2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μαρτίνεθ: «Ολοκληρωμένη ομάδα η Φράιμπουργκ, τη διαφορά θα την κάνει η έδρα μας» (video)

Μαρτίνεθ: «Ολοκληρωμένη ομάδα η Φράιμπουργκ, τη διαφορά θα την κάνει η έδρα μας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2023 19:01
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπλεξε το εγκώμιο της Φράιμπουργκ τονίζοντας πως είναι μια πολύ σταθερήm συμπαγής και ολοκληρωμένη ομάδα, αλλά έθεσε ως στόχο τη νίκη τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με ψυχή, καρδιά, να έχει συναισθηματικό έλεγχο και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του κόσμου, που όπως τόνισε αυτή θα κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρεμιέρας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Φράιμπουργκ:

Για το αν έχει διαφορετικό πλάνο σε σχέση με την ΑΕΚ: «Κάθε ματς τελείως διαφορετικό, κάθε αντίπαλος είναι τελείως διαφορετικός όπως και κάθε διοργάνωση. Απαιτεί διαφορετικό πλάνο. Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με βάση τα συστατικά που έχει. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μείνει πιστή στο χαρακτήρα και στην ταυτότητα της. Να δείχνει σταθερότητα στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε παρότι Η ομάδα τώρα κατασκευάζεται. Να μείνει πιστή σε ένα πλάνο, σε στυλ παιχνιδιού που δείχνει την προσωπικότητα μας. Οι απαιτήσεις κάθε αγώνα είναι τελείως διαφορετικές αλλά θέλουμε να μείνουμε πιστοί στην προσωπικότητα που θέλουμε να δείχνουμε και να είμαστε επιτυχημένοι όταν αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας».Για τα περσινά ματς με την Φράιμπουργκ: «Καινούργια σεζόν, καινούργια ομάδα, καινούργια συναισθήματα και αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, μπορείς να ξαναγράψεις από την αρχή την ιστορία. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Φράιμπουργκ είναι πολύ σταθερή, συμπαγής, πολύ έτοιμη με προπονητή που είναι 13 χρόνια και με πολλούς παίκτες που συνεχίζουν πολλά χρόνια. Πολύ ανταγωνιστική ομάδα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και την ομάδα. Δείχνουμε διαρκώς βελτίωση, κυνηγάμε και παίρνουμε καλά αποτελέσματα. Αύριο έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και νομίζω πως αυτό θα κάνει τη διαφορά. Η έδρα μας, ο κόσμος μας, οι φίλαθλοι μας. Το «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη αυτή και να πιστέψουμε πως με τη βοήθεια τους θα πάρουμε τη νίκη όπως κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη».

Για το γεγονός πως η Φράιμπουργκ έχει δεχτεί 9 γκολ στα δύο τελευταία και αν είναι αυτό το αδύναμο της σημείο: «Η Φραιμπουργκ είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Πολύ ποιοτική ομάδα. Ήταν 5η πέρσι στην Μπουντεσλίγκα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Το ξέρουμε και εμείς από την περσινή εμπειρία ότι μπορεί να σκοράρει. Παρά τα γκολ που έχει δεχτεί έχει πολύ υψηλή ποιότητα σε όλες τις γραμμές και στις μεταβιβάσεις. Είναι ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν μπορείς να τις ελέγξεις τότε θα έχεις και επιτυχία στο παιχνίδι. Αν θεωρείται αδύναμο κάποιο στοιχείο ομάδας που συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση, αυτό είναι πάρα πολύ υψηλής ποιότητας. Αυτό που πρέπει να περιμένουμε αύριο είναι έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Αυτό που βλέπω είναι πως στην ομάδα υπάρχει μεγάλη όρεξη για βελτίωση, να κάνουμε σωστά τα πράγματα, να κάνουμε καλό παιχνίδι. Όλοι μαζί πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Σε αυτή τη διοργάνωση παρότι είναι πάρα πολύ δύσκολο πρέπει να ελέγξεις όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε καλά»

Για το στόχο της ομάδας: «Ο στόχος είναι να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας ομαδικά και ατομικά. Πρέπει όλοι να έχουμε την καλύτερη εκδοχή που μπορούμε. Σίγουρα θα παίξουμε με έναν ολοκληρωμένο αντίπαλο που άμα την πιέσεις θα καταφέρει να δραπετεύσει για να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να παίξουμε με τη ψυχή μας, την καρδιά μας, να ξεσηκώσουμε τον κόσμο αλλά να παίξουμε και με οξυδέρκεια για να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές και να ελέγξουμε τα στοιχεία του αγώνα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται, αντιμετωπίζει διαφορετικά παιχνίδια και είναι έτοιμοι γι’ αυτά. Είμαστε προετοιμασμένοι για διαφορετικό παιχνίδι αύριο. Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ίδιος μας εαυτός. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να πιέσουμε, στιγμές να ελέγξουμε και να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας. Πρέπει να παίξουμε με τη ψυχή μας αλλά εμείς και ο κόσμος Να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας στις στιγμές που θα πιεζόμαστε. Θα είναι ένα ματς πολύ υψηλού επιπέδου αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες