Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Μαυροβούνιο

Προϊστορία

19/11/2023 ΟυγγαρίαΜαυροβούνιο 3 - 1
17/6/2023 ΜαυροβούνιοΟυγγαρία 0 - 0
5/9/2019 ΜαυροβούνιοΟυγγαρία 2 - 1
20/8/2008 ΟυγγαρίαΜαυροβούνιο 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 565,880 66.8%
X
€ 105,274 12.4%
2
€ 175,935 20.8%
Over
€ 25,156 21.5%
Under
€ 91,832 78.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

7

6

Σουτ εκτός εστίας

0

63%

Κατοχή μπάλας

37%

2

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

12

Φάουλ

20

5

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Marco Rossi

9  Martin Adam Nemeth Andras Αλλαγή 78'

10 Dominik Szoboszlai

16  Daniel Gazdag Nego Loic Αλλαγή 46'

17  Callum Styles Horvath Krisztofer Αλλαγή 64'

8  Adam Nagy Szuhodovszki Soma Αλλαγή 94'

18 Zsolt Nagy

14  Bendeguz Bolla Kalmar Zsolt Αλλαγή 46'

4 Attila Szalai

2 Adam Lang

5 Botond Balogh

1 Denes Dibusz

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 59600
Προκρίθηκε η Ουγγαρία, μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει το Μαυροβούνιο

Προκρίθηκε η Ουγγαρία, μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει το Μαυροβούνιο

Η Ουγγαρία που προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro την περασμένη αγωνιστική χάρη σε αυτογκόλ στο 90+7’, υποδέχεται το Μαυροβούνιο το οποίο θέλει μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Σερβίας στο άλλο ματς κόντρα στην Βουλγαρία για να τερματίσει στην 2η θέση και να πάρει το άλλο εισιτήριο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Τελευταία αγωνιστική

Χάρη σε αυτογκόλ στο 90+7’ ισοφάρισε σε 2-2 την Βουλγαρία στην Σόφια και προκρίθηκε και μαθηματικά στο Euro. Προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία με τον Άνταμ στο 10’ αλλά ισοφαρίστηκε στην πρώτη φάση των Βούλγαρων στο 24’. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 36’ αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και στο 57’ έχασε με αποβολή τον Κέρκες. Πλήρωσε τη φλύαρη υπεροχή της δεχόμενη την ανατροπή στο 78’ από πέναλτι του Ντεσπόντοφ και στα τελευταία λεπτά έψαχνε τον βαθμό που θα την έστελνε στο Euro. Είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 90+3’ με τον Σομποσλάι, αλλά από δικό του χτύπημα φάουλ στο 90+7’ ήρθε το αυτογκόλ των Βούλγαρων που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

«Το ματς ήταν πολύ αγχωτικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προκριθήκαμε στο Euro μία αγωνιστική πριν το φινάλε των προκριματικών. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα οδηγούσα την Ουγγαρία σε δύο σερί Euro. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στην Ουγγαρία» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάρκο Ρόσι.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στον όμιλο αλλά η δουλειά έγινε καθώς προκρίθηκε σε τελική φάση Euro για 3η διαδοχική φορά, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται πως πριν το ματς με τους Βούλγαρους είχε φέρει ισοπαλία 2-2 στην Λιθουανία σε ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 36’.

Παραμένει αήττητη στον όμιλο με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε επτά αγωνιστικές, όντας στο +2 από την 2η Σερβία και στο +4 από το 3ο Μαυροβούνιο. Σε περίπτωση ήττας στην Βουλγαρία θα έδινε τελικό πρόκρισης στο σημερινό απέναντι στους Μαυροβούνιους αλλά πλέον πηγαίνει χωρίς άγχος και θα γιορτάσει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας μπροστά στο κοινό της.

Η τελευταία της ήττα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Ιταλία στο Nations League, έκτοτε τρέχει αήττητο 11 αγώνων σε φιλικά και επισημά (6-5-0). Καλείται να δουλέψει το θέμα στα μετόπισθεν έχοντας δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία.

Εν όψει του σημερινού που θα έχει χαρακτήρα γιορτής για την ίδια, ο Ρόσι δήλωσε: «Το Μαυροβούνιο έχει ακόμα ευκαιρία να περάσει, οπότε σίγουρα θα είναι στο παιχνίδι. Μια σκληρή, μαχητική ομάδα, αφήνει λίγο χώρο στον αντίπαλο, έχει καλής ποιότητας παίκτες. Θα το δώσουν το 100%, όπως και εμείς»

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε 3-4 αλλαγές ο Ρόσι σε σχέση με τον αγώνα στην Βουλγαρία. Τιμωρημένος ο μπακ Κέρκες (Μπόρνμουθ) ενώ αμφίβολος με μικροενοχλήσεις δίνεται ο φορ Άνταμ (Ουλσάν) που έκανε ατομικό. Υπενθυμίζεται πως λείπουν ο στόπερ Ορμπάν (Λειψία), ο μπακ Φιόλα (Φέχερβαρ), ο μέσος Σχέφερ (Ουνιό Βερολίνου), οι επιθετικοί Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Φερεντσβάρος) και ο βασικός γκολκίπερ Γκουλάτσι (Λειψία).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντέμιεν (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ντίμπουσζ (Φερεντσβάρος), Γκουλάστσι (Λειψία), Στσαπάνος (Πακς)

Αμυντικοί: Μπάλογκ (Πάρμα), Λανγκ (Ομόνοια), Μόστσι (Ρίζεσπορ), Ατ. Σάλαι (Χόφενχαϊμ), Γκ. Σάλαϊ (Κετσκεμέτ), Μπόλα (Σερβέτ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ), Νέγκο (Χάβρη),Ζ. Νάγκι (Πούσκας Ακάντεμι)

Μέσοι: Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Αν. Νάγκι (Πίζα), Στάιλς (Μπάρνσλεϊ), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Χορβάθ (Κετσκεμέτ), Σουχοντόφσκγι (Κετσκεμέτ), ι Καλμάρ (Φέχερβαρ)

Επιθετικοί: Άνταμ (Ουλσάν Χιουντάι), Τσόμποτ (Ουίπεστ), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Σζομποσλάι (Λίβερπουλ), Βάργκα (Φερεντσβάρος).Νίκησε με 2-0 την Λιθουανία στην Ποντγκόριτσα και έμεινε ζωντανό για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Απόλυτα κυρίαρχο στο παιχνίδι, πέτυχε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου με Κουτς (3’) και Γιόβετιτς (48’) ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από την αντίπαλο του, φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση.

Τα καλά νέα δεν ήρθαν από την Σόφια αφού η Ουγγαρία πήρε βαθμό με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και «σφράγισε» την παρουσία της στα τελικά του Euro. Έτσι για να πάρει την πρόκριση πρέπει πλέον όχι μόνο να κερδίσει τους Μαγυάρους αλλά παράλληλα η Σερβία να χάσει απ’ την Βουλγαρία στην έδρα της.

Ότι και αν συμβεί, ξέρει πως πάλεψε ως το τέλος για την πρόκριση, πληρώνοντας όπως όλα δείχνουν τις δύο ήττες από την Σερβία αλλά και την γκέλα με την Λιθουανία τον Σεπτέμβριο (2-2). Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League και έτσι ακόμα και αν κερδίσει στο σημερινό, το πιο πιθανό είναι ότι η πορεία του θα τελειώσει άδοξα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του, Ραντούλοβιτς στάθηκε στο γεγονός πως είναι κρίμα ότι η ομάδα του δεν έχει εξασφαλισμένη πρόκριση ακόμα και με νίκη στο σημερινό, στάθηκε στη γκέλα στο ματς του Σεπτεμβρίου στο Κάουνας αλλά και στην πρόοδο της Εθνικής ομάδας: «Είπαμε ότι ο στόχος μας ήταν να πάρουμε δύο νίκες τον Σεπτέμβριο. Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο θα είναι πιο δύσκολο κόντρα στην Ουγγαρία. Παρακολουθούσαμε το παιχνίδι τους με την Βουλγαρία και είναι κρίμα που ο αγώνας στην Βουδαπέστη δεν μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση χωρίς να εξαρτόμαστε από το άλλο ματς. Νομίζω ότι γι’ αυτή τη γενιά, που εξελίσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, θα ήταν μια πραγματική ανταμοιβή να δώσει μάχη πρόκρισης στην «Πούσκας Αρίνα». Οι βαθμοί που χάθηκαν στο Κάουνας μας βαραίνουν αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Κάναμε πολλά καλά ματς σε αυτά τα προκριματικά. Θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα απ’ ότι δείχνουν οι βαθμοί αν και οι 11 βαθμοί που έχουμε κερδίσει δεν είναι λίγοι. Στα προηγούμενα προκριματικά του Euro είχαμε τρεις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 3-22».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο ηγετικός στόπερ Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης). Εκτός λόγω τραυματισμών ο πολύτιμος μπακ Μάρουσιτς (Λάτσιο), ο στόπερ Σίπτσιτς (Τενερίφη), οι μέσοι Στσέκιτς (Παρτιζάν), Μπάκιτς (ΟΦΗ), Κόσοβιτς (Μειζού Χάκα), ο γκολκίπερ Πέτκοβιτς (Κισβάρδα) και ο επιθετικός Μούγκοσα (Ίντσεον Γιουνάιτεντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα), Τζούκιτς (Χβιντόβρε), Ίβεζιτς (Λόμελ)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μ.), Τομάσεβιτς (Αστάνα), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα Β.), Βούγιατσιτς (Ρούμπιν Κ.), Α. Βούκτσεβιτς (Χουάρες), Μίλοβιτς (Ναβμπαχόρ), Τούτσι (Γκανγκβόν), Ρούμπεζιτς (Αμπερντίν)

Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Καραμπάγκ), Ράικοβιτς (Ακτόμπε), Λόντσαρ (Ντέμπρετσεν), Τσαμάι (Κισβάρντα), Ραντούλοβιτς (Βοϊβοντίνα), Μπουμπάνια (Λοκομοτίβα Ζ.)

Επιθετικοί: Γιόβετιτς (Ολυμπιακός), Όσμαγιτς (Πρέστον), Κρστόβιτς (Λέτσε), Μπάκιτς (Ντινάμο Μ.), Τζουκάνοβιτς (Χάμαρμπι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουγγαρία έστω και με δόση θρίλερ προκρίθηκε στο Euro στο ματς της Πέμπτης και είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο σημερινό. Φυσικά δε θα ήθελε με τίποτα ένα άσχημο αποτέλεσμα που να χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη «Πούσκας Αρίνα», ούτε να «σπάσει» το αήττητο σερί που τρέχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ο Ρόσι πάντως προανήγγειλε μερικές αλλαγές σ’ ένα ματς όπου το Μαυροβούνιο θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση. Δεν έχουν περιθώρια να παίξουν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι και θα έχουν ευκαιρίες για γκολ απέναντι στους Μαγυάρους που δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στα πέντε τελευταία. Αυτό βέβαια θα δώσει χώρους δράσης στους γηπεδούχους, που σκοράρουν 2 γκολ ανά ματς στα πέντε τελευταία στον όμιλο. Σε ενδιαφέρουσες τιμές το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ουγγαρία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαυροβούνιο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 8 18 5 3 0 16:7
  3 Μαυροβούνιο 8 11 3 2 3 9:11
Εμφάνιση όλων
Μαυροβούνιο - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
21/3/2024
Λευκορωσία
Μαυροβούνιο
0 - 2
19/11/2023
Ουγγαρία
Μαυροβούνιο
3 - 1
16/11/2023
Μαυροβούνιο
Λιθουανία
2 - 0
17/10/2023
Σερβία
Μαυροβούνιο
3 - 1
12/10/2023
Μαυροβούνιο
Λίβανος
3 - 2
10/9/2023
Μαυροβούνιο
Βουλγαρία
2 - 1
7/9/2023
Λιθουανία
Μαυροβούνιο
2 - 2
20/6/2023
Μαυροβούνιο
Τσεχία
1 - 4
17/6/2023
Μαυροβούνιο
Ουγγαρία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.76% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες