7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Ισλανδία

Προϊστορία

21/3/2024 ΙσραήλΙσλανδία 1 - 4
13/6/2022 ΙσλανδίαΙσραήλ 2 - 2
2/6/2022 ΙσραήλΙσλανδία 2 - 2
17/11/2010 ΙσραήλΙσλανδία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 62,293 39.3%
X
€ 59,163 37.3%
2
€ 37,119 23.4%
Over
€ 4,190 23.6%
Under
€ 13,554 76.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

247 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

8

3

Σουτ εκτός εστίας

3

50%

Κατοχή μπάλας

50%

0

Οφσάιντ

1

4

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

0

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

19

Σέντρες

12

4

Αλλαγές

4

11

Φάουλ

13

0

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

2

20

Πλάγια Άουτ

16

14

Εκτελέσεις Φάουλ

11

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

10

Προσπάθειες Για Γκολ

14

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
  • Θεατές: 1226
Το Ισραήλ τον πρώτο λόγο, για τη «ζημιά» οι Ισλανδοί

Το Ισραήλ τον πρώτο λόγο, για τη «ζημιά» οι Ισλανδοί

Ισραήλ και Ισλανδία αναμετρώνται απόψε στη Βουδαπέστη ελέω… πολέμου στη Γάζα, στον ημιτελικό των πλέι οφ του Euro 2024, με τις δυο ομάδες να μάχονται για μια θέση στον τελικό της 26ης Μαρτίου για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Τι ισχύει: Μονός ημιτελικός των πλέι οφ του Euro 2024. Εάν η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη θα οδηγηθεί στην παράταση, ενώ αν χρειαστεί, οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 26 Μαρτίου τον νικητή του ζευγαριού Βοσνία – Ουκρανία με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

* Δύο ισοπαλίες με σκορ 2-2 στα πρόσφατά τους παιχνίδια στον όμιλο του περασμένου Nations League, με το Ισραήλ να μετρά μια νίκη σε ένα φιλικό του 2010.

Δεν είχε και το πιο εύκολο έργο στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro όπου βρέθηκε ανάμεσα σε Ρουμανία, Ελβετία, Λευκορωσία, Κόσοβο και Ανδόρρα και κατέληξε στην τρίτη θέση. Αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 στην πρεμιέρα στο Τελ Αβίβ απέναντι στο Κόσοβο, ενώ υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την Ελβετία στη Γενεύη, για να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Βουδαπέστη, όπου αντιμετώπισε τη Λευκορωσία της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-2. Ακολούθησε νέα οριακή νίκη εναντίον της Ανδόρρας στην Ιερουσαλήμ με 2-1 και ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία. Πήρε εν συνεχεία δύσκολο «τρίποντο» με 1-0 και γκολ στο 93’ απέναντι στη Λευκορωσία εντός έδρας, όμως ηττήθηκε με 1-0 από το Κόσοβο στην Πρίστινα, πριν έρθει η μη ευνοϊκή ισοπαλία με 1-1 κόντρα την Ελβετία στην Ουγγαρία, την οποία αντιμετώπισε εκεί εξαιτίας του πολέμου στη Γάζα. Σειρά είχε η καταδικαστική ήττα από τη Ρουμανία και πάλι στην Ουγγαρία, ενώ το Ισραήλ έκλεισε τις υποχρεώσεις του με «διπλό» στην Ανδόρρα με σκορ 0-2, το οποίο φυσικά, δεν ήταν αρκετό.

Ωστόσο, οι Ισραηλινοί κατάφεραν να φτάσουν εδώ απόψε έχοντας την τύχη με το μέρος τους στο Nations League, παίρνοντας την πρωτιά στο δεύτερο γκουπ της 2ης κατηγορίας, όπου βρέθηκαν ανάμεσα σε Ισλανδία, Αλβανία και Ρωσία, με τη συμμετοχή της τελευταίας να ακυρώνεται λόγω της ένοπλης εισβολής της στην Ουκρανία. Δεν μπήκε με το «δεξί» πάντως το Ισραήλ στην πρεμιέρα αφού αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2 απέναντι στην Ισλανδία στη Χάιφα, όμως έκανε «σεφτέ» με «διπλό» την επόμενη αγωνιστική εναντίον της Αλβανίας στα Τίρανα όπου επικράτησε με σκορ 1-2. Ακολούθησε νέα ισοπαλία με το ίδιο σκορ (2-2) απέναντι στους Ισλανδούς στο Ρέικιαβικ, ένα αποτέλεσμα που του έδωσε οριστικά την πρωτιά στον όμιλο και ως εκ τούτου το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Euro και τον προβιβασμό του στην 1η κατηγορία του Nations League, ενώ το Ισραήλ έκλεισε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο με νίκη με 2-1 κόντρα στους Αλβανούς στο Τελ Αβίβ.

Σε γενικές γραμμές πάντως, το Ισραήλ βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζοντας δυσκολία ακόμη και απέναντι σε ομάδες που είναι θεωρητικά υποδεέστερες, παρουσιάζοντας αδυναμία ειδικά στο αμυντικό σκέλος με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Ελπίζω οι παίκτες μου να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να αποδείξουν κόντρα στην Ισλανδία τι αξίζουν», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου πριν το σημερινό ματς, ο τεχνικός του Ισραήλ, Αλόν Χαζάν.

Αγωνιστικά Νέα: Απών για το Ισραήλ ο εξτρέμ της Τότεναμ, Σόλομον, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και είναι εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και ένα εξάμηνο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλάζερ (Ερυθρός Αστέρας), Γκεράφι (Χάποελ Χάιφα), Άμος (Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά)

Αμυντικοί: Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Αράντ (Καϊράτ Αλμάτι), Ρεβίβο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Νταβιτζάντα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας)

Μέσοι: Λαβί (Γκάμπα Οσάκα), Γκλάζερ (ΟΦΗ), Αμπού Φάνι (Φερεντσβάρος), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Σαχάρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Κίντα (Μακάμπι Χάιφα), Σαφούρι (Αντάλιασπορ), Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιοσέφι (Χάποελ Χάιφα)

Επιθετικοί: Αμπάντα (Σάρλοτ), Χαλαΐλι (Μακάμπι Χάιφα), Μπαρίμπο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Τούργκεμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)Έχει την πιο… περίεργη ιστορία από τις Εθνικές Ομάδες που βρίσκονται εδώ σήμερα, αφού η πρόκρισή της έλαβε χώρα κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Αναφορικά με την παρουσία της στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro, βρέθηκε δίπλα σε Πορτογαλία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Βοσνία και Λιχτενστάιν διανύοντας μια αρκετά αξιοπρεπή πορεία καταλήγοντας στην 4η θέση. Ξεκίνησε με το «αριστερό» υφιστάμενη βαριά ήττα με 3-0 από τη Βοσνία στη Ζένιτσα, ωστόσο σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της σε επίσημο αγώνα, πέρασε με το εκκωφαντικό 0-7 από τη Βαντούζ κόντρα στο Λιχτενστάιν. Ακολούθησαν τρεις ήττες στη σειρά, πρώτα εντός έδρας από τη Σλοβακία με 1-2 στο Ρέικιαβικ, εν συνεχεία οι Πορτογάλοι πέρασαν με γκολ στο 89’ και σκορ 0-1 από το ίδιο γήπεδο, ενώ δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα ούτε με το Λουξεμβούργο το οποίο της επιβλήθηκε με 3-1. «Ρέφαρε» παρ’ όλα αυτά με νίκη στο 91’ απέναντι στη Βοσνία, ενώ κατέληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας κόντρα στο Λουξεμβούργο, για να έρθει νέα ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στο Λιχτενστάιν στο Ρέικιαβικ. Δεν μπόρεσε όμως για κάτι παραπάνω η Ισλανδία η οποία ηττήθηκε στα τελευταία δύο ματς του γκρουπ με 4-2 στη Μπρατισλάβα από τη Σλοβακία και με 2-0 στη Λισαβόνα από την Πορτογαλία.

Περνώντας στο Nations League, οι Ισλανδοί όπως προαναφέρθηκε, βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο με Ισραήλ, Αλβανία και Ρωσία όπου κατετάγησαν 2οι και χωρίς νίκη, όμως παρ’ όλα αυτά, προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Euro αφού η UEFA έκρινε πως ήταν δίκαιο να μην μετρήσουν στον τελικό συντελεστή τα ματς των ομάδων που κατέληξαν δεύτερες στους άλλους ομίλους της 2ης κατηγορίας με τις Εθνικές που έμειναν στις 4ες θέσεις των γκρουπ, με την Ισλανδία να περνάει σε αυτή τη φάση έχοντας καλύτερη διαφορά στα γκολ από την άμεσα ενδιαφερόμενη Νορβηγία, της οποίας οι νίκες και τα γκολ με την ουραγό του τέταρτου ομίλου, Σουηδία, δεν λήφθηκαν υπ’ όψιν. Για την ιστορία, οι Ισλανδοί έφεραν τέσσερις ισοπαλίες στο γκρουπ, με 2-2 σκορ και στα δύο ματς με το Ισραήλ, ενώ με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν εξίσου ισόπαλοι και στα δύο παιχνίδια με την Αλβανία.

Παράλληλα, στην πιο πρόσφατη αγωνιστική της δραστηριότητα, η Ισλανδία έδωσε δύο φιλικά τον περασμένο Ιανουάριο πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες, πρώτα κόντρα στη Γουατεμάλα την οποία κέρδισε με 1-0 και ύστερα απέναντι στην Ονδούρα της οποίας επικράτησε με 2-0.

Εξακολουθεί και είναι μια ομάδα που αγωνίζεται με αυταπάρνηση παρότι η ποιότητα δεν της περισσεύει ιδιαίτερα, ωστόσο είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος και με «όπλο» την άμυνά της μπορεί να δυσκολέψει ακόμα και τις Εθνικές που βρίσκονται στην ελίτ, κάτι που έχει αποδείξει αρκετές φορές.

Στο μεταξύ, ίσες πιθανότητες για την πρόκριση έδωσε στις δυο ομάδες ο προπονητής της Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε, στα πλαίσια των δηλώσεών του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης: «Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι 50-50. Τα τελευταία μας ματς με το Ισραήλ έληξαν ισόπαλα και θεωρώ ότι το ίδιο αμφίρροπος θα είναι και αυτός ο αγώνας. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε δύο παιχνίδια μακριά ώστε να φτάσουμε εκεί».

Αγωνιστικά Νέα: «Λευκό» το απουσιολόγιο της Ισλανδίας.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βαλντίμαρσον (Μπρέντφορντ), Γκούναρσον (Βίκινγκ), Όλαφσον (Μάφρα)

Αμυντικοί: Ίνγκασον (Μίντιλαντ), Χέρμανσον (Πίζα), Πάλσον (Έουπεν), Γκρέταρσον (Σοντερίσκε), Φίνσον (Λίνγκμπι), Θοράρινσον (ΟΦΗ), Σάμπστεντ (Τβέντε)

Μέσοι: Γιοχάνεσο (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Έλερτσον (Βενέτσια), Τρίστασον (Νόρκεπινγκ), Χλίνσον (Άγιαξ), Σίγκουρντσον (Μπλάκμπερν), Γουίλουμσον (Γκόου Αχέντ Ιγκλς)

Επιθετικοί: Χάραλντσον (Λιλ), Θορστέινσον (Λέουβεν), Άντερσον (Άαρχους), Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Άλμπερτ Γκούντμουντσον (Τζένοα), Όσκαρσον (Κοπεγχάγη), Γκούντγιονσεν (Λίνγκμπι), Φινμπόγκασον (Έουπεν)

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισλανδία έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική με αρκετά ανταγωνιστικούς παίκτες που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το Ισραήλ από την άλλη δεν εντυπωσιάζει και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «φόβητρο», επομένως εκτιμούμε ότι μπορεί να γίνει η «ζημιά» σε αυτό το ματς και θα καταλήξουμε στο Χ2.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MHXANIKOS με το υψηλότερο yield +7.05% έπαιξε: X
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες