 164,840 20.9%
X
€ 137,997 17.5%
2
€ 485,815 61.6%
Over
€ 26,419 14.1%
Under
€ 160,977 85.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

227 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

6

38%

Κατοχή μπάλας

62%

0

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

10

3

Φάουλ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 58215
Θέλουν ρεβάνς οι Σέρβοι

Θέλουν ρεβάνς οι Σέρβοι

Ουγγαρία και Σερβία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Βουδαπέστη ένα μόλις μήνα μετά τη μονομαχία τους στο Βελιγράδι που βρήκε νικητές τους Μαγυάρους με 2-1. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου, με την Ουγγαρία να έχει ένα ματς λιγότερο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Τον Σεπτέμβριο πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη μέσα στην Σερβία (2-1) και την έπιασε στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς. Βρέθηκε πίσω στο 10ο λεπτό από αυτογκόλ του Σάλαι αλλά το γύρισε σ’ ένα δίλεπτο (34’ Βάργκα, 36’ Ορμπάν) και στην συνέχεια υπερασπίστηκε το υπέρ της σκορ. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στην επανάληψη αλλά άντεξε χάρη στον γκολκίπερ της. Ενδεικτικό του αμυντικού της ρόλου στο δεύτερο μέρος ότι κατέγραψε μόλις μία τελική και αυτή στις καθυστερήσεις.

Έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο και βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ μαζί με την Σερβία και στο +2 από το 3ο Μαυροβούνιο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι η ίδια έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Με νίκη μάλιστα στο σημερινό θα κάνει τεράστιο βήμα και για την πρωτιά του ομίλου. Ακολουθεί το ματς της Τρίτης στην Λιθουανία και αν κάνει το 2x2 θα προκριθεί και μαθηματικά στα τελικά του Euro.

Εν όψει του σημερινού αγώνα κορυφής με την Σερβία ο τεχνικός της Μάρκο Ρόσι, που στις αρχές του μήνα απέκτησε ουγγρική υπηκοότητα, σχολίασε: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας αλλά ακολουθούν τρία παιχνίδια όπου χρειάζεται να μαζέψουμε συνολικά έξι βαθμούς. Προφανώς θα προσπαθήσουμε να τους μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τους Σέρβους αλλά και να χάσουμε δεν θα αποτελέσει καταστροφή. Δεν θέλω να μεταδίδω το μήνυμα ότι είμαστε κάποια ομάδα φαινόμενο. Είμαστε μια καλοδουλεμένη ομάδα καλών ποδοσφαιριστών, δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τη βελτίωση της απόδοσής μας. Δε φοβόμαστε ότι η ομάδα της Σερβίας έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Έχουν περισσότερους παίκτες κορυφαίων πρωταθλημάτων, αλλά το πιο σημαντικό στην ομάδα μας είναι ότι τα παιδιά έχουν έντονη επιθυμία να μετρούν τις δυνάμεις τους, έχουν μεγάλη ικανότητα να πολεμούν και έχουν αποδείξει ήδη αρκετές φορές ότι δε φοβούνται κανέναν».

Έχει συμπληρώσει ένα χρόνο αήττητη, η τελευταία της ήττα ήταν από την Ιταλία στις 26 Σεπτεμβρίου του 2022 στην Βουδαπέστη για το Nations League. Έκτοτε τρέχει αήττητο οχτώ αγώνων με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Εξαιρετική στην άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στην προκριματική φάση κι αυτό με αυτογκόλ.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα η απουσία του ηγετικού στόπερ Ορμπάν (Λειψία). Χωρίς άλλα θέματα. Σε σχέση με την αποστολή του Σεπτεμβρίου απουσιάζει και ο αναπληρωματικός χαφ Σζουχοντόφσκι (Κετσκεμέτ) που δεν έχει ακόμα αγώνα με το εθνόσημο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντέμιεν (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ντίμπουσζ (Φερεντσβάρος), Γκουλάστσι (Λειψία), Στσαπάνος (Πακς)

Αμυντικοί: Μπάλογκ (Πάρμα), Φιόλα (Φέχερβαρ), Λανγκ (Ομόνοια), Μόστσι (Ρίζεσπορ), Ατ. Σάλαι (Χόφενχαϊμ), Γκ. Σάλαϊ (Κετσκεμέτ), Μπόλα (Σερβέτ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ)

Μέσοι: Καλμάρ (Φέχερβαρ), Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ), Νάγκι (Πίζα), Νέγκο (Χάβρη), Στάιλς (Μπάρνσλεϊ)

Επιθετικοί: Άνταμ (Ουλσάν Χιουντάι), Τσόμποτ (Ουίπεστ), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Χόρβαθ (Κεκτσεμέτ), Ρ. Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Σζομποσλάι (Λίβερπουλ), Βάργκα (Φερεντσβάρος)Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, με το συνολικό πρόσημο όμως να βγαίνει αρνητικό καθώς στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Ουγγαρία (1-2), βασική της αντίπαλο στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Euro. Προηγήθηκε μόλις στο 10’ με αυτογκόλ αλλά δέχτηκε την ανατροπή μέσα σ’ ένα δίλεπτο (34’, 36’) και παρά την ασφυχτική πίεση στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, πέφτοντας πάνω στην εξαιρετική μέρα του αντίπαλου γκολκίπερ. Ακολούθησε η εύκολη νίκη με 3-1 στην Λιθουανία χάρη στο χατ-τρικ του Μίτροβιτς από το πρώτο ημίχρονο, με την αντίπαλο της να μειώνει απλώς στο 45’ για το τελικό σκορ.

Στο 3-1-2 ο απολογισμός της μετά από πέντε ματς στον όμιλο, ισοβαθμεί μαζί με την Ουγγαρία στην κορυφή αλλά έχει ένα ματς περισσότερο. Παράλληλα βρίσκεται μόλις στο +2 από το 3ο Μαυροβούνιο, το οποίο υποδέχεται την Τρίτη στην έδρα του. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι μπροστά της έχει δύο τελικούς για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τη νίκη έθεσε ως στόχο στο σημερινό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Στοΐκοβιτς: «Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα το Σάββατο, θα παλέψουν ως το τελευταίο λεπτό. Η Ουγγαρία έχει μία πολύ καλή ομάδα, είναι καλά προετοιμασμένοι και οργανωμένοι όπως είδαμε στο Βελιγράδι. Μπορώ να πω ότι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θέλουμε να πάρουμε πίσω τους τρεις βαθμούς που χάσαμε, γι’ αυτό ήρθαμε. Το στάδιο είναι όμορφο, οι συνθήκες είναι τέλειες για το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό ματς από το Βελιγράδι επειδή εκεί παίξαμε σε άδειες κερκίδες ενώ εδώ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Κάθε παίκτης εύχεται για κάτι τέτοιο».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο ένας εκ των δύο βασικών σέντερ φορ, Βλάχοβιτς (Γιουβέντους) που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Εκτός έμεινε και ο έτερος φορ Γιόβιτς (Μίλαν) κι έτσι πλην του σταρ φορ Α. Μίτροβιτς έχει μόνο τον 20χρονο Ρατκόφ ως εναλλακτική. Από εκεί και πέρα δεν προλαβαίνει το σημερινό ο βασικός στόπερ Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης) ενώ νοκ-άουτ και από τα δύο ματς τέθηκε ο αναπληρωματικός μπακ Ρίστιτς (Θέλτα). «Κόπηκαν» από την προεπιλογή οι στόπερ Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Ίλιτς (Παρτιζάν) και οι μέσοι Λάζοβιτς (Βερόνα), Γρούγιτς (Πόρτο), Ράτσιτς (Σασσουόλο), Σ. Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας). Με τέσσερις… Σουπερλιγκάτους (Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ραίκοβιτς (Μαγιόρκα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Πέτροβιτς (Τσέλσι), Ραντούνοβιτς (Κάλιαρι)

Αμυντικοί: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Εράκοβιτς (Ζενίτ), Μπάμπιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Τέρζιτς (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Τάντιτς (Φενέρμπαχτσε), Κόστιτς (Γιουβέντους), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Αλ Χιλάλ), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Τορίνο), Τζούρισιτς (Παναθηναϊκός), Λούκιτς (Φούλαμ), Α. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Ίλιτς (Τορίνο), Σάμαρντζιτς (Ουντινέζε)

Επιθετικοί: Α. Μίτροβιτς (Αλ Χιλάλ), Ράτκοβ (Σάλτσμπουργκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μάχη κορυφής στην Βουδαπέστη με την Σερβία να ψάχνει ρεβάνς για την ήττα του Σεπτεμβρίου από την Ουγγαρία στο Βελιγράδι (1-2). Πιο άνετοι βαθμολογικά οι Μαγυάροι οι οποίοι έχουν ένα ματς λιγότερο, από την άλλη οι Σέρβοι έχουν στο μυαλό τους και τον αγώνα που ακολουθεί με το 3ο Μαυροβούνιο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών. Δύσκολο για ασφαλής πρόβλεψη, η Ουγγαρία είνια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει να χάσει πάνω από ένα χρόνο, στον αντίποδα η Σερβία είνια ομάδα με περισσότερο ταλέντο αλλά άκρως απρόβλεπτη. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Στο όριο Under-Over περιμένουμε το παιχνίδι, αν θα παίζαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 8 18 5 3 0 16:7
  2 Σερβία 8 14 4 2 2 15:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Fluflis με το υψηλότερο yield +14.09% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.26% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες