7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Εκουαδόρ

Προϊστορία

13/10/2023 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 2
18/6/2023 ΕκουαδόρΒολιβία 1 - 0
8/10/2021 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 0
29/3/2021 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 1
12/11/2020 ΒολιβίαΕκουαδόρ 2 - 3
11/9/2019 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 0
11/10/2016 ΒολιβίαΕκουαδόρ 2 - 2
14/10/2015 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 0
16/6/2015 ΕκουαδόρΒολιβία 2 - 3
7/9/2014 ΒολιβίαΕκουαδόρ 0 - 4
10/9/2013 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 1
8/9/2012 ΕκουαδόρΒολιβία 1 - 0
9/9/2009 ΒολιβίαΕκουαδόρ 1 - 3
7/9/2008 ΕκουαδόρΒολιβία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 77,062 13.6%
X
€ 73,365 12.9%
2
€ 416,876 73.5%
Over
€ 6,882 25.3%
Under
€ 20,323 74.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

52%

Κατοχή μπάλας

48%

3

Οφσάιντ

4

1

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

0

9

Φάουλ

9

12

Πλάγια Άουτ

18

10

Εκτελέσεις Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 34200
Η παράδοση του Εκουαδόρ «ακυρώνει» το υψόμετρο της Λα Παζ

Η παράδοση του Εκουαδόρ «ακυρώνει» το υψόμετρο της Λα Παζ

Η Βολιβία φιλοξενεί το Εκουαδόρ στην 3η αγωνιστική των προκριματικών της Νότιας Aμερικής για το Μουντιάλ του 2026. Την εντός έδρας ήττα από την Αργεντινή υπέστησαν οι γηπεδούχοι στο προηγούμενο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Ουρουγουάης.

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Οι ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα ματς ήταν «εντός προγράμματος» αφού αντιμετώπισε κατά σειρά Βραζιλία και Αργεντινή, ωστόσο η εικόνα της ήταν απογοητευτική. Μετά το 5-1 από τη «σελεσάο», ηττήθηκε 3-0 από την «αλμπισελέστε» εντός έδρας, μην καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί το πάγιο πλεονέκτημα που της δίνει το μεγάλο υψόμετρο στη Λα Παζ.

Η Βολιβία για ακόμα μία φορά πάντως δεν δείχνει ικανή να πετύχει πολλά, αφού το σύνολο που διαθέτει βασίζεται κυρίως σε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα και δεν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχο, ώστε να την οδηγήσει σε ένα Μουντιάλ μετά την παρουσία της το 1994. Σε κάθε περίπτωση πάντως στην έδρα της, λόγω των ιδιαίτερω κλιματικών συνθηκών, παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Στην αξία των βαθμών που μπορεί να πάρει εντός έδρας, αλλά και στην ανάγκη να «χτιστεί» αυτοπεποίθηση στάθηκε και ο Παραγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Κόστας.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μπακ, Ρομπέρτο Φερνάντες (Μπάλτικα) που αποβλήθηκε κόντρα στην Αργεντινή, νοκ άουτ ο βασικός τερματοφύλακας Γκιγιέρμο Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ). Αποθεραπεύτηκαν κι επέστρεψαν οι μέσοι Ραμίρο Βάκα (Μπολίβαρ) και Λεονέλ Χουστινιάνο (Μπολίβαρ), ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις απουσιάζουν τα ονόματα του στόπερ Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), του μπακ Ντιέγκο Μπεχαράνο (Μπολίβαρ), των χαφ Σαουσέδο (Μπολίβαρ) και Ουρσίνο (Δε Στρόνγκεστ) και του επιθετικού Αλγκαρανιάς (Μπολίβαρ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Λάμπε (Μπολίβαρ), Γκιγιέρμο Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Μπραούλιο Ουραεσάνια (Μπλούμινγκ)

Αμυντικοί: Χοσέ Σαγρέδο (Μπολίβαρ), Χάιρο Κιντέρος (Μπολίβαρ), Ντιέγκο Μεδίνα (Όλγουεϊς Ρέντι), Κάρλος Ρόκα (Δε Στρόνγκεστ), Λουίς Χακίν (Ντεπορτίβο Κάλι), Μαρσέλο Σουάρες (Όλγουεϊς Ρέντι), Έκτορ Κουέγιαρ (Όλγουεϊς Ρέντι), Χεσούς Σαγρέδο (Μπολίβαρ)

Μέσοι: Μπόρις Σέσπεδες (Ιβερντόν), Χάιμε Αρασκαΐτα (Δε Στρόνγκεστ), Γκαμπριέλ Βιγιαμίλ (Μπολίβαρ), Μιγκέλ Τερσέρος (Σάντος), Μοϊσές Βιγιαροέλ (Άγκιλας Ντοράδας), Ραμίρο Βάκα (Μπολίβαρ), Ροντρίγο Ραμάγιο (Αουρόρα), Λεονέλ Χουστινιάνο (Μπολίβαρ), Ντάνι Μπεχαράνο (Νέα Σαλαμίνα)

Επιθετικοί: Μαρσέλο Μαρτίνς (Ιντεπ. Ντελ Βάγε), Βίκτορ Αμπρέγο (Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο), Χάουμε Κουέγιαρ (Μπαρτσελόνα Β’), Χένρι Βάκα (Μακάμπι Μπνέι Ρεϊνέ), Μπρούνο Μιράντα (Ρόγιαλ Πάρι), Λούκας Τσάβες (Μπολίβαρ), Τζέισον Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ).Ιδιαίτερα «σκληροτράχηλη» η εικόνα του στα δύο πρώτα ματς, αφού «λύγισε» πολύ δύσκολα στην εκτός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Αργεντινή, με 1-0, ενώ ακολούθησε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Ουρουγουάης, τόσο βαθμολογικά όσο και για τον τρόπο που ήρθε. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 38', το Εκουαδόρ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα επικρατώντας 2-1, με πρωταγωνιστή στον στόπερ Τόρες, που σκόραρε στο 45'+5' και στο 61', ενώ μάλιστα ενδιάμεσα (51') ο Βαλέντσια είχε αστοχήσει σε πέναλτι.

Με το τρίποντο αυτό το Εκουαδόρ «έσβησε» το -3 με το οποίο ξεκίνησε στα προκριματικά, λόγω τιμωρίας από την αντικανονική συμμετοχή Μπάιρον Καστίγιο στα προηγούμενα προκριματικά. Μπορεί πάντως να μην έχει βαθμό, όπως και η Βολιβία, ακόμα αλλά ψυχολογικά έχει ένα βάρος λιγότερο και αντιμετωπίζει αισιόδοξα τη συνέχεια, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την 5η πρόκριση της ιστορίας του σε τελική φάση Μουντιάλ. Αυτό εξάλλου προέβαλε ως απαίτηση και ομοσπονδιακός τεχνικός, Φέλιξ Σάντσες, που εξήρε το ταλέντο και τον χαρακτήρα των παικτών του.

Εξαιρετική και η παράδοση κόντρα στη Βολιβία από την οποία έχει να ηττηθεί από το 1997 και 13 σερί παιχνίδια σε επίπεδο προκριματικών, ενώ ρόλο παίζει και το γεγονός πως η πρωτεύουσα της χώρας είναι σε αντίστοιχα μεγάλο υψόμετρο, όπως και η Λα Παζ, οπότε οι κλιματικές συνθήκες δεν είναι άγνωστες.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ τέθηκαν ο πολύτιμος μπακ Πέρβις Εστουπινιάν (Μπράιτον) και ο στόπερ Ρόμπερτ Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), αλλά επιστρέφει ο αμυντικός Πιέρο Ινκάπιε (Μπάγερ Λεβερκούζεν). Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις οι μέσοι Γκονσάλο Πλάτα (Αλ Σαντ) και Ράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ερνάν Γκαλίντες (Αούκας Κίτο), Μοϊσές Ραμίρες (Ιντεπ. Ντελ Βάγιε), Αλεξάντερ Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο)

Αμυντικοί: Φέλιξ Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Λουίς Σεγόβια (RWD Μολενμπέεκ), Ουίλιαμ Πάτσο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Άνχελο Πρεσιάδο (Σπάρτα Πράγας), Λεονάρντο Ρεάλπε (Μπραγκαντίνο), Χοσέ Ουρτάδο (Μπραγκαντίνο), Μπέντερ Καϊσέδο (Ιντεπ. ντελ Βάγε), Τζόανερ Τσάβες (Ιντεπ. Ντελ Βάγε), Πιέρο Ινκάπιε (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Μέσοι: Χοσέ Σιφουέντες (Ρέιντζερς), Κάρλος Γκρουέσο (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Άνχελ Μένα (Λεόν), Ζόρντι Αλσίβαρ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε), Ζοάο Ορτίς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε), Μοϊσές Καϊσέδο (Τσέλσι), Κέντρι Πάες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε), Άλαν Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Τζον Γεμπόα (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Τζούνιορ Σορνόσα (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε)

Επιθετικοί: Ένερ Βαλένσια (Ιντερνασιονάλ), Γιόχαν Χούλιο (Λίγκα ντε Κίτο), Κέβιν Ροντρίγκες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε), Τζόρντι Καϊσέδο (Άτλας).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, αλλά παράδοση, φόρμα και μέχρι στιγμής εικόνα γέρνουν την πλάστιγγα προς το Εκουαδόρ, που είναι έτσι κι αλλιώς πιο ποιοτικό σύνολο από τη Βολιβία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση και στην έδρα τους είναι πάντα μαχητικοί, αφού τους βοηθά και το μεγάλο υψόμετρο που δυσκολεύει τους αντιπάλους, αλλά εν προκειμένω αυτό το πλεονέκτημα δεν υφίσταται, αφού και το Εκουαδόρ είναι συνηθισμένο σε παρόμοιες συνθήκες στο Κίτο. Οι φιλοξενούμενοι, αφού διέγραψαν το -3 με τη νίκη επί της Ουρουγουάης, έχουν τη δυνατότητα να αρχίσουν να ανεβαίνουν στη βαθμολογία και κόντρα στους αγχωμένους Βολιβιανούς θεωρώ πως μπορούν να τα καταφέρουν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Εκουαδόρ 6 8 3 2 1 5:3
  9 Βολιβία 6 3 1 0 5 4:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 2
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες