3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Λευκορωσία

Προϊστορία

22/9/2022 ΚαζακστάνΛευκορωσία 2 - 1
10/6/2022 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 1 - 1
14/10/2020 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 2 - 0
7/9/2020 ΚαζακστάνΛευκορωσία 1 - 2
9/2/2011 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 1 - 1
10/10/2009 ΛευκορωσίαΚαζακστάν 4 - 0
1/4/2009 ΚαζακστάνΛευκορωσία 1 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 415,031 69.9%
X
€ 89,622 15.1%
2
€ 89,273 15.0%
Over
€ 20,291 13.8%
Under
€ 126,323 86.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

4

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

7

18

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
  • Θεατές: 29637
Με «τρίποντο» θα «κλειδώσει» πρωτιά κι άνοδο το Καζακστάν

Με «τρίποντο» θα «κλειδώσει» πρωτιά κι άνοδο το Καζακστάν

Το Καζακστάν υποδέχεται τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους απέναντι στη Σλοβακία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από το Αζερμπαϊτζάν.

Θα δώσει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το έφερε αντιμέτωπο εντός έδρας με τη Σλοβακία. Πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 2-1, με τα γκολ του να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Αισθάνθηκε απειλή νωρίς αλλά ήταν εκείνο που άνοιξε το σκορ στο 18’. Μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα ο Βορογκόφσκι πλάσαρε ωραία μέσα από την περιοχή για το 1-0. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ κι αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το βρήκε στο 39’ με κεφαλιά του Αστάνοφ. Το μόνο που έπρεπε να κάνει πια στην επανάληψη ήταν να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα. Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με σουτ του Μπέρο στο 51’ και στη συνέχεια αμύνθηκε μαζικά. Χρειάστηκαν τρεις επεμβάσεις του γκολκίπερ Σάτσκι για να αποφευχθεί η ισοφάριση. Δέχτηκε γκολ που ακυρώθηκε για αυστηρό φάουλ στο 79’ και τελικά κέρδισε, τελειώνοντας τον αγώνα με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ντούντα στο 87’.

Με αυτό το «τρίποντο» το Καζακστάν έφτασε τις τρεις επιτυχίες σε τέσσερις αγώνες κι άφησε γρήγορα πίσω του την ισοπαλία που είχε προηγηθεί κόντρα στη Λευκορωσία. Έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του γκρουπ, αποτελώντας πια το μεγάλο κι ακλόνητο φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσει την άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που αν τελικά συμβεί θα αποτελέσει σπουδαία επιτυχία. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς του στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κουάτ (Αστάνα). Παρών και ο μέσος Ζαϊνουτντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Σάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Σεϊσέν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μαλγί (Τομπόλ), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Αλίπ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αχμέτοφ (Ταράζ), Γερλάνοφ (Ακτόμπε), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Καϊρόφ (Τομπόλ), Γκάμπισεφ (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Κουσιάποφ (Αστάνα)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βορογκόφσκι (Μόλενμπεεκ), Ζαϊνουτντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νταραμπάγεφ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Οράζοφ (Ακτόμπε), Ζαρρινμπέτοφ (Τομπόλ), Αστάνοφ (Ορνταμπάσι), Σαντιμπέκοφ (Καϊράτ Ατλμάτι)

Επιθετικοί Μουρταζάγιεφ (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σουσενάτσεφ (Καϊράτ Αλμάτι), Ζούμαμπεκ (Ταράζ)

Το τελευταίο από τα τέσσερα παιχνίδια του περασμένου Ιουνίου ήταν αυτό που έδωσε εκτός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν. Προσπάθησε όσο μπορούσε όμως στο φινάλε «λύγισε» και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 2-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι ανησύχησε σε τρεις περιπτώσεις, δημιουργώντας πάντως κι εκείνη δύο καλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης σώθηκε από το δοκάρι σε «κεραυνό» του Χουσεΐνοφ κι απάντησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μπίκοφ στο 57’. Περίπου ένα εικοσάλεπτο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 76’ ο Εμρέλι με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της για το 1-0. Βγήκε μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία στο 85’ με τον Μπογκομόλσκι να μην σκοράρει από τη μικρή περιοχή. Σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις ο Σεϊντάεφ «έγραψε» το τελικό 2-0.

Η Λευκορωσία αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις της για το Nations League. Έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε δύο περιπτώσεις κι έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Η συγκομιδή των δύο πόντων τη φέρνει στην τελευταία θέση του γκρουπ και κινδυνεύει άμεσα να υποβιβαστεί στην τελευταία κατηγορία. Σίγουρα δεν έχει ικανοποιήσει αλλά υπάρχει και βάσιμη δικαιολογία, μια κι έδωσε μακριά από τη βάση της τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της, λόγω της εμπλοκής της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Και τα τέσσερα ματς των Λευκορώσων ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του επιθετικού Λισάκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν).

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες: Κατκέβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Νιετσιέτζα), Πλότνικοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αμυντικοί: Παλιάκοβ (Αστανά), Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κανταρκέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσόβ (Ντινάμο Μινσκ),Μπεγκούνοβ (Ντινάμο Μινσκ), Πιατσένιν (Ορενμπούργκ), Γιούντενκοβ (Μακτααράλ), Βολκόβ (Χίμκι), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Μέσοι: Κλιμόβιτς (Γκιρμότ), Γιαμπλόνσκι (Αρης Λεμεσού), Εμπόνγκ (Αστανά), Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Σεντκό (Τορπέντο Μόσχας), Σέλιαβα (Ροστόφ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκρόμικο (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μπότσεροβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαλκέβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Ιβάν Μπάχαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γκρέτσικο (Ντιναμό Μινσκ)

Επιθετικοί Πάντστρελοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Αντρέι Σολοβέι (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καζακστάν αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Nations League και χάρη στην εξαιρετική του πορεία μέχρι τώρα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου του και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Απέναντί του θα βρει τη Λευκορωσία η οποία έχει απογοητεύσει πλήρως και η οποία παίζει μόνιμα εκτός έδρας, καθώς ακόμα και τα παιχνίδια που θα έπρεπε να δώσει στο «σπίτι» της, τα δίνει σε ουδέτερα γήπεδα, εξαιτίας της συμμετοχής της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Το μομέντουμ δείχνει «άσο» και θα τον ποντάρουμε σε ελκυστική τιμή θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Καζακστάν 6 13 4 1 1 8:6
  4 Λευκορωσία 6 3 0 3 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zzo8877 με το υψηλότερο yield +2.59% έπαιξε: 1
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες