6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός

Προϊστορία

30/11/2023 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 5 - 0
21/9/2023 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 3
27/10/2022 ΦράιμπουργκΟλυμπιακός 1 - 1
15/9/2022 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 0 - 3
18/7/2013 ΟλυμπιακόςΦράιμπουργκ 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 247,420 68.1%
X
€ 50,862 14.0%
2
€ 64,965 17.9%
Over
€ 21,506 45.9%
Under
€ 25,378 54.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

309 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

0

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

1

9

Κόρνερ

0

7

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Europa-Park Stadion
  • Χωρητικότητα: 34700
  • Θεατές: 33600
Ψάχνει αποτέλεσμα στη Γερμανία για να ελπίζει ο Ολυμπιακός 

Ψάχνει αποτέλεσμα στη Γερμανία για να ελπίζει ο Ολυμπιακός 

Η Φράιμπουργκ θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Ναντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Καραμπάγκ.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε αναγκαστεί να ταξιδέψει στις όχθες του Ατλαντικού για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη γαλλική Ναντ. Έκανε επίδειξη δύναμης και τη διέσυρε με 4-0. Στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια στο πρώτο εικοσάλεπτο, σε κεφαλιά του Σισοκό και σε σουτ του Κορσιά. Τελικά στο 26’ ήταν εκείνη που προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Κιούμπλερ μέσα από την περιοχή κα το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έμοιαζε να παίζει προσεκτικά και τα πάντα κρίθηκαν στο 71’, με τον Γκρέγκοριτς να σημειώνει με σεντερφορίσιο γκολ το 0-2. Τα «καναρίνια» τα είχαν εντελώς χαμένα και βρήκε εύκολα ακόμα δύο τέρματα. Στο 82’ το σουτ του Σάντε κόντραρε και ξεγέλασε τον Λαφόντ «γράφοντας» το 0-3 και το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 87’ με τον Γέονγκ να παίρνει το «ριμπάουντ» και να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Η Φράιμπουργκ έφτασε με άνεση στο τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντό» της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κι έχει αποδείξει ότι αποτελεί την καλύτερη ομάδα του γκρουπ και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες που συμμετέχουν. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα ψάξει ακόμα μία επιτυχία προκειμένου να «κλειδώσει» και μαθηματικά την κατάληψη της κορυφής, συνεχίζοντας παράλληλα το εκπληκτικό σερί της. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ήταν Over και No Goal. Στην Μπουντεσλίγκα κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης και βρίσκεται στην 3η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Κρίστιαν Στράιχ υποστήριξε: « Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ. Ο τρόπος που παίζει δεν έχει πολλά κοινά με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα. Είναι σταθεροί. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το πιο σημαντικό κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και αύριο. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Παίζουμε εντός έδρας σε ένα γεμάτο γήπεδο και οι παίκτες έχουν υψηλό κίνητρο και θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στον κόσμο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο στόπερ Γκίλντε, ο μπακ Σμιντ και ο επιτελικός χαφ Σάλαϊ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» τον υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Καραμπάγκ. Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του στην Ευρώπη κι αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0), πλησιάζοντας ακόμα και στη νίκη. Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αρκετά δύσκολο με την πίεση των γηπεδούχων να είναι αφόρητη. Ωστόσο σιγά-σιγά ισορρόπησε και στο 37’ μάλιστα «άγγιξε» το 0-1. Ο Καμαρά προσπάθησε να σεντράρει στον Χουάνγκ όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των Αζέρων. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι «ερυθρόλευκοι» αναθάρρησαν κι ανέβασαν την απόδοσή τους, απειλώντας ξανά με σουτ του Κούντε λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι πρόσεχαν πρώτα την άμυνά τους και προσπαθούσαν να γίνουν επικίνδυνοι μέσω αντεπιθέσεων. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές και στο 71’ οι Αζέροι απείλησαν με τον Όζομπιτς να αστοχεί από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής και το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών ηττών στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και να αποσπάσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα. Η συγκομιδή του ενός πόντου φέρνει τους Πειραιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον «κυνηγούν» την 3η Ναντ που απέχει δύο βαθμούς, στην προσπάθεια που θα κάνουν προκειμένου να αποφύγουν την 4η θέση και να βρουν μία δεύτερη ευρωπαϊκή ευκαιρία στο Κόνφερενς Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς των πρωταθλητών Ελλάδας στον γκρουπ ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τρία είναι και τα No Goal. «Μελανό» σημείο για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί το γεγονός ότι φέτος δεν έχει κερδίσει ούτε έναν από τους αγώνες του στην Ευρώπη φτάνοντας πλέον στις δέκα αναμετρήσεις χωρίς να χαμογελάσει.

Στον τελευταίο τους αγώνα πάντως για τη Super League πέρασαν νικηφόρα από το Αγρίνιο, κερδίζοντας με το «καθαρό» 2-0, χάρη σε πανέμορφο γκολ του Μπιέλ στις αρχές της επανάληψης και σε ακόμα ένα από τον Βαλμπουενά με το οποίο «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Στέκονται στην 4η θέση απέχοντας δέκα πόντους από την κορυφή και την Κυριακή θα παίξουν με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

« Γνωρίζουμε καλά την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και τις δικές μας ανάγκες. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και σε αυτό ποντάρουμε και βασιζόμαστε. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, που θα χειριστείς εύκολα, ούτε είναι εύκολο να έχεις πολλές ευκαιρίες, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. χω στο μυαλό μου κάποια πράγματα. Έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας από τότε. Εκεί θα βασιστούμε για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει δυναμική και ευφορία λόγω των αποτελεσμάτων της. Δεν θα είναι απλό αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν θα αποκαλύψω που θα παίξει ο Εμβιλά» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Μίτσελ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο τερματοφύλακας Κρίστινσον, ο μπάκ Λάιντνερ, οι μέσοι Κασάμι, Σαμασέκου, οι επιτελικοί χαφ Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά, ο εξτρέμ Ντε Λα Φουέντε και ο σέντερ φορ Μπακαμπού. Θα λείψει ο γκολκίπερ Βατσλίκ, ο βετεράνος στόπερ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο επίσης σέντερ μπακ Σισέ, ο πλάγιος οπισθοφύλακας Βρσάλικο και ο επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος είναι άρρωστος.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι αποκαρδιωτική, με εξαίρεση τον εκτός έδρας αγώνα με την Κάραμπαγκ όπου οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν επικρατήσει. Ωστόσο η ποιοτική διαφορά με τη Φράιμπουργκ είναι σημαντική, κάτι που φάνηκε και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν οι Γερμανοί έκαναν επίδειξη δύναμης. Βέβαια το κίνητρο είναι στην πλευρά της ελληνικής ομάδας η οποία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρωτιά. Το Over θα αποτελέσει την επιλογή μας περιμένοντας «ανοιχτό» παιχνίδι.

FACTS

  • Η ομάδα Φράιμπουργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φράιμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.39 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 Φράιμπουργκ 6 14 4 2 0 13:3
  4 Ολυμπιακός 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.66% έπαιξε: 2
  • » Ο quick_player, με το υψηλότερο yield +15.23% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +1.99% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες