3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νάπολι - Σπέτσια

28/1/2021 22:00
4 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1184 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σπέτσια - Νάπολι στις 5/2/2023

Προϊστορία

5/2/2023 ΣπέτσιαΝάπολι 0 - 3
10/9/2022 ΝάπολιΣπέτσια 1 - 0
22/5/2022 ΣπέτσιαΝάπολι 0 - 3
22/12/2021 ΝάπολιΣπέτσια 0 - 1
8/5/2021 ΣπέτσιαΝάπολι 1 - 4
28/1/2021 ΝάπολιΣπέτσια 4 - 2
6/1/2021 ΝάπολιΣπέτσια 1 - 2
10/1/2017 ΝάπολιΣπέτσια 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 392,810 90.9%
X
€ 19,105 4.4%
2
€ 20,379 4.7%
Over
€ 8,131 60.2%
Under
€ 5,382 39.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

150 ψήφοι:

Παιχνίδι με παιχνίδι κρίνεται ο Γκατούζο

Παιχνίδι με παιχνίδι κρίνεται ο Γκατούζο

Η Νάπολι υποδέχεται την Σπέτσια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε δύσκολη κατάσταση ο Γκατούζο στους «παρτενοπέι», χωρίς φόβο για άλλη μία ακόμη έκπληξη οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αταλάντα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΝΑΠΟΛΙ

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βερόνα την Κυριακή, γνώρισε την ήττα με 3-1 και ο προβληματισμός έκανε την εμφάνιση του στην πόλη του ιταλικού νότου. Το παιχνίδι βέβαια ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ίδια καθώς με την συμπλήρωση εννέα δευτερολέπτων ο Λοζάνο της έδωσε το προβάδισμα με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Ντέμε στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και στο 34’ η άμυνα της πιάστηκε στον ύπνο και έτσι δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ντιμάρκο. Στο 62’ μάλιστα είδε τον Μπαράκ να κάνει την ανατροπή για τους γηπεδούχους, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική και στο 79’ ένα λάθος της στο χώρου του κέντρου έδωσε την ευκαιρία στη Βερόνα να φύγει στην αντεπίθεση και να πετύχει το 3-1.

Πέρα από την ήττα αυτό που την προβληματίζει είναι η εμφάνιση της. Παρουσιάστηκε χωρίς όρεξη και πάθος, έκανε αρκετά επιπόλαια λάθη ενώ η αμυντική της συμπεριφορά ήταν το λιγότερο παιδική. Τα σύννεφα συγκεντρώθηκαν πάνω από το κεφάλι του Γκατούζο, ακούστηκε μέχρι και η επιστροφή του Μπενίτεθ για να τον αντικαταστήσει αλλά ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις φαίνεται να στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό. Βέβαια τέτοιες δηλώσεις στήριξης μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι για να λέγονται, ο Γκατούζο δίνει εξετάσεις στα επόμενα παιχνίδια και αν αποτύχει θα αποτελέσει παρελθόν.

Άλλωστε η Νάπολι μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς, μόλις στο -3 όμως από την πρώτη 4αδα ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Έμπολι, ισοφαρίστηκε δύο φορές αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Πετάνια στο 77’.

«Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και αν υπήρχαν λάθη με την Βερόνα τότε είμαι λάθος και εγώ. Είχαμε προετοιμάσει το πλάνο μας για το παιχνίδι αλλά δεν βγήκε στο γήπεδο. Δεν έχει να κάνει με την φόρμα μας αλλά με την συμπεριφορά. Τώρα ωστόσο πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Στόχος μας είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο κόουτς Γκατουζο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο μπακ Φαμπιάν Ρουίθ (15/1).

ΣΠΕΤΣΙΑ

Λίγο έλειψε και στην 2η σερί συνάντηση της με την Ρόμα να της προκαλέσει πάλι προβλήματα όμως σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι το Σάββατο ηττήθηκε με 4-3. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’ αλλά επτά μετά ο Πίκολι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Πάου Λόπεζ και από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στην μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (52’-55’) και ενώ όλα έδειχναν ότι το δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση, μείωσε με τον Ντιέγκο Φαρίας σστο 59’ και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βέρντε στο 90΄έπειτα από τραγικό λάθος του Σμόλινγκ. Ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς στο 92’ ο Πελεγκρίνι με πλασέ μέσα από την περιοχή χάρισε τη νίκη στη Ρόμα.

Στις δύο αναμετρήσεις της με τους «τζιαλορόσι» στάθηκε κάτι παραπάνω από καλά και πήρε μία μεγάλη πρόκριση στο γήπεδο. Μπορεί λόγω του λάθους της αντιπάλου της να κέρδισε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 όμως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η ομάδα που επικράτησε με 4-2 στην παράταση,. Βρέθηκε μάλιστα μπροστά στο σκορ με 2-0, ισοφαρίστηκε αλλά στον έξτρα χρόνο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος της έμεινε με 9 παίκτες και πέτυχε έτσι δύο γκολ.

Έσπασε βέβαια το σερί των τριών αγώνων που μετρούσε αήττητη στο πρωτάθλημα, η εικόνα της όμως παραμένει θετική. Βρίσκεται στην 15η θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από τη σωτηρία της και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από αυτήν. Την Κυριακή υποδέχεται την Ουντινέζε για την 20η αγωνιστική της Σέριε Α’.

«Το ότι βρισκόμαστε στα προημιτελικά μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση, θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα την οποία καταφέραμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο επιθετικοί από ότι συνήθως», σχολίασε ο κοόουτς Στρόπα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο στόπερ Καπραντόσι, οι μπακ Ματιέλο (1/0)και Φερέρ (11/0), ο φορ Πίκολι (12/2)και ο πρώτος σκόρερ της Ενζόλα (13/9).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νάπολι θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την απώλεια του Σούπερ Κόπα αλλά και την ήττα από την Βερόνα, η διοίκηση μπορεί να εξέφρασε την στήριξη της στον Γκατούζο αλλά ο Ιταλός τεχνικός μόνο άνετα δεν μπορεί να αισθάνεται στον πάγκο της. Η Σπέτσια φαίνεται να παίζει αρκετές φορές με άγνοια κινδύνου, δεν έχει να χάσει κάτι και δύσκολα θα κλειστεί. Σε καλές τιμές το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Νάπολι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Νάπολι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Σπέτσια ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σπέτσια, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +11.48% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Goal
  • » Ο ekpliksoulas, με το υψηλότερο yield +13.34% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες