4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Σουηδία

9/9/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 271
0 - 5
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 231 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σουηδία - Εσθονία στις 12/1/2024

Προϊστορία

12/1/2024 ΣουηδίαΕσθονία 2 - 1
19/11/2023 ΣουηδίαΕσθονία 2 - 0
9/9/2023 ΕσθονίαΣουηδία 0 - 5
31/3/2021 ΣουηδίαΕσθονία 1 - 0
7/1/2018 ΣουηδίαΕσθονία 1 - 1
6/1/2016 ΣουηδίαΕσθονία 1 - 1
4/9/2014 ΣουηδίαΕσθονία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 22,334 3.1%
X
€ 39,794 5.5%
2
€ 661,021 91.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

10

3

Σουτ εκτός εστίας

7

33%

Κατοχή μπάλας

67%

2

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

0

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

9

12

Σέντρες

16

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

7

0

Ασίστ

5

1

Αντεπιθέσεις

1

9

Πλάγια Άουτ

17

8

Εκτελέσεις Φάουλ

11

11

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

6

Προσπάθειες Για Γκολ

20

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
Δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια οι Σουηδοί

Δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια οι Σουηδοί

Η Σουηδία δοκιμάζεται στην έδρα της Εσθονίας με τη νίκη να είναι μονόδρομος αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια το Βέλγιο στο τελευταίο της παιχνίδι, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-0. Άντεξε για κάτι παραπάνω από 35 λεπτά αλλά στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (37’, 40’) και τα πάντα τελείωσαν. Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, τελειώνοντας το ματς χωρίς σουτ στην εστία και η αντίπαλος της πέτυχε τρίτο στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σε όμιλο με Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν, στόχος της είναι να αποφύγει την τελευταία θέση. Έχει ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια (0-1-2), αυτόν που απέσπασε στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν (1-1) την 2η αγωνιστική. Στην πρεμιέρα της το πάλεψε μέσα στην Αυστρία αλλά ηττήθηκε με ανατροπή στο 88’ (1-2).
Στα ματς του Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τα δύο φαβορί, Σουηδία (εντός) και Βέλγιο (εκτός) έχοντας στόχο να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Χαμπερλί σχολίασε: «Η Σουηδία είναι πολύ δυνατή, δε χρειάζεται να μιλήσουμε για την ποιότητα της. Έχασαν στις λεπτομέρειες τα δύο παιχνίδια τους με Αυστρία και Βέλγιο. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα από την Αυστρία. Το στυλ παιχνιδιού τους είναι διαφορετικά, επομένως η προσέγγισή μας είναι επίσης διαφορετική. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε δέκα ευκαιρίες στο παιχνίδι, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι. Δεν ξέρουμε αν θα επιτεθούν γρήγορα ή όχι, θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι ανάλογα. Στο παιχνίδι του Αζερμπαϊτζάν έδειξαν πολύ υπομονή και άφησαν τον αντίπαλο να κρατήσει την μπάλα, αλλά στο τέλος κέρδισαν 5-0. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι για 88 λεπτά αλλά για 90. Πρέπει να βρούμε μια καλή ισορροπία».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με το σοβαρό τραυματισμό του βασικού επιθετικού Σάπινεν Χάποελ Ιερουσαλήμ) ο οποίος θα λείψει για καιρό. Συνεχίζει τραυματίας ο μεσοαμυντικός Σούμετς (Φλόρα Ταλίν) κι έτσι ρόλο «6ριου» αναμένεται να πάρει πάλι ο πολυθεσίτης Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου) αφού η ομάδα στερείται άλλων επιλογών. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου εκτός αποστολής έμειναν μεταξύ άλλων ο βασικός δεξιός μπακ Τενίστε (Τάρτου Ταμίκα), ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Λούκα (Φλόρα Ταλίν) και ο πιτσιρικάς στόπερ Τούγκιας (Φλόρα Ταλίν). Από την άλλη επέστρεψαν ο μπακ Κελάστε (Φλόρα Ταλίν), ο στόπερ Πασκότσι (Γκρασχόπερς) και οι επιθετικοί Ζένιοβ (Φλόρα Ταλίν) και Ταμ (Νόμε Κάλιου).

Η αποστολή της Εσθονίας:


Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Χεμπάρ Πάζαρντίκ), Χέιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Ούιπεστ), Πίτσον (Λεβάντια Ταλίν), Μετς (Ζανκτ Πάουλι), Μπαράνοβ (Πιούνικ), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν), Τ. Ταμ (Μπότεβ Πλόντιβ), Πικ (Όντρα Όπολε), Πασκότσι (Γκρασχόπερς), Σεπίκ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Σέιν (Ντόρτντρεχτ), Σινιάφσκι (Σλοβάτσκο), Ογιάμα (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεβ (Φλόρα Ταλίν), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Σάμροκ Ρόβερς)

Επιθετικοί: Άνιερ (Λι Μαν), Σόργκα (Σουμκαβίτ), Ζένιοβ (Φλόρα Ταλίν), Α. Ταμ (Νόμε Κάλιου).Ηττήθηκε με 2-0 στην Αυστρία τον Ιούνιο και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Μπήκε δυναμικά και είχε δύο καλά σουτ στο ξεκίνημα αλλά από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά πέρασε πολύ ασφυχτική πίεση και άντεξε χάρη στις επεμβάσεις του Όλσεν ο οποίος κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας συνολικά 12 επεμβάσεις, 9 εκ των οποίων σε σουτ εντός περιοχής. Εν τέλει «λύγισε» δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 88’).

Σε πολύ δύσκολη θέση, στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο στην έδρα της κι έτσι οι μόνοι βαθμοί που έχει μετά από τρεις αγωνιστικές είναι το 5-0 επί του Αζερμπαϊτζάν στην έδρα της. Βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και στο -4 από το 2ο Βέλγιο αλλά και στο -7 από την πρωτοπόρο Αυστρία μ’ ένα ματς λιγότερο.

Μονόδρομος το 2x2 στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με Εσθονία (εκτός) και Αυστρία (εντός) αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει γκολ στα δύο απαιτητικά ματς με Βέλγους και Αυστριακούς και τίθενται ερωτήματα για το αν οι Ίσακ και Κουλουσέφσκι μπορούν να παίξουν μαζί ως επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2 που επιλέγει ο Άντερσον. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτείνουν τον Γιέκερες της Σπόρτινγκ ως δίδυμο με τον Ίσακ και τον Κουλουσέφσκι σε ρόλο εξτρέμ. Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει βρει ακόμα σταθερές στην άμυνα, αλλάζοντας συνεχώς τα ζευγάρια στα στόπερ.

«Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει Εσθονία, άσκησε πίεση στην Αυστρία. Είναι μια γερή και δυνατή ομάδα που παίζει με μεγάλη καρδιά. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αύριο, επομένως είναι σημαντικό πολλοί άνθρωποι να αναλάβουν την ευθύνη, να δείξουν ότι θέλουν να βγουν και να ηγηθούν», δήλωσε για το σημερινό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άντερσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή τρεις βασικοί λόγω τραυματισμών, ο στόπερ Έκνταλ (Μπέρνλι), ο μέσος Κ. Όλσον (Μίντιλαντ) και ο αριστερός μπακ Αουγκούστινσον (Άντερλεχτ). Αμφίβολος ο βασικός μέσος Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ) διότι έγινε πατέρας και έχασε αρκετές προπονήσεις. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου λείπουν επίσης οι μπακ Σούντγκρεν (Μακάμπι Χάιφα) και Γκούντμουντσον (Λιλ).

Η αποστολή της Σουηδίας:


Τερματοφύλακες: Ρ. Όλσεν, Β. Γιόχανσον (Ρόδεραμ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ)

Αμυντικοί: Χολμ (Αταλάντα), Λίντελεφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χίεν (Βερόνα), Μ. Όλσον (Μάλμε), Σέμα (Γουότφορντ), Στάρφελντ (Θέλτα), Βάχλκβιστ (Πογκόν), Λαγκερμπίλκε (Σέλτικ)

Μέσοι: Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Έκνταλ (Σπέτσια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Καγιούστε (Νάπολι), Κάρλσον (Μπολόνια), Κάρλστρεμ (Λεχ Πόζναν), Γκούσταφσον (Χάκεν), Ρόχντεν (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ)

Επιθετικοί: Ίσακ (Νιούκαστλ), Ελάνγκα (Νότιγχαμ) Γιέκερες (Σπόρτινγκ), Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σουηδία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα και χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στην Εσθονία. Σφιχτή ομάδα οι Εσθονοί που δεν θα το κάνουν εύκολο για τους Σουηδούς αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο. Δεν παίζεται το «διπλό» τόσο χαμηλά, ανεβαίνει η απόδοση αν κυνηγήσουμε το 2 Ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  3 Σουηδία 8 10 3 1 4 14:12
  5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες