Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Ουγγαρία

17/6/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 204
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 315 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουγγαρία - Μαυροβούνιο στις 19/11/2023

Προϊστορία

19/11/2023 ΟυγγαρίαΜαυροβούνιο 3 - 1
17/6/2023 ΜαυροβούνιοΟυγγαρία 0 - 0
5/9/2019 ΜαυροβούνιοΟυγγαρία 2 - 1
20/8/2008 ΟυγγαρίαΜαυροβούνιο 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 134,817 25.0%
X
€ 162,921 30.2%
2
€ 242,531 44.9%
Over
€ 12,605 22.5%
Under
€ 43,349 77.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

154 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

1

9

Σουτ εκτός εστίας

5

35%

Κατοχή μπάλας

65%

1

Οφσάιντ

3

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

14

Φάουλ

19

2

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Pod Goricom
  • Χωρητικότητα: 15230
  • Θεατές: 6761
Αντίδραση η μία, να θέσει ακόμα πιο γερές βάσεις η άλλη

Αντίδραση η μία, να θέσει ακόμα πιο γερές βάσεις η άλλη

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Βουλγαρίας αλλά στο δεύτερο παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό και ηττήθηκε εντός με 2-0 από τη Σερβία. Θα μπορούσε να βρει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ήταν αναποτελεσματικοί . Προσπάθησε και στην επανάληψη, δέχτηκε όμως γκολ στο 78’ και μετά αναγκάστηκε να βγει μπροστά. Άφησε έτσι αρκετούς χώρους και σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις είδε την αντίπαλο της να σκοράρει και δεύτερη φορά.

Ήλπιζε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, κατέβηκε με μεγάλη αισιοδοξία στο γήπεδο αλλά αποχώρησε απογοητευμένη. Πλέον το σημερινό παιχνίδι μοιάζει σημαντικό για τη δεύτερη θέση καθώς η Ουγγαρία είναι από τις βασικές διεκδικήτριες ακόμα και της πρωτιάς. Στην έδρα της μάλιστα δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες διαθέτει ένα δυναμικό σύνολο αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό αλλά θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Τσεχία.

«Παίζουμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου και θέλουμε να τα πάμε καλύτερο απ’ ότι στο παιχνίδι με τη Σερβία. Ξέρουμε καλά την Ουγγαρία. Πιστεύω απόλυτα σε εμάς και στην ποιότητα μας και ελπίζω πως η υποστήριξη από τους φιλάθλους μας θα μας δώσει μία ώθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα», επισήμανε ο κόουτς Ραντούλοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο μπακ Μάρουσιτς (Λάτσιο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (Αλ Ανταλάχ), Πέτκοβιτς (Κισβάρντα), Σάρκιτς (Στόουκ)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τομάσεβιτς (Τομπόλ), Σίπτσιτς (Τενερίφη), Βέσοβτς (Καραμπάχ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Βούκσεβιτς (Ριέκα), Μίλοβιτς (Νάβμπαχορ), Ντρεσάι (Ντέτσιτς),

Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Καραμπάχ), Στσέκιτς (Χάποελ Χάιφα), Χακσαμπάνοβιτς (Σέλτικ),Μπάκιτς (ΟΦΗ), Σαβίτσεβιτς (Γκιρέσουνσπορ), Καμάι (Κισβάρντα), Ράιτσκοβιτς (Ακτομπέ), Μπουμπάνια (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Εράκοβιτς (Σουτιέσκα), Ραντούλοβιτς (Ράντνικ Σουρντούλιτσα), Βούκσεβιτς (ΟΥΤΑ Αράντ)

Επιθετικοί: Γιόβετιτς (Χέρτα), Μπουγκόσα (Κόμπε), Όσμαϊτς (Βιζέλα), Κρστόβιτς (Ντουνάισκα), Μπάκιτς (Ντινάμο Μινσκ)

Έπαιξε ένα παιχνίδι στο «παράθυρο» του Μαρτίου καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό και επικράτησε εύκολα με 3-0 της Βουλγαρίας. Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, προηγήθηκε με τον Βεσκέσι στο 7’ και στο 26’ διπλασίασε τα τέρματα της με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σόμποζλαϊ. Στο 39’ μάλιστα ο Άνταμ μέσα από την περιοχή πέτυχε και τρίτο τέρμα και στη ουσία «κλείδωσε» τη νίκη της. Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία, χαλάρωσε περισσότερο και δέχτηκε κάποιες φάσεις αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Από το προηγούμενο Euro και έπειτα έχει σταθερά καλή πορεία. Τερμάτισε έπειτα 2η στον όμιλο της στο Nations League με αντιπάλους τις Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία και φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Έχει δείξει άλλωστε πως υπάρχει η δυνατότητα να τα καταφέρει και πλέον παίζει και με καλύτερη ψυχολογία. Έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Μαυροβουνίου αλλά με μία νίκη θα κάνει από τώρα μεγάλο βήμα για την πρόκριση της. Την Τρίτη υποδέχεται τη Λιθουανία.

«Θα έιναι μία μεγάλη μάχη. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι επειδή το στυλ του αντιπάλου μας θα είναι μία πρόκληση για εμάς. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε αλλά να κοιτάξουμε μόνο το παιχνίδι μας. Σίγουρα πρέπει να είμαστε καλοί στις μονομαχίες και να πάρουμε σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο κόουτς Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι (Λειψία) που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, o μέσος Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου) και ο επιθετικός Νέμεθ (Αμβούργο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Ντεμίν (Ζαλαεγκέρσεγκ), Σζαπάνος (Χόνβεντ)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Ορμπάν (Λειψία), Ατίλα Σάλαϊ (Φενέρμπαχτσε), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Κέρκεζ (Άλκμααρ), Μπάλογκ (Πάρμα), Φερέντσι (Ντέμπρετσεν), Γκ. Σάλαϊ (Κετσκεμέτ)

Μέσοι: : Νάγκι (Πίζα), Κλέινχεϊσλερ (Παναθηναϊκός), Καλμάρ (Ντουνάισκα), Σόμποζλαϊ (Λειψία), Νέγκο (Φέχερβαρ), Μπάραθ (Φερεντσβάρος), Στάιλς (Μίλγουολ)

Επιθετικοί: Ρόλαντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Γκάζνταγκ (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Άνταμ (Ουλσάν) , Κσόμποθ (Ούιπεστ), Βάργκα (Φερεντσβάρος)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο ψάχνει μία αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σερβία και δεν θέλει να χάσει άλλο «έδαφος» στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ξέρει πως σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα από νωρίς οπότε η πίεση βρίσκεται κυρίως στη μεριά του. Από την άλλη η Ουγγαρία έδειχνε σε καλή κατάσταση και έχει την ευκαιρία μα αποκτήσει σαφές προβάδισμα. Είναι το φαβορί και δικαιολογημένα αλλά δεν θα πάω με τη νίκη του. Σε καλές τιμές το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 8 18 5 3 0 16:7
  3 Μαυροβούνιο 8 11 3 2 3 9:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.36% έπαιξε: X2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες