4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Αζερμπαϊτζάν

3/6/2022 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 565
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 698 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Καζακστάν στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΑζερμπαϊτζάνΚαζακστάν 3 - 0
3/6/2022 ΚαζακστάνΑζερμπαϊτζάν 2 - 0
5/6/2018 ΚαζακστάνΑζερμπαϊτζάν 3 - 0
26/3/2016 ΑζερμπαϊτζάνΚαζακστάν 0 - 1
6/9/2011 ΑζερμπαϊτζάνΚαζακστάν 3 - 2
3/6/2011 ΚαζακστάνΑζερμπαϊτζάν 2 - 1
3/2/2008 ΑζερμπαϊτζάνΚαζακστάν 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 98,717 19.7%
X
€ 115,761 23.1%
2
€ 286,271 57.2%
Over
€ 10,278 12.9%
Under
€ 69,221 87.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

7

3

Σουτ εκτός εστίας

7

42%

Κατοχή μπάλας

58%

3

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

10

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
  • Θεατές: 19823
Με νέο προπονητή το Καζακστάν κόντρα στους Αζέρους που έχουν ξεχάσει τη νίκη

Με νέο προπονητή το Καζακστάν κόντρα στους Αζέρους που έχουν ξεχάσει τη νίκη

Το Καζακστάν υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της League C του Nations League.

Η πλήρως αποτυχημένη πορεία στον 4ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς και καμία νίκη σε οκτώ ματς, ήταν ανάλογη με αυτή στο Nations League, όπου επίσης τερμάτισε στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου της League C, πίσω από Λιθουανία, Λευκορωσία και Αλβανία.

Όλα τα παραπάνω έφεραν την απόλυση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μπαϊσουφίνοβ και την έλευση του Αντρέι Κάρποβιτς, που ως υπηρεσιακός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε παραμονή στην League C, μετά από διπλούς αγώνες μπαράζ με την Μολδαβία τον περασμένο Μάρτιο.

Το Καζακστάν θέλει να κάνει μία νέα αρχή, βάζοντας ένα οριστικό τέρμα στις σερί κακές παρουσίες των τελευταίων ετών και θα το προσπαθήσει με τον Μογκόμεντ Αντίεβ, που κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

«Είμαστε έτοιμοι για μία νέα αρχή και θέλουμε να την συνδυάσουμε με νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Έχουμε μπροστά μας απαιτητικό πρόγραμμα και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες που είναι εδώ αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καζακστάν, Μογκόμεντ Αντίεβ.

Αγωνιστικά Νέα:Εκτός αποστολής οι τραυματίες μέσοι Νουργκαλίγεφ (Τομπόλ), Ζαϊνουντίνοβ (ΣΣΚΑ Μόσχας), Μπεϊσεμπέκοβ (Αστανά), Μουζίκοβ (Τομπόλ) και Τουνγκισμπάγεφ (Ορντάμπασι). Κόπηκαν λόγω ντόπινγκ ο μέσος Ισλαμχάν (Αλ Αΐν), ο αμυντικός Βαλιούλιν (Τομπόλ) και ο μέσος Αμπικέν (Ακσού). Εκτός και ο Κεριμζάκοφ (Τουράν) και οι επιθετικοί Καρίμοφ (Κάσπι), Τατιμπάγεφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι).

Η αποστολή του Καζακστάν:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Ακτόμπε), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Σέισεν (Ταράζ), Σαϊζάντα (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μάλι (Τομπόλ), Αχμέτοφ (Ταράζ), Μαρότσκιν (Τομπόλ), Γιερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Άλιπ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Καΐροφ (Τομπόλ), Κουσιάποβ (Αστάνα), Σουγιουμπάγιεφ (Άκσου), Γκάμπισεβ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Βογκορόφσκι (Μόλενμπεκ)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι), Κενέσοφ (Ακτόμπε, Νταραμπάγιεβ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Τομπόλ), Βασίλιεβ (Τομπόλ), Οραζόβ (Ακτόμπε), Αστάνοβ (Ορντάμπασι), Μπαϊτανά (Ταράζ), Αστάνοβ (Ορνταμπάι), Ναρζιντάλγιεφ (Κάσπι)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Σαμοντόροφ (Ακτόμπε), Ζακσιλίκοβ (Τομπόλ), Σουσενάτσεβ (Καϊράτ), Ζούμαμπεκ (Ταράζ)

Άκρως απογοητευτική η πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με έναν βαθμό και χωρίς νίκη. Στο Nations League πάντως κατάφερε να παραμείνει στην League C, χωρίς ιδιαίτερα δράματα, αφού τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου πίσω από Μαυροβούνιο και Λουξεμβούργο, αλλά μπροστά από την ουραγό Κύπρο.

Στα δύο πρόσφατα φιλικά ματς που έδωσαν τον Μάρτιο, οι Αζέροι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τις Μάλτα και Λετονία, συμπληρώνοντας έτσι 10 ματς χωρίς νίκη και συνολικά μετρούν μόλις μία νίκη σε 15 αγώνες. Αυτή στο εκτός έδρας φιλικό με την Λευκορωσία στις 2 Ιουνίου 2021.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε το ταλέντο και την δυνατότητα να το πετύχουμε και χαράξουμε μία νέα πορεία, αφού πλέον έχουμε μάθει από τα λάθη των περασμένων ετών» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, Τζιοβάνι Ντε Μπιάζι, ο οποίος παρά τις αποτυχίες στις τελευταίες προκριματικές φάσεις στηρίζεται από την ομοσπονδία και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο ως το 2024.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο Μουταλίμοφ (Σουμγκαγίτ), όπως και οι αμυντικοί Καλίλζάντε (Ζίρα), αλλά και οι μέσοι Όζομπιτσ (Καραμπάγκ), Γκαράγιεφ (Καραμπάγκ) και Αμπντουλάγιεβ (Σουμγκαγίτ) που ξεχωρίζουν από αυτούς που δεν κλήθηκαν.

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

Τερματοφύλακες: Μαχαμαντάλιγιεβ (Καραμπάγκ), Αγκάγιεβ (Σαμπάχ), Μπαλάγιεβ (Τουράν)

Αμυντικοί: Μεντβέντεβ (Καραμπάγκ), Μπαϊράμοβ (Καραμπάγκ), Κρίβοτσουκ (Βίσλα Πλοκ), Α. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Μ. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Σαλαχλί (Νέφτσι), Χασαναλιζάντε (Σαμπάχ), Χαγκχβέρντι (Σουμγκαγίτ), Χιουσεΐνοβ (Ζίρα), Μουσταφαζάντε (Καραμπάγκ)

Μέσοι: Αλίγιεφ (Ζίρα), Αλμέιδα (Καραμπάγκ), Ντινίγιεφ (Ζίρα), Ισάγιεφ (Σαμπάχ), Ισραφίλοβ (Νέφτσι), Μαχμούντοβ (Νέφτσι), Ναζάροβ (Άουε), Νουρίγιεφ (Σουμγκαγίτ), Καράγιεβ (Καραμπάγκ)

Επιθετικοί: Αλασκάροβ (Μπούρσασπορ), Νταντάσοβ (Τοντέλα), Εμρελί (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σεϊντάγιεβ (Καραμπάγκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καζακστάν θέλει να κάνει μία νέα αρχή με τον ενθουσιασμό και την ώθηση που δίνει η έλευση τεχνικού και ο παράγοντας έδρα σε μία πρεμιέρα. Δεν πείθουν πως μπορούν να παροουσιάσουν κάτι διαφορετικό, σε σχέση με το πρόσφατο διάστημα, οι Αζέροι, που ωστόσο δεν απέχουν ιδιαίτερα σε επίπεδο δυναμικότητας από τους αντιπάλους τους. Έχουν πάντως μικρό προβάδισμα οι γηπεδούχοι σε ένα ματς που κανείς δεν θα θέλει να χάσει, αλλά δύσκολα θα κρατηθεί και το μηδέν. Ποντάρισμα στο να σημειωθούν 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Καζακστάν 6 13 4 1 1 8:6
  2 Αζερμπαϊτζάν 6 10 3 1 2 7:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες