10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Αλβανία

Προϊστορία

24/9/2022 ΙσραήλΑλβανία 2 - 1
10/6/2022 ΑλβανίαΙσραήλ 1 - 2
14/10/2018 ΙσραήλΑλβανία 2 - 0
7/9/2018 ΑλβανίαΙσραήλ 1 - 0
11/6/2017 ΙσραήλΑλβανία 0 - 3
12/11/2016 ΑλβανίαΙσραήλ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 131,745 59.6%
X
€ 47,423 21.4%
2
€ 41,959 19.0%
Over
€ 3,960 28.9%
Under
€ 9,755 71.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

3

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

1

4

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

9

17

Σέντρες

7

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

11

1

Ασίστ

0

8

Αντεπιθέσεις

0

22

Πλάγια Άουτ

21

12

Εκτελέσεις Φάουλ

15

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

17

17

Προσπάθειες Για Γκολ

10

6

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bloomfield Stadium
  • Χωρητικότητα: 29150
  • Θεατές: 28000
Οι γηπεδούχοι θέλουν «τρίποντο» για την πρωτιά, οι φιλοξενούμενοι για να ονειρεύονται

Οι γηπεδούχοι θέλουν «τρίποντο» για την πρωτιά, οι φιλοξενούμενοι για να ονειρεύονται

Το Ισραήλ φιλοξενεί την Αλβανία για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Ισλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει εντός έδρας από τον προσεχή τους αντίπαλο.

Τον περασμένο Ιούνιο έδωσε τρία παιχνίδια εκ των οποίων το χρονικά τελευταίο ήταν εκείνο με την Ισλανδία εκτός έδρας. Φάνηκε να επηρεάζεται από το πολύ μακρύ ταξίδι όμως απέσπασε ισοπαλία 2-2. Ξεκίνησε «μουδιασμένα» το ματς και στο 9’ ο Θορστέινσον με κεφαλιά το ανάγκασε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς. Ισορρόπησε μετά το εικοσάλεπτο κι έψαξε την ισοφάριση. Τη βρήκε στο 35’ με αυτογκόλ του Γκρέταρσον. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, μια και στο 45+2’ το φάουλ του Μάγκνουσον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Χέλγκασον έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Απάντησε άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Πέρετζ. Καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να ρισκάρει στη συνέχεια και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο το Ισραήλ παρέμεινε αήττητο μετά από τρεις αναμετρήσεις, πανηγυρίζοντας ένα «τρίποντο» και μετρώντας δύο ισοπαλίες. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γκρουπ θα συμμετείχε και η Ρωσία, ωστόσο λόγω της εισβολής στην Ουκρανία αποκλείστηκε από το Nations League αλλά κι απ’ όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA. Οι Ισραηλινοί έχουν μαζέψει 5 βαθμούς και στέκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, αποτελώντας το φαβορί για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» του τουρνουά. Και τα τρία ματς τους έως τώρα ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλόν Χαζάν υπογράμμισε: «Ποτέ δεν αναφέρομαι ούτε στις δικές μας ελλείψεις ούτε σε αυτές των αντιπάλων. Είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες για να καλύψουμε τα κενά και το ίδιο μπορεί να κάνει και η Αλβανία η οποία έχει τα δικά της προβλήματα. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν αμφιβάλλω ότι η Αλβανία είναι δυνατός αντίπαλος αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος που το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα) και ο μέσος Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον μέσο Σπόρι (Χάποελ Μπερ Σεβά) ο οποίος δεν υπολογίζεται. Τραυματίας ο μέσος Σαφούρι (Χάποελ Μπερ Σεβά) αλλά μάλλον προλαβαίνει. Εκτός και το μεγάλο αστέρι, ο επιθετικός Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ) ο οποίος δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή.

Η αποστολή του Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Γκλέιζερ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Τζεράφι (Ασντόντ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Αμπού Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Λάιντνερ (Ολυμπιακός), Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σχλόμο (Μακάμπι Νετάνια), Ντάντια (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκρόπερ (Λουντογκόρετς)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ντ. Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Μακάμπι Χάιφα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Ατζίλι (Μακάμπι Χάιφα), Σαφούρι (Χάποελ Μπερ Σεβά), Κάρτσεφ (Μακάμπι Νετάνια), Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Επιθετικοί: Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Μπαρίμπο (Βόλφσμπεργκερ), Άλτμαν (ΑΕΚ Λάρνακας), Σβίρο (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα)

Στην προηγούμενη «στροφή» είχε ρεπό, ωστόσο η τελευταία αναμέτρησή της ήταν ξανά με το Ισραήλ εντός έδρας. Αν και προηγήθηκε δεν κατόρθωσε να μείνει «όρθια» κι έχασε (1-2). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι δημιουργώντας δύο ευκαιρίες κι ανησυχώντας μόνο μία φορά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι και ο Μπρόγια το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ. Το δεύτερο μέρος όμως αποτέλεσε μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Στο 57’ ο Σόλομον με μία υπέροχη ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Έμοιαζε να τα έχει χαμένα και στο 73’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής παραβίασε ξανά την εστία της για το 1-2. Βγήκε μαζικά μπροστά χωρίς να ψάξει την ισοφάριση και τελικά ήταν εκείνη που σώθηκε από το δοκάρι, χωρίς να αλλάξει τη μοίρα της μέχρι το φινάλε.

Η Αλβανία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της επιτυχίας στο φετινό Nations League, όμως είναι και η μοναδική ομάδα του γκρουπ της που ακόμα έχει μπροστά της δύο αγώνες. Η συγκομιδή του ενός βαθμού τη φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, όμως ακόμα κι αν μείνει εκεί έως το τέλος, δεν θα της κοστίσει τον υποβιβασμό, με δεδομένο ότι κανονικά θα έπρεπε να συμμετέχει και η Ρωσία η οποία αποβλήθηκε για τους γνωστούς λόγους. Πάντως με δύο νίκες μπορεί να τερματίσει πρώτη και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Και τα δύο ματς της ήταν αμφίσκορα.

«Ξέρουμε πόσο δυνατό είναι το Ισράηλ και διαθέτει μία ομάδα γεμάτη ποιότητα. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα λείψουν, το Ισραήλ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό διότι είναι μεγάλη η σημασία του αγώνα. Θα παίξουν για να κερδίσουν κι εμείς έχουμε έρθει εδώ επίσης για να κερδίσουμε. Δεν έχουν σημασία οι απουσίες ούτε για εμάς ούτε για εκείνους. Σημασία έχει ποιοι παίζουν στο γήπεδο κι εμείς θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Είναι τελικός και πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Εντοάρντο Ρέτζα.

Αγωνιστικά Νέα: Είχαν κληθεί αλλά «κόπηκαν» επειδή χτύπησαν οι μέσοι Μπάρε (Εσπανιόλ) και Τσεκίτσι (Κόνιασπορ). Τραυματίας ο μέσος Ρόσι (Σακάριασπορ) δεν μπορεί να προσφέρει. Εκτός επίσης ο αμυντικός Ντζιμσίτι (Αταλάντα).

Η αποστολή της Αλβανίας:

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Τορίνο), Στρακόσα (Μπρέντφορντ), Καστράτι (Τσιταντέλα)

Αμυντικοί: Χυσάι (Λάτσιο), Λενιάνι (Ουμρανίγεσπορ), Βέσελι (Μπενεβέντο), Ισμαΐλι (Έμπολι), Αγέτι (Πορντενόνε), Μιχάι (Φαμαλικάο), Ντόκα (Χόνβεντ), Μπάλιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μπαϊράμι (Μπενφίκα Β')

Μέσοι: Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Ραμαντάνι (Αμπερντίν), Γιασούλα (Ντάρμσταντ), Λάτσι (Αζαξιό), Ν. Μπαϊράμι (Έμπολι), Ασλάνι (Ίντερ), Τσοκάι (Παναθηναϊκός), Μουτσόλι (Βέιλε)

Επιθετικοί Τσικαλέσει (Καλίτζ), Ουζούνι (Γρανάδα), Μπρόγια (Τσέλσι), Σεφέρι (Βόρσκλα Πολτάβα), Τότσι (Φιορεντίνα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλο παιχνίδι στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ με το Ισραήλ να αντιμετωπίζει την Αλβανία, σ’ έναν όμιλο τριών ομάδων λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη στο τελευταίο τους ματς προκειμένου να «σφραγίσουν» την κατάκτηση της κορυφής του γκρουπ και να εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν εκείνοι το «τρίποντο» το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία στην τελευταία τους αναμέτρηση με την Ισλανδία να διεκδικήσουν εκείνοι την πρωτιά. Στο πρώτο ματς επί αλβανικού εδάφους το Ισραήλ είχε νικήσει 2-1. Μπορούν εκ νέου να βρουν δίχτυα οι δύο επιθέσεις και θα τις εμπιστευτούμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ισραήλ 4 8 2 2 0 8:6
  3 Αλβανία 4 2 0 2 2 4:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες