3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός

Προϊστορία

1/12/2020 ΜαρσέιγΟλυμπιακός 2 - 1
21/10/2020 ΟλυμπιακόςΜαρσέιγ 1 - 0
23/11/2011 ΜαρσέιγΟλυμπιακός 0 - 1
13/9/2011 ΟλυμπιακόςΜαρσέιγ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 223,481 63.7%
X
€ 65,748 18.7%
2
€ 61,644 17.6%
Over
€ 11,141 20.8%
Under
€ 42,422 79.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

339 ψήφοι:

Ειδήσεις

Τελικός για την 3η θέση

Τελικός για την 3η θέση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στην Μασσαλία και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να «σφραγίσει» την 3η θέση. Εάν κερδίσει, θα μείνει στο κόλπο και για την 2η θέση εάν η Πόρτο δεν πάρει βαθμό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έκαναν αρνητικό ρεκόρ με 13 διαδοχικές ήττες στο θεσμό οι Μασσαλοί, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα βαθμό και γκολ στον όμιλο.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΜΑΡΣΕΙΓ

Ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο στην έδρα της κι έσπασε το αρνητικό ρεκόρ σερί ηττών στη διοργάνωση (13). Ξεκίνησε καλά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο έπεσε η απόδοση και τελικά βρέθηκε πίσω στο 39’ από στατική φάση. Από μια κόκκινη για κάθε ομάδα στο τρίλεπτο (67’-70’), στο 72’ δέχτηκε δεύτερο από πέναλτι και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Στις καθυστερήσεις πάντως είχε δοκάρι με τον Μπενετέντο για να πετύχει το πρώτο της γκολ στον όμιλο. Απογοητευτική η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και 0-9 τέρματα.

Στο πρωτάθλημα, πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη, επικρατώντας με 3-1 της Ναντ στο «Βελοντρόμ». Μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων (2’ Τοβέν, 35’ Παγιέτ), ενώ ενδιάμεσα στα δύο γκολ είχε αρκετές φάσεις για να κάνει νωρίτερα το 2-0. Γλίτωσε από δοκάρι στο 41’ και στο 60’ «σφράγισε» τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Μπενετέντο. Δεν κράτησε πάντως το μηδέν αφού στο 73’ η αντίπαλος της βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-1. Μετράει αήττητο 7 αγώνων (4-3-0) και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βίλας Μπόας παραδέχτηκε πριν λίγες μέρες ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και δεν έδειξε να «καίγεται» ιδιαίτερα για την προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ. Περισσότερο τον ενδιαφέρει να σπάσουν τα 0 σε βαθμούς και γκολ, μιας και έχει πληγώσει σε μεγάλο βαθμό το πρεστίζ του συλλόγου. Για να ελπίζουν στην 3η θέση οι Μασσαλοί θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό και ιδανικότερα με 2+ τέρματα για να προσπεράσουν τους Πειραιώτες στην ισοβαθμία. Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε για το σημερινό: «Τόσο μίζεροι που ήμασταν ως τώρα, πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Ελπίζω να εμφανιστούμε ζωντανοί όπως ήμασταν κόντρα στην Ναντ. Την Τρίτη ο αντίπαλος θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στις εμφανίσεις σε Γαλλία και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει λίγο μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στην ευρωπαϊκή σκηνή. Λείπει ο Βαλμπουενά αλλά θα προσπαθήσουν να παίξουν περισσότερο στο τρανζίσιον με τους γρήγορους παίκτες τους στα άκρα. Και έχουν καλά τελειώματα με τον Ελ Αραμπί που επέστρεψε από τον κορωνοϊό».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός στόπερ Μπαλέρδι (6/1) που έπαιξε βασικός με την Πόρτο και αποβλήθηκε. Από την άλλη νοκ-άουτ έχει τεθεί ο εξτρέμ Ραντόνιτς (8/0).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο εντός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι και γνώρισε την ήττα με το τιμητικό 1-0. Σε παθητικό ρόλο σ’ όλο το παιχνίδι, δεν είχε ούτε τελική μέχρι το 89’ (2-21 τελικές σύνολο) και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο γκολ του Φόντεν (36’), για το οποίο πάντως φωνάζει δικαιολογημένα για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. «Δυστυχώς σήμερα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τρίτη διαδοχική ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει νίκη ή ισοπαλία στο σημερινό για να «κλειδώσει» την 3η θέση.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το «διπλό» (2-1) στην έδρα του Άρη που του επέτρεψε να περάσει μόνος στην κορυφή. Προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπουχαλάκη (29’, 47’), δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 74’ αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο του. Στο 7-1-0 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +1 από τον 2ο ΠΑΟΚ με παιχνίδι λιγότερο.

Μπορεί η ισοπαλία να του εξασφαλίζει την 3η θέση και την είσοδο στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά σε περίπτωση νίκης –κι εφόσον δεν πάρει βαθμό η Πόρτο με την Μάντσεστερ Σίτι- τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει και την 2η θέση την τελευταία αγωνιστική. Ξεκάθαρος ο τεχνικός του, Μαρτίνς, δηλώνοντας: «Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε το αποτέλεσμα της νίκης. Ακόμα και εάν πάνε καλά τα πράγματα στο άλλο ματς, εάν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει καμία αξία. Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη. Ειλικρινά τα ματς με Μαρσέιγ, Πόρτο και εμάς είναι πολύ ισορροπημένα. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μας και ας μην έχει σκοράρει ακόμα».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει ο βασικός φορ Ελ Αραμπί (7/5), που έπαιξε το Σάββατο κόντρα στον Άρη. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθαρά για ψυχολογικούς λόγους ο ηγετικός εξτρέμ Βαλμπουενά (6/0) μιας και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Παραμένουν εκτός ο φορ Χασάν (6/4), οι εξτρέμ Ραντζέλοβιτς (6/0), Μπρούμα (2/0) κι ο μπακ Βινάγκρε (1/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο μέσος Τιάγκο Σίλβα, οι εξτρέμ Λοβέρα, Μπρούνο και ο επιθετικός Κάιπερς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Μασσαλία με στόχο τη νίκη ή την ισοπαλία που θα του εξασφαλίσει την 3η θέση. Δεν «καίγεται» τόσο για το Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ, όπως παραδέχτηκε ουσιαστικά ο Βίλας Μπόας, αλλά θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί ηττών στο θεσμό (13) αλλά και να πετύχει το πρώτο της γκολ. Προέρχεται από μια από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις και θα τα δώσει όλα για να σπάσει τα δύο μηδενικά της στον όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μ’ ένα γκολ θα κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των Μασσαλών, αφού θα χρειαστούν τρία τέρματα για να πάρουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία. Η επιστροφή του Ελ Αραμπί είναι σημαντική και η άμυνα των γηπεδούχων είναι επιρρεπής σε λάθη. Πιθανό το αμφίσκορο το οποίο βρίσκεται στο 1.95.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρσέιγ έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  3 Ολυμπιακός 6 3 1 0 5 2:10
  4 Μαρσέιγ 6 3 1 0 5 2:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bobbysands, με το υψηλότερο yield +17.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες