1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός

Προϊστορία

30/11/2023 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 5 - 0
21/9/2023 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 3
27/10/2022 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 1 - 1
15/9/2022 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 0 - 3
18/7/2013 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 138,943 74.6%
X
€ 26,314 14.1%
2
€ 20,903 11.2%
Over
€ 24,014 52.5%
Under
€ 21,713 47.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

395 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

5

51%

Κατοχή μπάλας

49%

0

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

7

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Europa-Park Stadion
  • Χωρητικότητα: 34700
  • Θεατές: 34000
Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Φράιμπουργκ στην Γερμανία σ’ ένα ματς όπου χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για την 2η θέση στον όμιλο.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Διέλυσε με 5-0 την Μπάτσκα Τόπολα στην έδρα της και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς, άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Ρουλ και είχε δύο μεγάλες φάσεις για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Χρειάστηκε μια σημαντική επέμβαση του γκολκίπερ της στο ξεκίνημα της επανάληψης και στη συνέχεια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, σκοράροντας τέσσερα τέρματα (56’ Έγκεστάιν, 69’ Βάισχάουπτ, 80’ Αντάμου, 90+2’ Ντόαν).

Έφτασε τους εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς στον όμιλο (3-0-1) και ισοβαθμεί μαζί με την Γουέστ Χαμ στην κορυφή. Χρειάζεται ένα βαθμό στο σημερινό με τον Ολυμπιακό για να «σφραγίσει» την πρόκριση αλλά ιδανικά θέλει τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο.

Στην Μπουντεσλίγκα διαγράφει μετριότατη πορεία τη φετινή σεζόν και κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την εξάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με την Ντάρμσταντ στην έδρα της και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Βρέθηκε πίσω στο 18’ στο μοναδικό σουτ των φιλοξενούμενων στο στόχο, απάντησε στο 35’ με τον Χέλερ. Καθόλου καλή στην επανάληψη, κατέγραψε μόλις μια αξιόλογη φάση και αυτή στο 90+3’.

Είναι αξιοσημείωτο πως στα 10 τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις έχει κερδίσει μόνο την Μπάτσκα Τόπολα και την Μπόχουμ εντός. Στην Μπουντεσλίγκα έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3) και βρίσκεται στην 9η θέση και στο -5 από την εξάδα. Μπορεί να μην έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ από την περσινή πετυχημένη σεζόν αλλά φέτος της λείπει η ενέργεια και η επιθετικότητα. Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου τον Ιανουάριο. Την Κυριακή παίζει στην έδρα της 16ης Μάιντζ.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Στράιχ δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος, δίνουν τα πάντα. Είναι καλά στημένοι στο γήπεδο, έχουν Ισπανό προπονητή και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες και τους δίνει το πλεονέκτημα να κάνουν ροτέισον στο πρωτάθλημα. Παίζουν καλά τακτικά και κέρδισαν τη Γουέστ Χαμ. Θα είναι ένα έντονο και γρήγορο παιχνίδι. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην επιτρέψουμε να παίξουν με τον δικό τους».

Αγωνιστικά Νέα: Θετικά νέα καθώς ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και υπολογίζονται ο εξτρέμ Σάλαϊ (8/1) και ο χαφ Ρελ (8/1). Παραμένουν εκτός ο κάπτεν/μπακ Γκίντερ (1/0), ο μεσοεπιθετικός Φίλιπ (6/1), ο αμυντικός μέσος Κέιτελ (1/0) και ο επιθετικός χαφ Κιερέχ (-).Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Γουέστ Χαμ, γνωρίζοντάς την ήττα με 1-0 στο Λονδίνο. Κυρίως σε αμυντικό ρόλο, λειτούργησε σωστά στο ανασταλτικό τομέα, μην επιτρέποντας στην αντίπαλο του να δώσει υψηλό τέμπο. Ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά σε 2-3 στιγμές αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ στο 73’ σε μια από τις λίγες στιγμές των «σφυριών» στην επανάληψη.

Επιθετικά αφυπνίστηκε μετά το γκολ έχοντας δοκάρι κι άλλη μια μεγάλη φάση για να φέρει το σκορ στα ίσα. Εν τέλει ολοκλήρωσε το ματς χωρίς σουτ στο στόχο και έμεινε στο μηδέν για πρώτη φορά στη σεζόν.
Έμεινε με τέσσερις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στο -5 από Γουέστ Χαμ και Μπράιτον. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την 2η θέση στον όμιλο, ακόμα και έτσι πάντως δεν θα κρατά την τύχη στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική αφού θα θέλει μη νίκη των Γερμανών στο Λονδίνο.

Στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την κορυφή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13’ αλλά το γύρισε πριν το ημίχρονο (17’ αυτ., 40’ Φορτούνης) και στο 70’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Ελ Καμπί.

Ήταν η δεύτερη σερί νίκη μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-4), παραμένει στην δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕΚ αλλά μόλις στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά την ήττα του τελευταίου στο «Κλ. Βικελίδης». Την ερχόμενη αγωνιστική παίζει με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Εν όψει του σημερινού αγώνα ο τεχνικός του Μαρτίνεθ τόνισε πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στην Φράιμπουργκ: «Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο ώριμη, πολύ πιο προσεκτική, δεν κάνει εύκολα λάθη και δεν θα επιτρέψει αυτήν την ανετιμότητα που είχαμε τότε. Είμαστε έτοιμοι, φιλόδοξοι, καλά προετοιμασμένοι, έχουμε έρθει εδώ για να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και κυρίως να κρατήσουμε την ταυτότητα μας». Ο ίδιος στάθηκε και στο πολύ κρύο που κάνει στην Γερμανία τονίζοντας πως οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Άλβες θα πρέπει να θεωρείται ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, καθώς στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του για 2,5 χρόνια.

Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον φορ Γιόβετιτς (8/2) ο οποίος χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και δεν αναμένεται να αγωνιστεί ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τη σοβαρότητα του προβλήματος. Έτσι φανέλα βασικού θα πάρει ο Ελ Καμπί που είχε έτσι κι αλλιώς το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα. Παραμένουν νοκ-άουτ οι στόπερ Φρέιρε (4/0) και Πορόζο (4/0) και υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μαρτίνεθ να επιλέξει τριάδα στην άμυνα με Ρέτσο, Ντόη και Ιμπόρα. Χάνει δεύτερο ο αναπληρωματικός επιθετικός χαφ Σκάρπα (7/0), ενώ βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Μπρνιτς (3/0) και ο στόπερ/μπακ Μπιανκόν (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της 2ης θέσης κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παίξει επιθετικά. Δεν φοβίζει σε καμία περίπτωση η Φράιμπουργκ η οποία είχε την τύχη με το μέρος της στο ματς του Φαλήρου και βρίσκεται σε μετριότατη κατάσταση το τελευταίο διάστημα με μόλις τρεις νίκες στα δέκα τελευταία, αυτές με Μπάτσκα Τόπολα και Μπόχουμ. Βέβαια ούτε οι «ερυθρόλευκοι» εμπνέουν εμπιστοσύνη με την ανασταλτική τους παρουσία, αφού υποπίπτουν εύκολα σε λάθη. Θα έπρεπε πάντως να ήταν πιο μοιρασμένο το σετ και υπάρχει αξία στην κόντρα των Γερμανών. Προσωπικά πάντως θα προτιμήσω το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Φράιμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Φράιμπουργκ 6 12 4 0 2 17:7
  3 Ολυμπιακός 6 7 2 1 3 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες