1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Καλαμάτα

15/1/2020 19:30

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 3' Lovera Maximiliano
  2. 17' Guerrero Miguel

2ο Ημίχρονο 4 - 1

  1. 51' Guerrero Miguel
  2. 53' Cisse Pape Abou
  3. 66' El Idrissi Adham
  4. 68' Lovera Maximiliano

      Προϊστορία

      15/1/2020 ΟλυμπιακόςΚαλαμάτα 4 - 1
      8/1/2020 ΚαλαμάταΟλυμπιακός 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 108,203 99.5%
      X
      € 319 0.3%
      2
      € 275 0.3%
      Over
      € 8,170 89.1%
      Under
      € 998 10.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 19:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      13 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 33310
      Τα φώτα πέφτουν στον Φορτούνη

      Τα φώτα πέφτουν στον Φορτούνη

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι με τυπικό χαρακτήρα μετά το «διπλό» των «ερυθρόλευκων» με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μαρτίνς ξεκουράζει σχεδόν όλους τους βασικούς και τα φώτα πέφτουν στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Με απουσίες και οι φιλοξενούμενοι που θα μεταβούν αυθημερόν στο Φάληρο.

      Α’ Ματς (Καλαμάτα – Ολυμπιακός 0-2): Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πειραματική ενδεκάδα και δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση του, ωστόσο πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ραντζέλοβιτς (6’) και Χριστοδουλόπουλου (53’).

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Πήρε άνετη νίκη με 4-0 στην έδρα της Λαμίας και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κυρίαρχος από το ξεκίνημα, έχοντας φάσεις και δοκάρι, ενώ απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση από τους γηπεδούχους. Προηγήθηκε στο 40’ με όμορφο γκολ του Ελ Αραμπί, ο οποίος στο δεύτερο μέρος πέτυχε άλλα δύο τέρματα (51’, 81’) ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Το άλλο τέρμα σημείωσε στο 70’ ο Βαλμπουενά (πεν.), ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Λίγο πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι για το γκολ της τιμής, με το 4-0 να μένει ως το φινάλε.

      Άκρως ικανοποιημένος ο τεχνικός του, Μαρτίνς μετά το φινάλε του αγώνα: «Η νίκη οφείλεται σε ομαδική δουλειά. Κάναμε ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο με πολύ καλά στοιχεία. Δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι που αντιπροσωπεύει την ομάδα μας».

      Στο 5-1-0 το ρεκόρ του στα έξι τελευταία, διατηρήθηκε στο +1 από τον 2ο ΠΑΟΚ, ενώ ξέφυγε με +13 από την 3η ΑΕΚ. Στην έδρα του έχει 8-1-0 με 20-3 τέρματα. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άρη. Τυπικό χαρακτήρα έχει το σημερινό παιχνίδι.

      Αγωνιστικά Νέα: Η μεγάλη είδηση αφορά στην επιστροφή του Φορτούνη στην αποστολή έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του. Έτοιμος και ο βασικός μέσος Γκιγιέρμε (13/1) που άφησε πίσω του τον άσχημο τραυματισμό με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρτίνς ξεκουράζει όλους όσους αγωνίστηκαν με τη Λαμία, και συγκεκριμένα τους Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Εκτός επίσης οι Παπαδόπουλος, Μπενζιά, Σουντανί, Ποντένσε και Μπρούνο.

      Η αποστολή: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

      ΚΑΛΑΜΑΤΑ

      Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο. Παιχνίδι με λίγες αξιοσημείωτες στιγμές, χρειάστηκε μια σημαντική επέμβαση του Στεφανάκου σε τετ-α-τετ στο 8’ αλλά στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να απειλήσει με αξιώσεις. Μετά το 65’ κέρδισε περισσότερα μέτρα αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντική ευκαιρία και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

      Παρέμεινε χωρίς νίκη για 11 αγωνιστικές (0-2-9) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Football League και στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τουλάχιστον έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 5 διαδοχικών ηττών και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο κρίσιμο εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου.

      Θα μεταβεί αυθημερόν στο Φάληρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο προσφέρεται για πολύτιμες εμπειρίες, αφού δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρόκριση.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο βασικός γκολκίπερ, Στεφανάκος (9/0), ο εξτρέμ Στεργίδης (12/1) και ο προς αποχώρηση φορ Κουιρικίδης (7/2). Αποχωρούν οι βασικοί Βουκμίροβιτς (12/1) και Ράκιτς (11/3). Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο βασικός μέσος Οσμάνατιτς (11/2).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Χωρίς αρκετούς βασικούς θα παίξει ξανά ο Ολυμπιακός, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Δεν υπάρχει προφανώς καμία στοιχηματική αξία στον άσο. Ο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους αναπληρωματικούς του με την εμφάνιση τους στον πρώτο αγώνα και ενδεχομένως θα επιδιώξουν μια πιο πειστική εμφάνιση στο σημερινό. Η Καλαμάτα κατεβαίνει επίσης με απουσίες και χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ και αν πρέπει να επιλέξουμε κάτι από το παιχνίδι, το όβερ 3.5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή στο 1.89.

      FACTS

      • Η ομάδα Καλαμάτα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Καλαμάτα έχασε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες