Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Βέλγιο

20/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 314
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 310 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βέλγιο - Εσθονία στις 12/9/2023

Προϊστορία

12/9/2023 ΒέλγιοΕσθονία 5 - 0
20/6/2023 ΕσθονίαΒέλγιο 0 - 3
13/11/2021 ΒέλγιοΕσθονία 3 - 1
2/9/2021 ΕσθονίαΒέλγιο 2 - 5
9/6/2017 ΕσθονίαΒέλγιο 0 - 2
13/11/2016 ΒέλγιοΕσθονία 8 - 1
14/10/2009 ΕσθονίαΒέλγιο 2 - 0
6/9/2008 ΒέλγιοΕσθονία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,469 3.4%
X
€ 35,664 7.9%
2
€ 402,602 88.7%
Over
€ 41,079 79.6%
Under
€ 10,510 20.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

188 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

5

42%

Κατοχή μπάλας

58%

3

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

13

Φάουλ

5

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 12000
Χωρίς περιθώρια και με κακό κλίμα το Βέλγιο

Χωρίς περιθώρια και με κακό κλίμα το Βέλγιο

Για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024, η Εσθονία φιλοξενεί το Βέλγιο χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Κουρτουά που έφυγε από την αποστολή.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στον έκτο όμιλο, αφού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία. Μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με τον Σάπινεν στο 27', αλλά στην επανάληψη δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Κρίβοτσιουκ στο 62'. Προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στόχος της είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και να τερματίσει πάνω από το Αζερμπαϊτζάν.

Όταν κοιτάζω πίσω στο πρώτο ημίχρονο, το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Παίξαμε καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ένα γκολ δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο ημίχρονο... Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Αζερμπαϊτζάν, παίζουν συναισθηματικά και είναι ικανοί. Ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με πίεση και το γκολ 1-1 ήρθε ίσως λίγο νωρίς. Πρέπει να το αποδεχτούμε, παρόλο που θέλαμε περισσότερα. Αλλά είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ήμασταν η φιλοξενούμενη ομάδα. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο αμυντικοί. Το να κάνουμε αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολο, πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία. Πρέπει να τηρούμε την ισορροπία τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική φάση. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα έπρεπε να λάβουμε υπόψη το ύψος του οι παίκτες: υπάρχουν πολλοί ψηλότεροι παίκτες στην εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Βλέπω ότι κάναμε τις αλλαγές μας με σύνεση - ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα στο τέλος. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το Βέλγιο. Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό το παιχνίδι.», τόνισε ο προπονητής Χάμπερλι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Κελτ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Ποντμπεσκίτζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα), Χέιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Μετς (Ζανκτ Πάουλι), Μπαράνοφ (Πιούνικ), Τενίστε (Ταμέκα), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Πέετσον (Λεβάντια Ταλίν), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Τουρ (Λεβάντια Ταλίν)

Μέσοι: Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Σέιν (Ουτρέχτη), Τουνιόφ (ΣΠΑΛ), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Σινιάφσκι (Σλοβάτσκο), Πομ (Σάμροκ Ρόβερς), Βέτκαλ (Ρόμα)

Επιθετικοί: Σόργκα (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Σάπινεν (Σταλ Μίελεκ), Ρέινκορτ (Φλόρα Ταλίν), Άνιερ (-)

Για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υποδέχθηκε την Αυστρία και δεν είναι ικανοποιημένο από το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς με αυτογκόλ του Μανγκαλά στο 21΄. Στην επανάληψη, το Βέλγιο ανέβασε την πίεση του και αφού ισοφάρισε με τον Λουκάκου στο 61', θα μπορούσε να είχε κάνει και την ανατροπή στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Τίλεμανς σταμάτησε στο δοκάρι.

Πλέον, τα περιθώρια για απώλειες βαθμών στένεψαν στο Βέλγιο με τον νέο προπονητή Τεντέσκο να βλέπει από νωρίς την πίεση, αλλά και το κλίμα να χαλάει στα αποδυτήρια και ο λόγος ήταν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Λόγω της απουσίας του Ντε Μπρόινε, ο νέος τεχνικός αποφάσισε να το δώσει στο ματς με την Αυστρία στον Λουκάκου και στο σημερινό να το φόραγε ο Κουρτουά, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έξαλλος και μάλιστα απουσίασε από την προπόνηση μετά το παιχνίδι και είναι εκτός αποστολής..

«Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε αυτό το δεύτερο γκολ, ειδικά δεδομένου του τι δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αισθάνομαι ότι αυτό ο βαθμός δεν θα είναι κακός. Θέλαμε να τους προσελκύσουμε στη μεσαία γραμμή, γιατί είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Μας έλειπε όμως η ένταση, ειδικά όταν χάναμε την μπάλα. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουμε. Θα πρέπει επίσης να δουλέψουμε σε κόντρα καταστάσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί κάποιες από αυτές καλύτερα με το να είμαστε πιο υπομονετικοί. Όμως, παρ' όλα αυτά, είχαμε τις ευκαιρίες, οπότε έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα…», δήλωσε ο κόουτς Τεντέσκο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός τερματοφύλακας, Κουρτουά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, ενώ τραυματίστηκε ο χαφ Ντεντονκέρ. Απών και ο επιθετικός Οπέντα, ο οποίος θα παίξει στην U21. Δεν βρίσκονται στην αποστολή ο σταρ επιθετικός χαφ Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι),ο βασικός μέσος Ονάνα (Έβερτον) και ο βασικός εξτρέμ Τροσάρ (Άρσεναλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καμίνσκι (Μπλάκμπερν), Σελς (Στρασβούργο), Μπόνταρτ (Σταντάρ Λιέγης)

Αμυντικοί: Μπορνό (ΒόλφσμπουργΚ), Τέατ (Ρεν), Φαές (Λέστερ), Βερτόνγχεν (Άντερλεχτ), Αλ-Ντακχλί (Μπέρνλι), Καστάν (Λέστερ)

Μέσοι: Μανγκαλά (Νότιγχαμ), Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Καράσκο (Ατλέτικο), Τρέσορ (Γκενκ), Ντεμάν (Σερκλ Μπριζ), Ντεντόνκερ (Άστον Βίλα), Βάνακεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Βρανκς (Βόλφσμπουργκ).

Επιθετικοί: Ντοκού (Ρεν), Λουκάκου (Ίντερ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία είχε δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, αλλά απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν τα χάλασε και τώρα έχει δύσκολο εντός έδρας ματς απέναντι στους Βέλγους που δεν κατάφεραν να νικήσουν την Αυστρία και... αγχώνονται. Φυσικά, η καλύτερη ομάδα είναι προς τα δεξιά και ο νέος προπονητής ακόμα προσπαθεί να μάθει πράγματα και για αυτό θα ποντάρουμε στο over, περιμένοντας και τους γηπεδούχους πιο μαχητικούς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 22:4
  5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.39% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες