2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Αρμενία

Προϊστορία

21/11/2023 ΚροατίαΑρμενία 1 - 0
11/9/2023 ΑρμενίαΚροατία 0 - 1
1/6/2021 ΚροατίαΑρμενία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 552,459 96.0%
X
€ 14,366 2.5%
2
€ 8,737 1.5%
Over
€ 49,479 85.3%
Under
€ 8,547 14.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

0

66%

Κατοχή μπάλας

34%

3

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

3

6

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Maksimir
  • Χωρητικότητα: 37168
  • Θεατές: 20398
«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι Κροάτες

«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι Κροάτες


Η Κροατία υποδέχεται την Αρμενία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ψάχνουν τη νίκη οι γηπεδούχοι που θα τους στείλει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έδειξε χαρακτήρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λετονία το Σάββατο και πήρε μία δίκαιη νίκη με 2-0. Προηγήθηκε μόλις στο 7’ με ένα σουτ οτυ Μάγιερ μέσα από την περιοχή και στο 16’ ο Κράμαριτς βρήκε στρωμένη την μπάλα μπροστά του και έκανε εύκολα το 2-0. Είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να βρει και τρίτο τέρμα μετά αλλά στο 90’ ο Πάσαλιτς είχε δοκάρι.

Πέρα από τη δική της νίκη, πανηγύρισε και την ισοπαλία της Ουαλίας απέναντι στην Αρμενία καθώς πλέον έμεινε μόνη της στη δεύτερη θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Στην ουσία ψάχνει το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα από την αντίπαλο της, η Ουαλία υποδέχεται την αδιάφορη Τουρκία, αλλά για να μην έχει να σκέφτεται θέλει να «καθαρίσει» το δικό της παιχνίδι και να πανηγυρίσει άλλη μία πρόκριση. Μετά το «κακό» παράθυρο του Οκτωβρίου το γεγονός πως κρατάει την τύχη στα χέρια της πλέον είναι αρκετά σημαντικό. Η Αρμενία έδειξε βέβαια πως μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάζεται παρά το γεγονός πως δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκττός αποστολής ο αμυντικός Μέλνιακ (Χάιντουκ Σπλιτ), ο μέσος Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), ο φορ Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)και ο εξτρέμ Πέρισιτς (Τότεναμ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Σόσα (Άγιαξ), Στάνισιτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Σασουόλο), Πόνγκρατσιτς (Λέτσε)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ), Μόρο (Μπολόνια), Μπατούρινα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πιάτσα (Ριέκα), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μούσα (Μπενφίκα)

Υποδέχτηκε την Ουαλία το Σάββατο και μπορεί να μην είχε κάποιο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, έδειξε όμως καλό πρόσωπο και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο σουτ του Ζελαριάν στο 5’, πιέστηκε για λίγα λεπτά έπειτα αλλά κρατούσε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βέβαια ο Τικνιζιάν άθελα του έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στην επανάληψη βέβαια ήταν ακόμα καλύτερη, είχε δοκάρι στο 61’ και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ.

Έφτασε κοντά στη νίκη και μάλιστα αν την έπαιρνε σήμερα θα είχε βαθμολογικές ελπίδες πρόκρισης. Αποχαιρετώ βέβαια τον όμιλο με το κεφάλι ψηλά καθώς έφτασε έως το τέλος να διεκδικεί την πρόκριση της απέναντι σε σαφώς καλύτερες ομάδες. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει «αδειάσει» μετά την προσπάθεια που έκανε απέναντι στην Ουαλία, μοιάζει λίγο δύσκολο να κάνει ζημιά και στους Κροάτες. Έμεινε πάντως για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και τα τέσσερα μάλιστα έληξαν με under.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο εξτρέμ Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και ο επιθετικός Μπριάσκο (Μπόκα Τζούνιορς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσαντσάρεβιτς (Αλασκέρτ), Μπούντσεφ (Πιούνικ), Μπεγκλαριάν (Αραράτ-Αρμενία)

Αμυντικοί: Καλισίρ (Μπρομαποϊκάρνα), Χαρογιάν (Αστάνα), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Μκρτσιάν (Όσιγιεκ), Χοβνανισιάν (Αστάν), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Πιλογιάν (Ουράρτου), Τικνιζιάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αρουτιουιάν (Κράσνονταρ), Χατσουμιάν (ΒΚΜΑ)

Μέσοι: Ίβου (Ρούμπιν Καζάν), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Σερομπιάν (Κάζα Πία), Ζελαραγιάν (Αλ-Φατέχ), Χαρτουτιονιάν (Πιούνικ), Ντασγιάν (Πιούνικ), Σαγκογιάν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Μπικτσανιάν (Πογκόν Στσέτσιν), Αγκασαριάν (Ουράρτου)

Επιθετικοί: Σεβικιάν (Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ), Ράνος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Μιρανιάν (Νόα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία δεν θέλει να μπλέξει με σενάρια, ούτε να κοιτάει το παιχνίδι της Τουρκίας με την Ουαλία. Θέλει να πάρει μία εύκολη νίκη και να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο της την πρόκριση στο Euro 2024. Η Αρμενία έκανε την προσπάθεια της απέναντι στην Ουαλία, δεν τα κατάφερε αλλά δεν είναι απογοητευμένη. Θα παίξει χωρίς πίεση και ίσως δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα πάω με το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Αρμενία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  2 Κροατία 8 16 5 1 2 13:4
  4 Αρμενία 8 8 2 2 4 9:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες