11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Ισλανδία

2/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 548
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 696 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισραήλ - Ισλανδία στις 21/3/2024

Προϊστορία

21/3/2024 ΙσραήλΙσλανδία 1 - 4
13/6/2022 ΙσλανδίαΙσραήλ 2 - 2
2/6/2022 ΙσραήλΙσλανδία 2 - 2
17/11/2010 ΙσραήλΙσλανδία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 114,863 53.6%
X
€ 74,631 34.8%
2
€ 24,705 11.5%
Over
€ 18,565 56.9%
Under
€ 14,076 43.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

140 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

3

58%

Κατοχή μπάλας

42%

1

Οφσάιντ

2

3

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

5

21

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

15

Φάουλ

11

2

Ασίστ

1

5

Αντεπιθέσεις

3

25

Πλάγια Άουτ

14

13

Εκτελέσεις Φάουλ

16

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

13

17

Προσπάθειες Για Γκολ

8

5

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sammy Ofer Stadium
  • Χωρητικότητα: 30874
  • Θεατές: 13150
Αμφίρροπη «μάχη» στη Χάιφα

Αμφίρροπη «μάχη» στη Χάιφα

Το Ισραήλ φιλοξενεί την Ισλανδία για την 1η αγωνιστική του Nations League. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

Στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια αλλά όχι αρκετή για να προκριθεί. Τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου του πίσω από την πανίσχυρη Δανία και τη Σκωτία. Τον περασμένο Μάρτιο λοιπόν έπαιξε φιλικά παιχνίδια δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που δεν προετοιμαζόταν για κάτι σπουδαίο. Αρχικά ταξίδεψε στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τα ισχυρά «Πάντσερ». Έχασε εύκολα με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν ο Χάβερτζ και ο Βέρνερ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα κλήθηκε να μετρήσει τις δυνάμεις της εντός έδρας με τη Ρουμανία. Αν και βρέθηκε να χάνει λίγο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0, αντέδρασε και στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση. Τα δύο της γκολ σημειώθηκανα πό τον Νταμπούρ και το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το Ισραήλ αποφάσισε να αλλάξει τον κόουτς Ρούτενσταϊνερ με τον Χαζάν και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί βελτιωμένο στο προσεχές Nations League. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας της διοργάνωσης κι εκεί θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και την Αλβανία, παλεύοντας για την πρωτιά και την πρόκριση. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να τα βάλει και με τη Ρωσία, όμως η «αρκούδα» έχει αποβληθεί απ’ όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. Τα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα ματς των «ασπρομπλε» ήταν Over.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλόν Χαζάν ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στις αρχές Μαΐου υπογράμμισε: «Είμαστε για μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τους παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε εκπτώσεις στις επιθυμίες μας. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά και να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων μας. Δεν ξεκινάμε ως αουτσάιντερ κι έχουμε καλή ψυχολογία. Υπάρχει η δέσμευση των παικτών για να κάνουν ένα καλό τουρνουά. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη στάση για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες με σωστή συμπεριφορά και δίχως να φοβόμαστε».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις υπήρξαν εννιά παίκτες που «κόπηκαν», με αρκετά σημαντικό τον αμυντικό Ντγκάνι (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ). Σίγουρα εκτός ο στόπερ Μπίτον (Σέλτικ) και ο στράικερ Ζάχαβι (Αϊντχόφεν) ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής. Αν και στην αποστολή, ταλαιπωρείται από τραυματισμό ο μέσος Νάτχο (Παρτιζάν) ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μετά από έξι χρόνια στο Ισραήλ, ο Πορτογάλος πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ Μίγκελ Βίτορ πήρε διαβατήριο της χώρας και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική.

Η αποστολή του Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Γκλέιζερ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γζεράφι (Ασντόντ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Φίτεσε), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Σλόμο (Μακάμπι Νετάνια), Γκάντελμαν (Μακάμπι Νετάνια), Λάιντνερ (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Σόλομον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πέρετζ (Βενέτσια), Ντ. Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αμπού Φάνι (Μακάμπι Χάιφα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Σαφούρι (Χάποελ Μπερ Σεβά), Κάρζεφ (Μακάμπι Νετάνια), Τζάμπερ (Μακάμπι Χάιφα)

Επιθετικοί: Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Γουάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Ατζίλι (Μακάμπι Χάιφα), Μπαρίμπο (Βόλφσμπεργκερ)

Οι «χρυσές» μέρες της προηγούμενης δεκαετίας μοιάζουν να έχουν περάσει και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα καταφέρει να βρεθεί ξανά τόσο ψηλά και να θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τελευταία προκριματική φάση ήταν κάκιστη για εκείνη, καθώς τερμάτισε στην προτελευταία θέση του ομίλου της προσπερνώντας μόνο το Λιχτενστάιν και μένοντας πίσω από Αρμενία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Γερμανία. Αποτελεί πάντως μία από τις λιγοστές εθνικές ομάδες που έχουν παίξει ήδη τέσσερα φιλικά μέσα στο 2022. Τον Γενάρη συνάντησε επί τουρκικού εδάφους την Ουγκάντα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κι ακολούθησε ξανά στην Τουρκία ο διασυρμός (1-5) από τη Νότια Κορέα. Τον Μάρτιο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση κι απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Φινλανδία σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Ισπανία. Το τελευταίο της παιχνίδι ήταν με τους «Φούριας Ρόχας» από τους οποίους έχασε με το «βαρύ» 5-0.

Η Ισλανδία έχει χάσει αρκετή από τη δυναμική της και δεν είναι τυχαίο ότι στον τελευταίο ένα χρόνο έχει δώσει 14 αγώνες και στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο απολογισμός της είναι δύο νίκες, έξι ισοπαλίες κι έξι ήττες. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι στο Nations League δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία, από τη στιγμή που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με τη Ρωσία η οποία αποβλήθηκε και δεν θα λάβει μέρος. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Είναι κουραστικό όταν μιλάω και λέω ότι η ομάδα έχει νέους παίκτες και πρέπει να αναπτυχθεί μέσα από αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα παίζουμε παντού για να κερδίσουμε. Όλοι μας πιστεύουμε στη νίκη σε κάθε αγώνα μας. Φυσικά πάντοτε ως προπονητής θέλω να διαλέγω τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές και την πιο δυνατή ομάδα. Πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση και τους παίκτες οι οποίοι δεν θέλουν να έρθουν επειδή μεγάλωσαν» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Άρναρ Βίνταρσον.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Όλαφσον (Μίντιλαντ) και οι αμυντικοί Χέρμανσον (Πίζα), Μποράρινσον (Άαλμποργκ). Δεν μπορούν να προσφέρουν ο εξτρέμ Τραούστανσον (Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον) και ο επιθετικός Μπόντβαρσον (Μπόλτον).

Η αποστολή της Ισλανδίας:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Λέουβεν), Γιόνσον (Βίκινγκουρ), Γκούναρσον (Βίκινγκ)

Αμυντικοί: Μάγκνουσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπιάρνασον (Βαλερένγκα), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Γκρέταρσον (Σλασκ Βρότσλαβ), Όλαφσον (κάλμαρ), Λέιφσον (Στρομσγκόντσετ), Φρίντρικσον (Χάκεν)

Μέσοι: Μπ. Μπιάρνασον (Αντάνα Ντεμίρσπορ), Γκούντμουντσον (Τζένοα), Μπορστέινσον (Άαρχους), Σίγκουρντσον (Βενέτσια), Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη), Άντερσον (Άαρχους), Μπράνταρσον (Οντένσε), Μπόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Χέλγκασον (Λέτσε), Έλερτσον (Σπαλ), Βίλουμσον (Μπάτε Μπορίσοφ), Χάραλντσον (Κοπεγχάγη), Μπιάρκασον (Καταντζάρο)

Επιθετικοί: Γκουντγιόνσεν (Έλφσμποργκ), Α. Γκουντγιόνσεν (Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Ρωσία, ο όμιλος δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί. Το Ισραήλ μαζί με την Ισλανδία αλλά και την Αλβανία, θα διεκδικήσουν την πρωτιά που θα φέρει όποια ομάδα τα καταφέρει στα «μεγάλα σαλόνια» του Nations League, χωρίς πάντως να κινδυνεύει κανένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με υποβιβασμό. Δεν συμφωνούμε με τον ισχυρό φαβοριτισμό του Ισραήλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο και οι Ισλανδοί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Άκρως ελκυστική η τιμή του αμφίσκορο και θα του στηρίξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ισραήλ 4 8 2 2 0 8:6
  2 Ισλανδία 4 4 0 4 0 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες