5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Βολιβία

8/10/2021 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 725
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 945 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βολιβία - Εκουαδόρ στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 2
18/6/2023 ΕκουαδόρΒολιβία 1 - 0
8/10/2021 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 0
29/3/2021 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 1
12/11/2020 ΒολιβίαΕκουαδόρ 2 - 3
11/9/2019 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 0
11/10/2016 ΒολιβίαΕκουαδόρ 2 - 2
14/10/2015 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 0
16/6/2015 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 3
7/9/2014 ΒολιβίαΕκουαδόρ 0 - 4
10/9/2013 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 1
8/9/2012 ΕκουαδόρΒολιβία 1 - 0
9/9/2009 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 3
7/9/2008 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 89,130 91.8%
X
€ 4,894 5.0%
2
€ 3,034 3.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

67 ψήφοι:

Εξαρτάται πλήρως από τους «τρι»

Εξαρτάται πλήρως από τους «τρι»

Το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Βολιβία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Ουρουγουάη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Αργεντινή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την Ουρουγουάη. Φλέρταρε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα ωστόσο «λύγισε» στο τέλος και ηττήθηκε 1-0. Το παιχνίδι διεξήχθη σε «βαρύ» αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν πλήρως ισορροπημένο και καμία από τις δύο πλευρές δεν απείλησε σοβαρά. Αμφότερες δημιούργησαν και σπατάλησαν από μία καλή ευκαιρία. Στην επανάληψη ανησύχησε τους γηπεδούχους μόνο σε μία περίπτωση. Όσο κυλούσε ο χρόνος αισθανόταν την έντονη πίεση. Σώθηκε από το δοκάρι σε προσπάθεια του Βαλβέρδε από τα δεξιά και στο 87’ ο Γκόμες νίκησε τον γκολκίπερ Ορτίθ για το 1-0. Το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με ψηλά το κεφάλι, στις καθυστερήσεις όμως ο Περέιρο με κεφαλιά την έριξε στο καναβάτσο.

Το Εκουαδόρ έχει συμπληρώσει δύο αγώνες χωρίς νίκη, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Παρ’ όλα αυτά η πορεία του θεωρείται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία θετική έως τώρα. Οι «τρι» έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς και βρίσκονται στην προνομιούχο 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Κολομβία. Ο στόχος τους φυσικά είναι να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Γκουστάβο Αλφάρο τόνισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε στους αγώνες του Μαρτίου και να είμαστε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Θα παίζονται τα πάντα μέχρι το τέλος αλλά στους τρεις αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα πρέπει να πάρουμε πόντους. Είναι σημαντικό να είμαστε καλά στο φυσικό κομμάτι, διότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια και θα έχουμε μία λιγότερη μέρα ξεκούρασης απ’ ό,τι συμβαίνει συνήθως. Θέλουμε να έχουμε ταυτότητα στο γήπεδο ανεξάρτητα αν θα πιέζουμε ψηλά ή χαμηλά».

Αγωνιστικά Νέα: Απών ο γκολκίπερ Παντίγια (Ντελφίν) που έμεινε εκτός λόγω κορωνοϊού. «Κόπηκε» επίσης ο μέσος Ιμπάρα (Πατσούκα).

Η αποστολή του Εκουαδόρ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Σέρο Λάργκο), Ορτίς (Έμελεκ), Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Καστίγιο (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Αΐρτον Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Γκαϊμπόρ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπίρσχοτ), Ρόχας (Έμελεκ), Σαρμιέντο (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Βαλένσια (Φενέρμπαχτσε), Εστράδα (Τολούκα), Μπ. Ανγκούλο (Κρουζ Αζούλ), Χ. Ανγκούλο (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)



ΒΟΛΙΒΙΑ

Έμοιαζε με ανέφικτη αποστολή το ταξίδι του περασμένου Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες για να δοκιμαστεί από την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής στο «Μονουμεντάλ». Παρουσιάστηκε όσο πιο ανταγωνιστική μπορούσε, παρ’ όλα αυτά δεν απέφυγε την ήττα με 3-0. Άντεξε περίπου ένα τέταρτο. Στο 14’ ο Λιονέλ Μέσι με πανέμορφη ατομική ενέργεια κι έξοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δέχτηκε πίεση μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου όμως προστάτευσε την εστία της. Απείλησε όλη κι όλη μία φορά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Τα πάντα κρίθηκαν στο 64’ με τους γηπεδούχους να «κρύβουν» την μπάλα και τον Μέσι να σκοράρει ξανά από κοντά για το 2-0. Το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης έμοιαζε πλέον με τυπική διαδικασία. Προσπάθησε να περιορίσει τη «ζημιά». Τελικά στο 88’ ο Μέσι πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το 3-0 από τη μικρή περιοχή.

Με αυτόν τον τρόπο η Βολιβία υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα και παράλληλα έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Η συγκομιδή των 6 πόντων φέρνει τη «βέρντε» στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο στόχος της είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και γι’ αυτό θα παλέψει. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι στην άμυνα, μια κι έχει δεχθεί 22 τέρματα και διαθέτει τη χειρότερη απ’ όλες τις ομάδες. Τα επτά από τα εννιά ματς της ήταν Over.

Στην άκρη του πάγκου παραμένει ο 48χρονος Σέζαρ Φαρίας. Ο Βενεζουελάνος εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα κι από το 2019 έχει αναλάβει τα ηνία και της εθνικής ομάδας της Βολιβίας. Στο παρελθόν είχε καθοδηγήσει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Υπάρχει θετική εκτίμηση για τη δουλειά του και θεωρείται ότι έχει παράγει έργο που φαίνεται κι από το γεγονός ότι σκοράρουν αρκετά οι παίκτες τους, πάντα για τα δεδομένα τους.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις οι μέσοι Τσουματσέρο (Ουνιόν Εσπανιόλα) και Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), όπως και ο επιθετικός Άλβαρεζ (Χόρχε Βίλστερμαν).

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βελέζ Σάρσφιλντ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Γκουαμπίρα), Γκουτιέρεζ (Ατλέτικο Παρμαφλόρ), Σάντι (Χόρχε Βίλστερμαν)

Αμυντικοί: Ντ. Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Χεσούς Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Ρέγες (Χόρχε Βίλστερμαν), Άλβαρες (Μπολιβάρ), Σ. Άλβαρες (Οριέντε Πετρολέρο), Μπαρμπέρι (Νασιονάλ Ποτοσί), Μπαρμπόσα (Αουρόρα), Γκουζμάν (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Πριέτο (Σαν Χοσέ), Κάρλος Ροντρίγκες (Χόρχε Βίλστερμαν), Βάκα (Όλγουεϊς Ρέντι), Βελάσκο (Γκουαμπίρα)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Ρ. Βάκα (Μπίρσχοτ), Χ. Βάκα (Οριέντε Πετρολέρο), Σαουσέδο (Όλγουεϊς Ρέντι), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ριμπέρα (Οριέντε Πετρολέρο), Σεσπέδες (Σερβέτ), Γκονζάλες (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Ρεάλ Τομαγιάπο), Βελάσκο (Σαν Χοσέ)

Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρτσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Αλγκαρανιάθ (Όλγουεϊς Ρέντι), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Αμπρέγκο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Γκουτιέρεζ (Ρεάλ Ποτοσί), Ορόσκο (Μπλούμινγκ), Μπρισένο (Οριέντε Πετρολέρο), Φλόρες (Δε Στρόνγκεστ), Μαρτίνες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο), Μοντενέγκρο (Οριέντε Πετρολέρο), Σαλβατιέρα (Μπολιβάρ), Τομιάνοβιτς (Ρόαγιαλ Παρί), Τορίκο (Αουρόρα), Ουζέδα (Όλγουεϊς Ρέντι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εντελώς διαφορετικές οι δυνατότητες των δύο αντιπάλων στο συγκεκριμένο αγώνα. Το Εκουαδόρ βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, την ώρα που η Βολιβία θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το «τρίποντο» και παράλληλα είναι σαφώς πιο ποιοτικοί και ισχυροί από τους αντιπάλους τους. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα αρκετές φορές έως τώρα σε αυτήν την προκριματική φάση. Προκλητικές οι τιμές του αμφίσκορου και θα το επιλέξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο geopan44, με το υψηλότερο yield +6.31% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες