Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Αλβανία

Προϊστορία

17/11/2023 ΜολδαβίαΑλβανία 1 - 1
17/6/2023 ΑλβανίαΜολδαβία 2 - 0
14/10/2019 ΜολδαβίαΑλβανία 0 - 4
11/6/2019 ΑλβανίαΜολδαβία 2 - 0
15/8/2012 ΑλβανίαΜολδαβία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 78,900 11.0%
X
€ 112,610 15.8%
2
€ 522,864 73.2%
Over
€ 27,944 19.9%
Under
€ 112,732 80.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

225 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

4

38%

Κατοχή μπάλας

62%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

19

Φάουλ

16

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 9537
«Ζωντανοί» οι Μολδαβοί, μία... ανάσα από την πρόκριση οι Αλβανοί

«Ζωντανοί» οι Μολδαβοί, μία... ανάσα από την πρόκριση οι Αλβανοί

Η Μολδαβία φιλοξενεί την Αλβανία για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Πολωνία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Τσεχία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Από τη στιγμή που συμμετέχει σ’ έναν προκριματικό όμιλο ο οποίος έχει πέντε ομάδες, γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε και ρεπό. Κάπως έτσι, τον περασμένο μήνα δεν έδωσε ζευγάρι αγώνων αλλά μόνο ένα παιχνίδι. Κι αυτό είχε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Υποχρεώθηκε να μεταβεί στην Πολωνία προκειμένου να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τους «πληγωμένους» αντιπάλους της. Όχι μόνο δεν τους φοβήθηκε αλλά ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και στάθηκε «όρθια», αποσπώντας ισοπαλία 1-1, αποδεικνύοντας στους «αετούς» ότι δεν έφταιγε για... όλα ο απολυμένος Φερνάντο Σάντος. Το πλάνο της ήταν άψογο και στο 26’ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με τον Νικολαέσκου. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν νωρίς (53’) στην ισοφάριση με τον Σβιντέρσκι. Παρ’ όλα αυτά άντεξε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Η Μολδαβία έχει παρουσιάσει ραγδαία βελτίωση τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τυχαίο ότι στην τρέχουσα προκριματική φάση για το Euro 2024 έχει υποστεί μόλις μία ήττα, αυτή από την προσεχή αντίπαλο Αλβανία εκτός έδρας. Οι «τρικολόρ» έχουν μαζέψει 9 βαθμούς και στέκονται στην 4η θέση του γκρουπ τους, ωστόσο αν κερδίσουν, στη συνέχεια θα δώσουν «τελικό» πρόκρισης με την Τσεχία, θέλοντας να προκριθούν σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το μεγάλο τους «όπλο» είναι η καλή ανασταλτική τους λειτουργία και δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε από τα έξι ματς τους ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και ο στράικερ Νικολαέσκου (Χέρενφεν) αναμένεται να «σφίξει» τα δόντια.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσεμποτάρι (Ζίμπρου Κισινάου), Αβράμ (Αράζ-Νατσβιβάν), Ραϊλεάν (Τσίντια Ταργκόβιτσε)

Αμυντικοί: Ρέαμπτσιουκ (Σπάρτακ Μόσχας), Μπολόχαν (Μιλσάμι), Μπαμπόγκλο (Καρπάτι Λβιβ), Πόσματς (Μπόλουσπορ), Μαραντίτσι (Τουράν Τοβούζ), Κράτσιουν (Πούστσα Νιεπολόμιτσε), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ιεσεάνου (Ζίμπρου Κισινάου), Πλάτιτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ρεβέντσο (Πετροκούμπι Ιντσέστι)

Μέσοι: Μ. Πλάτιτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μότπαν (Φακέλ Βορονέζ), Κογιοτσάρι (Ουνιρέα Σλομπόζια), Μπόγκατσιουκ (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Ράτσα (Βολουντάρι), Καϊμάκοφ (Σλάβεν Κοπρίβνιτσα), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Χέρενφεν), Νταμαστσάν (Σέπσι), Κομπέτ (Σλάβια Μοζίρ), Κογιοτσάρου (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Ποστολάτσι (Γκρενόμπλ)

Όπως και η προσεχής αντίπαλος Μολδαβία, έτσι κι εκείνη, δεν έδωσε δύο αγώνες τον περασμένο μήνα, αλλά μόλις έναν. Και ήταν η σπουδαία «μάχη» εντός έδρας με την Τσεχία. Όχι απλά δεν φοβήθηκε τους αντιπάλους της αλλά έστησε -με τη βοήθεια του κόσμου της που γέμισε την «Αρένα Κομπετάρε»- ένα επικό «πάρτι», θριαμβεύοντας με 3-0, δίχως να αφήσει το παραμικρό περιθώριο ούτως ώστε να αμφισβητήσουν οι αντίπαλοί της, την εμφατική ανωτερότητά της. Μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ με τον Ασάνι. Ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις όμως τα πάντα έγιναν πιο εύκολα στο 40’, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Στην επανάληψη έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε στο χορτάρι και θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά γκολ. Στο 51’ και το 73’ ο Σεφέρι με δύο τέρματα «σφράγισε» το τελικό 3-0 μέσα σε δικαιολογημένο πανζουρλισμό.

Με αυτόν τον τρόπο η Αλβανία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια και στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει συλλέξει τέσσερα «τρίποντα» κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη μόνο μία φορά, έχοντας αφήσει οριστικά και αμετάκλητα πίσω της, την ήττα της πρεμιέρας στην Πολωνία. Η συγκομιδή των 13 πόντων φέρνει τους «αετούς» στην κορυφή της κατάταξης και χρειάζονται μία ισοπαλία σε δύο αναμετρήσεις για να προκριθούν και μαθηματικά στο Euro 2024. Όλα δείχνουν ότι θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. «Αρχιτέκτονας» της επιτυχίας ο Βραζιλιάνος Σιλβίνιο ο οποίος ανέλαβε την Πρωτοχρονιά και έχει περάσει όλα όσα θέλει στους παίκτες του. Τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τέσσερα τελείωσαν και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ο τραυματίας στράικερ Μπρόγια (Τσέλσι). Είχε κληθεί αλλά είναι τραυματίας ο σέντερ μπακ Αγέτι (Κλουζ) και δεν υπολογίζεται. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Έμπολι), Καστράτι (Τσιταντέλα), Στρακόσα (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Μπάλιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μιτάι (Λοκομοτίβ Μόσχας), Χισάι (Λάτσιο), Βέσελι (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Τζιμσίτι (Αταλάντα), Μερσινάι (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Ισμαΐλι (Έμπολι)

Μέσοι: Μπάρε (Εσπανιόλ), Γκασούλα (Ντάρμσταντ), Μπαϊράμι (Σασουόλο), Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), Ραμαντάνι (Λέτσε), Ασλάνι (Ίντερ), Μουκόλι (Γκέτεμποργκ)

Επιθετικοί: Ασάνι (Γκουνγκζού), Ουζούνι (Γρανάδα), Σεφέρι (Μπανίγιας), Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Μούτσι (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντάκου (Ρούμπιν Κάζαν), Μούτζα (Αντβέρπ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αλβανία αποτελεί δίχως την παραμικρή αμφιβολία την ομάδα που έχει τραβήξει επάνω της τα βλέμματα στο συγκεκριμένο γκρουπ της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και ψάχνει στη Μολδαβία μία μεγάλη νίκη -αν και της αρκεί και η ισοπαλία- μέσω της οποίας θα «σφραγίσει» την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανία. Παρ’ όλα αυτά και οι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, καθώς διαθέτουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση. Σε περίπτωση δικής τους επικράτησης, θα παίξουν μετά «τελικό» με την Τσεχία. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να κοντράρουμε τον φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων αλλά θα προτιμήσουμε το άκρως ελκυστικό αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  1 Αλβανία 8 15 4 3 1 12:4
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.61% έπαιξε: Goal
  • » Ο Runtis, με το υψηλότερο yield +30.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες