2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Γεωργία

17/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 210
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Κύπρος στις 15/10/2023

Προϊστορία

15/10/2023 ΓεωργίαΚύπρος 4 - 0
17/6/2023 ΚύπροςΓεωργία 1 - 2
10/11/2017 ΓεωργίαΚύπρος 1 - 0
28/3/2009 ΚύπροςΓεωργία 2 - 1
11/10/2008 ΓεωργίαΚύπρος 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,329 13.7%
X
€ 55,886 32.9%
2
€ 90,719 53.4%
Over
€ 16,053 66.0%
Under
€ 8,261 34.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

160 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

8

46%

Κατοχή μπάλας

54%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

6

Φάουλ

11

0

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 3763
Ιδιαίτερο ματς για τον Κετσπάγια

Ιδιαίτερο ματς για τον Κετσπάγια

Η Κύπρος ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και υποδέχεται τη Γεωργία με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αντιμετωπίζει την πατρίδα του σε ένα ιδιαίτερο ματς για εκείνον.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στον όμιλο, όπου έχασε στην πρεμιέρα στη Σκωτία με 3-0, δεχόμενη τα δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Δεν έχει πολλές ελπίδες στον όμιλο όπου βρίσκεται η Ισπανία και η Νορβηγία, ενώ αδιαμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση.

Μετά την πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2024, έδωσε φιλικό παιχνίδι στο Ερεβάν και έφερε ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Αρμενία. Το ματς είναι ιδιαίτερο για τον Γεωργιανό προπονητή της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του από το 2009 ως το 2014. Σε τρεις μέρες η Κύπρος θα ταξιδέψει στη Νορβηγία για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι.

«Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δύσκολο είναι και για τη Γεωργία. Από αυτό το παιχνίδι και μετά θα ξεκαθαρίσει τι θα κηνηγήσουν οι δύο ομάδες. Η Γεωργία είναι νεανική ομάδα, όμαδα που έχει πολύ μέλλον. Αλλά και εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το τι θέλω να αποδείξω. Ούτε θέλω να αποδείξω κάτι. Ήταν τιμή μου που δούλεψα με την Εθνική Γεωργίας για 5 χρόνια. Τώρα είμαι προπονητής της Εθνικής Κύπρου και στο παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε.Οι παίκτες είναι έτοιμοι και σοβαροί και αυτό θα το δείξουμε στο γήπεδο. O Κβαρατσχέλια δεν χρειάζεται να πούμε στους παίκτες ποιος είναι, και οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Φαβορί είναι οι ομάδες που είναι μπροστά μας και δεν είναι μόνο η Γεωργία. Αυτή τη στιγμή και η Γεωργία ίσως δεν είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι. », επισήμανε ο κόουτς Τιμούρ Κετσπάγια.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Νικόλας Ιωάννου της Κόμο. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι μέσοι Κυριάκου, Σπόλιαριτς και οι επιθετικοί Σωτηρίου, Κακουλλής. Δεν βρέθηκαν στις κλήσεις του Κετσπάγια οι μέσοι Ιωάννου, Αρτυματάς. Θα κάνουν ντεμπούτο οι αμυντικοί Πηλέας, Κορέια και ο τερματοφύλακας Μολ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μιχαήλ (Ανόρθωση), Μολ (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Αμυντικοί: Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Ανδρέου (Σαρλερουά), Ιωάννου (Κόμο), Πηλέας (Άρης Λεμεσού), Κουσουλός (Ομόνοια), Καρώ (ΑΠΟΕΛ),Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Αντωνίου (Ανόρθωση), Κορέα (Ανόρθωση), Κορέια (Ανόρθωση), Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα)

Μέσοι: Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Σατσιάς (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Λοΐζου (Ομόνοια), Χριστοφή (Ανόρθωση), Τζιώνης (Κάνσας Σίτι), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Ηλία (ΑΠΟΕΛ)

Ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νορβηγία και έχει βλέψεις για πρόκριση, ειδικά μετά την άνοδο της στη Β΄ κατηγορία του Nations League. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα εννιά τελευταία επίσημα παιχνίδια της και τρέχει ρεκόρ 7-2-0. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 9 Οκτωβρίου 2021 από την Ελλάδα με 2-0.

«Δεν είχαμε τραυματισμούς ή άσχημα νέα, οπότε ίσως μπορέσουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση, ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ο Κετσπάγια ξέρει ακριβώς πως παίζουμε άλλα εγώ θα μείνω απογοητευμένος αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής Σανιόλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το ματς ο τερματοφύλακας, Λόρια. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο στόπερ Γκβελεσιάνι. Τραυματίας ο στόπερ Κοτσολάβα και ο μέσος Μεκβαμπισβίλι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ανόρθωση), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Αζαρόβι (Ερυθρός Αστέρας), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κβιρκβέλια (Νέφτσι Μπακού), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ταμπίτζε (Ντιναμό Τιφλίδας), Λοκοτσβίλι (Κρεμονέζε), Γκβελεσιάνι (Περσέπολις)

Μέσοι: Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Τσακβετάτζε (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Λομπζανίτζε (Φατίχ Καραγκιουμρούκ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Αλτουνασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Γκαγκνίτζε (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Μικαουτάτζε (Μετς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος γνωρίζει πως δεν έχει ελπίδες πρόκρισης σε αυτό τον όμιλο και παράλληλα έχει σημαντικές απουσίες. Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία είναι αήττητη στα εννιά τελευταία επίσημα παιχνίδια της (7-2-0) και έχει ξανά διαθέσιμο τον σούπερ σταρ και παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστή, Κβαρατσκέλια, ο οποίος σήκωσε το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Νάπολι. Ολα συνηγορούν στο διπλό και θα το εμπιστευτούμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.26% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες