1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ

21/9/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 969
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 218 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 5 - 0
21/9/2023 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 3
27/10/2022 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 1 - 1
15/9/2022 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 0 - 3
18/7/2013 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 100,608 38.5%
X
€ 38,273 14.6%
2
€ 122,750 46.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

362 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

6

8

Σουτ εκτός εστίας

5

46%

Κατοχή μπάλας

54%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

5

13

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 27000
Κομβικό ματς με το... καλημέρα για τους «ερυθρόλευκους»

Κομβικό ματς με το... καλημέρα για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ σ’ ένα κομβικό παιχνίδι στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

* Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρσι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Φράιμπουργκ να παίρνει άνετο «διπλό» (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τους Πειραιώτες να φέρνουν ισοπαλία 1-1 στην Γερμανία χάρη στις επεμβάσεις του Πασχαλάκη.

Συμμετέχει για 13η σερί χρονιά σε ευρωπαϊκούς ομίλους και τρίτη συνεχόμενη σ’ αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ. Τα κατάφερε αποκλείοντας δύσκολα την Γκενκ (1-0 εντός, 1-1 εκτός) ενώ στη συνέχεια έκανε περίπατο απέναντι στην Τσουκαρίτσκι (3-1 εντός, 3-0 εκτός). Ευελπιστεί να τα πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά στην Ευρώπη όπου τερμάτισε τελευταίος και χωρίς νίκη σε έξι αγώνες στους ομίλους (0-2-4, 2-11 τέρματα) απέναντι σε Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάγκ.

Η Φράιμπουργκ είναι και φέτος στο δρόμο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το σημερινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πολύ κομβικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με δεδομένο ότι στον όμιλο βρίσκονται επίσης Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα.

Είναι αήττητος μέχρι στιγμής σε οχτώ παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Την Κυριακή απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Δέχτηκε αρκετή πίεση στο ξεκίνημα και βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο 22’ όμως έκτοτε έβγαλε αντίδραση, κέρδισε μέτρα και ισοφάρισε στο 38’ με τον Ελ Κααμπί έπειτα από ασίστ του νιόφερτου Ποντένσε. Στο δεύτερο μέρος έδωσε μέτρα στην αντίπαλο του αλλά ήταν αποτελεσματικός ανασταλτικά και κράτησε το 1-1 ως το τέλος. Γενικότερα δείχνει θετικά σημάδια σ’ αυτό το ξεκίνημα αν και χρειάζεται ακόμα χρόνος για να δέσει ως σύνολο μετά τις τελευταίες μεταγραφές.

Κάνει πρεμιέρα στους ομίλους κόντρα στην Φράιμπουργκ σ’ ένα κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Μαρτίνεθ τόνισε: «Η Φράιμπουργκ είναι πολύ σταθερή, συμπαγής και έτοιμη ομάδα, με προπονητή που είναι 13 χρόνια και με πολλούς παίκτες που συνεχίζουν για πολλά χρόνια. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και την ομάδα. Δείχνουμε διαρκώς βελτίωση, παίρνουμε καλά αποτελέσματα και θα έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και νομίζω πως αυτό θα κάνει τη διαφορά. Την έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε με τη ψυχή μας, την καρδιά μας, να ξεσηκώσουμε τον κόσμο αλλά να παίξουμε και με οξυδέρκεια για να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές καθώς και να ελέγξουμε τα στοιχεία του αγώνα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Θα είναι ένα ματς πολύ υψηλού επιπέδου αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προκύπτουν προβλήματα, ωστόσο αναμένονται κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Θέση βασικού αντί του Κίνι διεκδικεί ο Ορτέγα ενώ μένει να φανεί αν ο Ελ Κααμπί θα παίξει ξανά βασικός ή θα προτιμηθεί κάποιος εκ των Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί. Πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο εξτρέμ Σολμπάκεν, υπενθυμίζεται πως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Μπρνιτς (2/0).Δίνει το «παρών» σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά και Τρίτη συνολικά στην ιστορία της. Πέρσι τερμάτισε πρώτη και αήττητη σε όμιλο με Ολυμπιακό, Ναντ και Καραμπάγκ σημειώνοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά αποκλείστηκε στους «16» από την Γιουβέντους με δύο ήττες (0-2 εντός, 0-1 εκτός).

Έχοντας την περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία, θα επιδιώξει μια ανάλογη πορεία και τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της και αποτελεί το βασικό αντίπαλο για την 2η θέση πίσω από την Γουέστ Χαμ. Τον όμιλο συμπληρώνει η σερβική Μπάτσκα Τόπολα που μοιάζει το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ. Μέχρι στιγμής δε βγάζει την ίδια δυναμική μ’ αυτή που είχε την περσινή σεζόν (τερμάτισε 5η στην Μπουντεσλίγκα) αν και έχει προχωρήσει σε πολύ λίγες αλλαγές στο ρόστερ. Μεγαλύτερη εξ αυτών αυτή του γκολκίπερ, με τον Φλέκεν να αποχωρεί και τον αντικαταστάτη του, Ατουμπόλου να μην πείθει μέχρι στιγμής. Γενικότερα το σημερινό ματς έρχεται σε κακό χρονικό σημείο για την ίδια μιας και δεν έχει καλή φόρμα ενώ έχουν μαζευτεί και προβλήματα τραυματισμών.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες απέναντι σε Χοφενχάιμ (2-1 εκτός) και Βέρντερ Βρέμης (1-0 εντός) αλλά ακολούθησαν δύο ήττες, η συντριβή με 5-0 στην Στουτγκάρδη κι αυτή του Σαββάτου με 4-2 επί της Ντόρτμουντ στην έδρα της. Βρέθηκε πίσω στο 11’ μετά από κόρνερ αλλά αντέδρασε, είχε δοκάρι στο 31’ και το έφερε… τούμπα πριν το ημίχρονο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (45+2’ Χούλερ, 45+6’ Χίφλερ). Ισοφαρίστηκε στο 60’ από αντεπίθεση, στο 82’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και έκτοτε πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, δεχόμενη τελικά δύο τέρματα στο φινάλε (88’, 90+2’). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται 10η στο πρωτάθλημα, με 5-10 τέρματα και την Κυριακή αντιμετωπίζει την 9η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο τεχνικός της Κρίστιαν Στράιχ βρίσκεται από το 2011 στον πάγκο της και ρωτήθηκε για το κλίμα της ομάδας μετά τις δύο σερί ήττες με εννέα γκολ παθητικό: «Αν έχεις χάσει δύο παιχνίδια, ασφαλώς και υπάρχει κακή διάθεση. Το μόνο κακό παιχνίδι ήταν με τη Στουτγκάρδη, ενώ απέναντι στην Ντόρτμουντ έγιναν κάποια ατομικά λάθη, υπήρξε ολιγωρία στην άμυνα». Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις διαφορές από την περσινή ομάδα, σχολίασε: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ήταν ευνοϊκή η στιγμή πέρυσι που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, δεν ήταν καλά σε εκείνο το σημείο. Παίξαμε πολύ καλά. Πολύ αλλαγμένος ο Ολυμπιακός, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το γεγονός. Είναι πολύ αλλαγμένη ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο έμπειρος στόπερ Γκούλντε (2/0) ενώ νοκ-άουτ έχουν τεθεί ο κάπτεν/αριστερός μπακ Γκιούντερ (1/0), ο βασικός φορ Γκρέγκοριτς (4/0) και ο μεσοεπιθετικός Κίερεχ (-). Από την άλλη διαθέσιμος είναι ο αμυντικός χαφ Κέιτελ (1/0) όπως αποκάλυψε ο Στράιχ ενώ προπονήθηκε ο βασικός εξτρέμ Χούλερ (4/1), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο και εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κομβικό ματς με το… καλημέρα για τον Ολυμπιακό αφού υποδέχεται την βασική της αντίπαλο στη μάχη για την 2η θέση του ομίλου. Δεν τρομάζει σε σχέση με πέρσι η Φράιμπουργκ, που έρχεται και με απουσίες στο Φάληρο, αλλά και οι Πειραιώτες βρίσκονται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης μετά τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού. Δύσκολο στην επιλογή σημείου, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο. Έχει βρει επιθετικούς αυτοματισμούς ο Ολυμπιακός και οι Γερμανοί παρουσιάζουν αρκετά αμυντικά προβλήματα, διαθέτοντας και άπειρο γκολκίπερ. Ωστόσο και οι Πειραιώτες δεν βγάζουν ακόμα σιγουριά στα μετόπισθεν και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις στιγμές τους.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Φράιμπουργκ 6 12 4 0 2 17:7
  3 Ολυμπιακός 6 7 2 1 3 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.18% έπαιξε: X
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +24.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.98% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες