2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Ουκρανία

Προϊστορία

1/9/2021 ΚαζακστάνΟυκρανία 2 - 2
31/3/2021 ΟυκρανίαΚαζακστάν 1 - 1
10/6/2009 ΟυκρανίαΚαζακστάν 2 - 1
10/9/2008 ΚαζακστάνΟυκρανία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 29,757 4.1%
X
€ 29,841 4.1%
2
€ 668,270 91.8%
Over
€ 36,159 42.9%
Under
€ 48,064 57.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

65 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
  • Τεχνητός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 30000
Με υπηρεσιακό προπονητή η Ουκρανία

Με υπηρεσιακό προπονητή η Ουκρανία

Το Καζακστάν υποδέχεται την Ουκρανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει:Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Δεν συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού οπότε την τελευταία εμφάνιση του την έκανε στις 4 Ιουνίου, όταν και ηττήθηκε με 4-0 σε φιλική αναμέτρηση από την Βόρεια Μακεδονία.

Η παρουσία του βέβαια ως τώρα στα προκριματικά δεν είναι αρνητική καθώς την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Κίεβο και την αναμέτρηση με την Ουκρανία. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ αλλά με ένα γκολ του Μουζίκοφ στο 59’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και άντεξε στην πίεση των Ουκρανών ως το τέλος.

Ο βαθμός τόνισε το ηθικό του καθώς ξέρει ότι δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.Μετράει βέβαια εννιά σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, φιλικά και επίσημα, με την ίδια τακτική θα κατέβει λογικά και σήμερα. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Φινλανδία και Βοσνία.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής οι αμυντικοί Σόμκο (Ακτόμπε) και Σουγιουμπάγεφ (Καϊράτ) και ο φορ Σχιότκιν (Ρότορ Βόλγκογκραντ.

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοφ (Καϊράτ), Σάτσκι(Σαχτέρ Γκαραγκαντί), Σεϊσέν (Ταράζ),

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μαλγί (Τομπόλ Μαρότσκιν (Τομπόλ), Αλίπ (Καϊράτ), Βορογκόφσκι (Καϊρατ), Ερλάνοφ (Ακτόμπε), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Αλίπ (Καϊράτ), Βαλιούλιν (Τομπόλ), Ταπάλοφ (Ακζαχίκ), Κασίμ (Κιζιλχάρ), Ταϊκένοφ (Κασπί)

Μέσοι:Κουάτ (Αστάνα) Ταγκιμπεργκέν (Τομπόλ), Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), , Νουργκαλίγιεφ (Τομπόλ), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Μουζίκοφ (Τομπόλ), Τουγκισνμπάγκεγ (Ορνταμπάσι),Βασίλιεφ (Αντιτζόν), Αστάνοφ (Ορνταμπάσι), Οράσοφ (Ακτόμπε), Ζουκόφ (Βίσλα Κρακοβίας).

Επιθετικοί:Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σουσενάχεφ (Καϊράτ), Τατιμπάγιεφ (Σαχτέρ Καραγκαντί)



ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έκανε ένα καλό σε γενικές γραμμές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης αλλά εκεί έπεσε πάνω στην Αγγλία και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Πέτυχε μόλις μία νίκη στον όμιλο, απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία με 2-1, ηττήθηκε από τις Ολλανδία (3-2) και Αυστρία (1-0) αλλά πέρασε ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Στους 16 βρήκε μπροστά της την Σουηδία, έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη στο τέλος της παράτασης με ένα γκολ του Ντόβμπικ. Έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στους «8» ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όμως η Αγγλία ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο, γνώρισε την ήττα με 4-0 και αποχώρησε από την διοργάνωση.

Η μεγάλη αλλαγή βέβαια ήρθε λίγες εβδομάδες αργότερα καθώς ο Αντρέι Σεφτσένκο ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ομοσπονδία. Ο θρύλος του Ουκρανικού ποδοσφαίρου ήταν αυτός που έκανε και πάλι την εθνική του υπολογίσιμη δύναμη, το συμβόλαιο του όμως έληξε και οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν στην ανανέωση του.

Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο Αλεκσάντρ Πετράκοφ. Ο 64χρονος κόουτς βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια στην ομοσπονδία έχοντας περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές και πλέον ήρθε η ώρα να καθοδηγήσει, μάλλον προσωρινά, και την Ανδρών.

Η Ουκρανία παραμένει αήττητη στον όμιλο της μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές, μετράει όμως ισάριθμες ισοπαλίες και τώρα ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ακολούθησαν την αποστολή ο φορ Ντόβμπικ (Σαχτάρ) και οι μέσοι Κονοπλιάνκα (Σαχτάρ) και Κοβαλένκο (Σπέτσια).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπόικο (Ντιναμό Κίεβου), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί: Έντουαρντ Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ιλία Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Σέρχι Κρίβστοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ολεξάντρ Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Βιτάλι Μικολένκο (Ντινάμο Κιέβου), Ιλία Ζαμπαρνίι (Ντιναμό Κίεβου), Αλεξάντρ Τίμτισκ (Ντιναμό Κίεβου), Βίκτορ Κορνιγιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αλεξάντρ Σιρότα (Ντιναμό Κίεβου), Τάρας Καχαράμπα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Σίντορτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Μάρλος (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μακαρένκο (Φέχερβαρ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Τσιγκάνκοφ (Ντινάμο Κιέβου), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ),Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Σουντάκοβ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπεζούς (Γάνδη) , Σίντορτσουκ (Ντιναμό Κίεβου), Κχαρατίν (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Σικάν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουκρανία με υπηρεσιακό προπονητή θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά και να συνεχίσει να διεκδικεί επάξια μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Σεφτσένκο αποτελεί παρελθόν αλλά το σύνολο που έχει δημιουργήσει παραμένει εδώ. Το Καζακστάν έβαλε δύσκολα στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση στους Ουκρανούς, θα μας εκπλήξει αν κάνει το ίδιο και σήμερα. Οριακά αποδεκτό το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  2 Ουκρανία 8 12 2 6 0 11:8
  5 Καζακστάν 8 3 0 3 5 5:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +50.83% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες