2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Βέλγιο

Προϊστορία

12/9/2023 ΒέλγιοΕσθονία 5 - 0
20/6/2023 ΕσθονίαΒέλγιο 0 - 3
13/11/2021 ΒέλγιοΕσθονία 3 - 1
2/9/2021 ΕσθονίαΒέλγιο 2 - 5
9/6/2017 ΕσθονίαΒέλγιο 0 - 2
13/11/2016 ΒέλγιοΕσθονία 8 - 1
14/10/2009 ΕσθονίαΒέλγιο 2 - 0
6/9/2008 ΒέλγιοΕσθονία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,117 1.3%
X
€ 9,701 2.5%
2
€ 369,814 96.1%
Over
€ 19,296 87.4%
Under
€ 2,770 12.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 6685
Απογοητευτική αμυντικά η Εσθονία

Απογοητευτική αμυντικά η Εσθονία

Η Εσθονία στα δύο πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά έχει δεχθεί 10 γκολ και υποδέχεται το Βέλγιο που προέρχεται από απογοητευτικό EURO.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Ξεκίνησε με δύο ήττες στον όμιλο, αφού στην πρεμιέρα έχασε από την Τσεχία στην Εσθονία με 6-2 και στη συνέχεια ήρθε η ήττα στη Λευκορωσία με 4-2, δείχνοντας τεράστια αμυντικά προβλήματα. Η Εσθονία μετά το Βέλγιο θα υποδεχθεί σε φιλικό τη Βόρεια Ιρλανδία την Κυριακή, ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί την Ουαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Χαμπερλί θα βασιστεί στο σύστημα 3-5-2.

«Για μένα ξεκινά τώρα, ζούμε και παίζουμε ποδόσφαιρο για τέτοια παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχει ένα τέτοιο παιχνίδι. Γι 'αυτό ζούμε και παίζουμε για να έχουμε τέτοιες συναντήσεις. Αν παίζεις απέναντι στους καλύτερους ή έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα το απολαύσουμε στο μέγιστο. Ο Λουκάκου είναι πάντα πολύ καλός. Αλλά αν επικεντρωθούμε μόνο στον Λουκάκου, οι άλλοι θα έχουν περισσότερο χώρο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε ξανά με κάθε ομάδα, έτσι μπορούμε να συλλέξουμε πόντους» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τόμας Χαμπερλί.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Καρλ Όιγκους και εκτός είναι ο εξτρέμ Χένρικ Οτζάμαα για λόγους ξεκούρασης.

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν), Χέιν (Αρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Ρίγας Σκόλα), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Ταμ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μετς (ελεύθερος), Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κάιτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Χέλσινγκμποργκ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Βάστσουκ (Λεβάντια), Πέετσον (Λεβάντια), Πούρι (Λέγκιον Ταλίν)

Επιθετικοί: Ανιέρ (Πάιντε), Σινιάφσκι (Κάρβινα), Ζενιόφ (Φλόρα Ταλίν), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Κιρς (Λεβάντια), Σόργκα (Φένλο)

ΒΕΛΓΙΟ

Απογόητευσε στο EURO 2020 αφού είχε στόχο μέχρι και στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, καθώς αποκλείστηκε από τη μετέπειτα κάτοχο, Ιταλία. Στα προκριματικά ενόψει του Μουντιάλ μετράει δύο νίκες κόντρα σε Ουαλία (3-0) και Λευκορωσία (8-0), αλλά έφερε ισοπαλία με 1-1 στην Τσεχία.

Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά, ο Βέλγος προπονητής δεν σκοπεύει να παίξει με τους ίδιους παίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος στα επόμενα τρία παιχνίδια. Την Κυριακή στο Βέλγιο θα φιλοξενήσει την Τσεχία και την Τετάρτη θα πάει στη Λευκορωσία.

"Δεν αξίζει να σκεφτούμε ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε περπατώντας μια μεγάλη νίκη. Φυσικά, η καλή απόδοση είναι σημαντική, αλλά αν κοιτάξουμε τα τρία προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μας περιμένουν σε επτά ημέρες, η πιο σημαντική πτυχή είναι να κερδίζεις. Εάν νομίζουμε ότι οι πόντοι απλώς απονέμονται δεν χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι για τους κινδύνους που προσφέρει ο αντίπαλος. Η Εσθονία έχει νέο προπονητή και είναι εντελώς διαφορετική ομάδα", ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Θόργκαν Αζάρ, αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού, όπως επίσης ο Κέβιν Ντε Μπρούινε και ο επιθετικός Μέρτενς. Οι αμυντικοί Μενιέ και Βερτόνγκεν, των οποίων η φόρμα δεν είναι ακόμα αρκετά καλή, σίγουρα θα μείνουν εκτός παιχνιδιού με την Εσθονία.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σελς (Στρασβούργο), Κάστεϊλς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Αλ Ντουχαΐλ), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Ντεναγιέρ (Λυών), Μπογιάτα (Χέρτα), Βανχέουσντεν (Τζένοα), Φοκέτ (Ρεμς), Καστάν (Λέστερ)

Μέσοι: Ντεντόνκερ (Γουλβς), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Πρατ (Τορίνο), Τίλεμανς (Λέστερ), Λοκονγκά (Αρσεναλ), Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Λουκάκου (Τσέλσι), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Σάλεμακερς (Μίλαν), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας), Τροσάρ (Μπράιτον), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία έχει νέο προπονητή στον πάγκο της και στα δύο ματς που έδωσε στα προκριματικά του Μουντιάλ δέχθηκε 10 γκολ. Απέναντι της θα βρει το ποιοτικό Βέλγιο που σύμφωνα με τον προπονητή του αυτό που τον νοιάζει είναι η νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να καθαρίσουν νωρίς το ματς και θα πάμε στο διπλό από ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.50% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες