1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Κύπρος

Προϊστορία

15/10/2023 ΓεωργίαΚύπρος 4 - 0
17/6/2023 ΚύπροςΓεωργία 1 - 2
10/11/2017 ΓεωργίαΚύπρος 1 - 0
28/3/2009 ΚύπροςΓεωργία 2 - 1
11/10/2008 ΓεωργίαΚύπρος 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,030,153 88.6%
X
€ 80,696 6.9%
2
€ 51,653 4.4%
Over
€ 86,032 51.6%
Under
€ 80,840 48.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

5

57%

Κατοχή μπάλας

43%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

16

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mikheil Meskhi Stadium
  • Χωρητικότητα: 27223
  • Θεατές: 15871
Παραπαίει η Κύπρος

Παραπαίει η Κύπρος

Η Γεωργία μετράει τρεις σερί ήττες και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και υποδέχεται την Κύπρο που κατρακυλά.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στα προκριματικά του Euro 2024 και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης για τα τελικά και φαίνεται πως έχει περισσότερο το μυαλό της στα πλέι οφ του Nations League τον Μάρτιο. Το πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι της ήταν τον Σεπτέμβριο που έχασε με 2-1 από τη Νορβηγία και ξέσπασε την Πέμπτη επικρατώντας με 8-0 επί της Ταϊλάνδης σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

«Η ένταση ήταν καλή κόντρα στην Ταϊλάνδη. Γνωρίζουμε ότι το ματς με την Κύπρο είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί είναι μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά θέλω οι παίκτες μου να παίξουν με την ίδια αποφασιστικότητα όπως στο φιλικό. Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας δύσκολος μήνας για εμάς. Η αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε ξανά απέναντι στην Ταϊλάνδη θα είναι χρήσιμη. Στις μέρες μας το επίπεδο μεταξύ των ομάδων είναι τόσο μειωμένο που δεν υπάρχει εύκολο ματς. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να καταγράψουμε ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με το πρώτο ματς», τόνισε ο τεχνικός, Βίλι Σανιόλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι στην αποστολή ο μπακ Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ) και ο χαφ Αμπουρζάνια (Χατάισπορ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ).

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκέλια (Αλ Αχντούντ), Αζάροφι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Καλαντάτζε (Ντιναμό Τιφλίδας), Λοχοσβίλι (Κρεμονέζε), Γκελασβίλι (Σπέτσια)

Μέσοι: Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Λομπζανίτζε (Ατλάντα Γιουν.), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Μεκβαμπισβίλι (Ντιναμό Τιφλίδας), Αλτουνασβίλι (Βολφσμπέργκερ), Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Σίγκουα (Βασιλεία).

Επιθετικοί: Μιχαουτάτζε (Άγιαξ), Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Βολκόνι (Σαμπάχ)

Συνέχισε το αρνητικό σερί της καθώς έχει το απόλυτο στις ήττες, μετρώντας το έξι στα έξι στην προκριματική φάση του Euro 2024. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και δεν πρόκειται να ξεφύγει από τον πάτο. Ψάχνει ακόμα τον πρώτο της πόντο, αφού διασύρθηκε στη Λάρνακα από την Νορβηγία με 4-0 και έχει συνολικά τέρματα είναι 2-21. Αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν στο Over.

«Ότι και να πούμε το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Όπως και στα προηγουμένα ματς. Μας προβληματίζει ότι έχουμε δυνάμεις για 45-50 λεπτά. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες όμως σε αυτό το επίπεδο με ομάδες όπως η Νορβηγία, με παίκτες σε προηγμένα πρωταθλήματα, φαίνεται ότι για εμάς είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο παλέψαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι όμως αντέξαμε για περίπου 50 λεπτά. Δεν αλλάζουν σε 2-3 μέρες αυτά τα πράγματα. Όταν δεν παίζουν οι Κύπριοι είναι δύσκολο. Απέναντι μας έχουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά δεν είναι εύκολο. Δυστυχώς το πρόβλημα μας είναι αυτό, τα δεύτερα ημίχρονα. Είναι καλή ομάδα η Γεωργία όμως όχι όπως η Ισπανία και η Νορβηγία. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε δυσκολίες. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα για μια μικρή χώρα όπως είναι Κύπρος. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Στον πρώτο αγώνα ήταν κοντά οι δύο ομάδες, μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Θα δούμε τι θα κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τιμούρ Κετσπάγια.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο επιθετικός Πίττας και ο χαφ Ιωάννου.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μολ (Σερβέτ)

Αμυντικοί: Καρώ (ΟΦΗ), Αντωνιάδης (Δόξα Κατωκοπιάς), Πηλέας (Πανσερραϊκός), Άντερσον Κορέια (Ανόρθωση), Ανδρέου (Σαρλερουά), Παναγιώτου (Ομόνοια), Αντωνίου (Ανόρθωση), Ν. Ιωάννου (Κόμο)

Μέσοι: Χαραλάμπους (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Κουσουλός (Ομόνοια), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Κυπριανού (Πιτέρμπορο), Σπόλιαριτς (Απόλλων Λεμεσού).

Επιθετικοί: Χριστοφή (Εθνικός Άχνας), Κακουλλής (Ομόνοια), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γεωργία έχει τρεις σερί ήττες στον όμιλο των προκριματικών και η Κύπρος μετράει έξι, όσες και οι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Καμία ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Όλα τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων έχουν ολοκληρωθεί στο Over και αυτό θα επιλέξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.81% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες