5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Σερβία

15/11/2020 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1274 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουγγαρία - Σερβία στις 14/10/2023

Προϊστορία

14/10/2023 ΟυγγαρίαΣερβία 2 - 1
7/9/2023 ΣερβίαΟυγγαρία 1 - 2
24/3/2022 ΟυγγαρίαΣερβία 0 - 1
15/11/2020 ΟυγγαρίαΣερβία 1 - 1
11/10/2020 ΣερβίαΟυγγαρία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,830 18.5%
X
€ 37,316 16.9%
2
€ 143,130 64.7%
Over
€ 8,513 51.4%
Under
€ 8,057 48.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Χαρές και πανηγύρια στην Ουγγαρία, πίκρα και δάκρυα στην Σερβία

Χαρές και πανηγύρια στην Ουγγαρία, πίκρα και δάκρυα στην Σερβία

Η Ουγγαρία που πριν τρεις ημέρες πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, υποδέχεται την Σερβία, η οποία στο δικό της τελικό αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Σκωτία και δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 2-1 την Ισλανδία στην Βουδαπέστη και προκρίθηκε σε τελική φάση Euro για δεύτερη διαδοχική φορά. Βρέθηκε πίσω στο 11ο λεπτό από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της, Γκουλάτσι ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ήταν απειλητική μόνο μέσω στατικών φάσεων και στο 86’ γλίτωσε από το 0-2 που θα την έριχνε στο καναβάτσο. Δύο λεπτά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με τον Νέγκο, ο οποίος επωφελήθηκε από καραμπόλα στην αντίπαλη περιοχή κι ισοφάρισε σε 1-1. Όλα έδειχναν παράταση, ωστόσο στο 90+2’ ο Ζομποσλάι έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, επιχείρησε μακρινό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ουγγαρία μετά το τελικό σφύριγμα, με τα μέλη της αποστολής να δέχτηκαν συγχαρητήρια ακόμα και από τον πρωθυπουργό της χώρας. Από το σπίτι του πανηγύρισε την πρόκριση ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Ρόσι, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. «Ακόμα και οι τοίχοι κουνήθηκαν από τις φωνές στα δύο γκολ», αποκάλυψε η γυναίκα του, Μαριέλα που παρακολουθούσε μαζί του το παιχνίδι.

Προφανώς το σημερινό παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και πέτυχε ήδη το μεγάλο της στόχο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα εμφανιστεί αδιάφορη, αφού έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο φετινό Nations League και με ρεκόρ 2-1-1 παραμένει στο κόλπο για την άνοδο στην League B. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ρωσία και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει εντός έδρας τις Σερβία και Τουρκία.

Εν όψει του σημερινού, ο Ρόσι, που δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι λόγω κορωνοϊού, δήλωσε: «Θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές κόντρα στην Σερβία. Νομίζω έχω αρκετά πιο εύκολο έργο για το παιχνίδι σε σχέση με τον Σέρβο συνάδελφο μου, μιας και προκριθήκαμε στο Euro ενώ αυτοί έχασαν από την Σκωτία. Η ομάδα τους διαθέτει εξαιρετικά καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εάν δουλέψουμε ως ομάδα, μπορούμε να τους ξεπεράσουμε. Εάν ακολουθήσουμε την τακτική μας και επιμείνουμε στις δύσκολες καταστάσεις, έχουμε καλή πιθανότητα να κερδίσουμε. Φυσικά εξαρτάται επίσης από την εμφάνιση των αντιπάλων μας».

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες. Στους συλλόγους τους επέστρεψαν ο κάπτεν/εξτρέμ Σάλαι (Φράιμπουργκ), ο βασικός γκολκίπερ Γκουλάτσι (Λειψία) και ο βασικός στόπερ Όρμπαν (Λειψία). Εκτός επίσης ο έτερος βασικός στόπερ Ζάλαι (Απόλλων Λεμεσού), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Φιόλα (Φέχερβαρ).

Η αποστολή της Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες: Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Χέγκεντους (Πάκσι)

Αμυντικοί: Μπέσε (Λέουβεν), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Κεσκές (Λουγκάνο), Λανγκ (Ομόνοια), Λοβρέντσις (Φερεντσβάρος), Νέγκό (Φέχερβαρ)

Μέσοι: Σέρι (Μεζόκοβεσντ), Χόλεντερ (Παρτίζαν), Καλμάρ (Ντουνάισκα), Ναγκί (Μπρίστολ Σίτι), Σέφερ (Ντουνάισκα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Σομπολζάι (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Γκιουρσό (Χάιντουκ), Κόνιβες (Ζαλεγκέρζεγκι), Νίκολικς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Κασίμπασα)

ΣΕΡΒΙΑ

Έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στην τελική φάση του Euro στο εντός έδρας με την Σκωτία (4-5 πεν., 1-1 κ.δ.). Κατώτερη των προσδοκιών, βρέθηκε πίσω στο 53’ και πιο πολύ κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα παρά απείλησε. Ωστόσο στο 90’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γιόβιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κι έστειλε το ματς στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι. Εκεί μοιραίος ήταν ο αρχισκόρερ Μίτροβιτς, ο οποίος έχασε την τελευταία εκτέλεση και με σκορ 4-5 οι «αετοί» έμειναν εκτός τελικής φάσης.

Μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο της ομάδας μετά τον πικρό αποκλεισμό και τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro. «Περίμενα πολλά, οι απαιτήσεις ήταν πολύ ψηλά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Στο ξεκίνημα όλα ήταν τελείως μπερδεμένα. Δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, δε γίνονταν τίποτα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Και μετά ήταν πολύ αργά, κυνηγούσαμε στο σκορ αντί να προηγούμασταν. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μας εξέπληξαν», δήλωσε ο τεχνικός της, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια: «Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τα αποδυτήρια σε αυτήν την κατάσταση. Η ατμόσφαιρα της ομάδας δεν είναι πολύ καλή, θα πρέπει να κάνουμε πολλά για να σηκωθούμε και να παραταχθούμε όπως πρέπει για τις απαιτήσεις του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο παιχνίδι του Οκτωβρίου στο Βελιγράδι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Σλάβισα Κοκέζα δήλωσε: «Πιστεύαμε ότι είχαμε την ποιότητα και αξίζαμε να προκριθούμε στο Euro, ειδικά μετά το παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Έχουμε όλοι ευθύνη, από την Ομοσπονδία μέχρι τους παίκτες. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την πορεία μας στο Nations League και μετά θα κάνουμε τον συνολικό απολογισμό. Θα πάρουμε τις αποφάσισες για το καλύτερο του σερβικού ποδοσφαίρου».

Πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να συγκεντρωθεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Nations League, όπου κινδυνεύει με υποβιβασμό στην League C. Δεν έχει νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (0-2-2) και βρίσκεται στο -1 από την 3η Τουρκία. Μετά το παιχνίδι στην Βουδαπέστη, υποδέχεται στην έδρα της την Ρωσία.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σε καραντίνα οι μέσοι Μιλιβόγιεβιτς (Κρίσταλ Πάλας) και Ντούρισιτς (Σασουόλο). Εκτός έμειναν επίσης ο μέσος Λιάλιτς (Μπεσίκτας) και οι αναπληρωματικοί φορ Άλεξιτς (Μπασακσεχίρ) και Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Νίκολιτς (Βασιλεία),Ροκόφ (Φέχερβαρ)

Αμυντικοί: Κολάροφ (Ίντερ), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Μίτροβιτς (Στρασβούργο), Μάρας (Αλμερία), Σπάγιτς (Φέγενορντ), Πάβλοβιτς (Μονακό)

Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκιτς (Τορίνο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Ραντζέλοβιτς (Ολυμπιακός), Κατάι (Ερυθρός Αστέρας), Ζντιέλαρ (Παρτιζάν), Γκρούγιτς (Πόρτο), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ),

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εκ διαμέτρου αντίθετο κλίμα στα στρατόπεδα των δύο ομάδων, αφού η Ουγγαρία προέρχεται από την μεγάλη πρόκριση –με επική ανατροπή- στο Euro, ενώ η Σερβία από τον πικρό αποκλεισμό στα πέναλτι από την Σκωτία. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αλλαγές και είναι άγνωστο τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν στο σημερινό μετά τα αποτελέσματα μεσοβδόμαδα. Βαθμολογικά, η Ουγγαρία κυνηγάει την πρωτιά, ενώ η Σερβία την αποφυγή του υποβιβασμού. Μπερδεμένο παιχνίδι, δεν πιάνεται εύκολα. Δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός μιας και αμφότερες προέρχονται από παιχνίδια υψηλής έντασης, αν έπρεπε πάντως να επιλέγαμε κάτι, θα ρίχναμε μια ζαριά στο «Χ», το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία των Σέρβων.

FACTS

  • Η ομάδα Σερβία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σερβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 6 11 3 2 1 7:4
  3 Σερβία 6 6 1 3 2 9:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.75% έπαιξε: 1
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες