4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ελλάδα

1/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 655
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 7' Zuber Steven
  2. 33' Pavlidis Evangelos

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 50' Vargas Ruben

      Προϊστορία

      1/9/2021 ΕλβετίαΕλλάδα 2 - 1
      23/3/2018 ΕλλάδαΕλβετία 0 - 1
      6/2/2013 ΕλλάδαΕλβετία 0 - 0
      5/9/2009 ΕλβετίαΕλλάδα 2 - 0
      15/10/2008 ΕλλάδαΕλβετία 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 68,083 84.9%
      X
      € 8,203 10.2%
      2
      € 3,914 4.9%
      Over
      € 668 43.1%
      Under
      € 881 56.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      114 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Εποχή Γιακίν στην Ελβετία

      Εποχή Γιακίν στην Ελβετία

      Ελλάδα και Ελβετία δίνουν φιλικό παιχνίδι στο «Σεν Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας, λίγες μέρες πριν τις υποχρεώσεις τους με Κόσοβο και Ιταλία αντίστοιχα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Πραγματοποίησε ιστορική πορεία το φετινό καλοκαίρι στο Euro, φτάνοντας για πρώτη φορά έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ζορίστηκε για να περάσει τον όμιλο αλλά εν τέλει προκρίθηκε ως καλύτερη 3η και στους «16» έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείωντας την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Στα προημιτελικά έπεσε πάνω στην Ισπανία και αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

      Μετά το φινάλε του τουρνουά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αποχώρησε μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον πάγκο της για να αναλάβει την Μπορντό. Αντικαταστάτης του ο 46χρονος Ελβετός Μουράτ Γιακίν, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονταν στον πάγκο της Σαντχάουζεν. Στο παρελθόν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελβετίας με την Βασιλεία και ένα πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας με την Τουν και αυτή είναι η πρώτη του απόπειρα ως ομοσπονδιακός προπονητής. Ο ίδιος είχε 49 συμμετοχές στην Εθνική Ελβετίας ως ποδοσφαιριστής.

      Έχει ξεκινήσει με 2x2 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 την Βουλγαρία εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας στην έδρα της. Μετά το φιλικό με την Ελλάδα, θα δώσει μάχη κορυφής με την Ιταλία στη Βασιλεία (5/9) ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (8/9).

      Εν όψει του φιλικού με την Ελλάδα, ο Γιακίν δήλωσε: «Θα υπάρχουν μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μας λείπουν σημαντικοί παίκτες. Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες. Μου είναι ανεξήγητο ότι θα μπορούμε μόνο να κάνουμε έξι αλλαγές αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι κάτι που με εκνευρίζει αρκετά. Ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή αλλά ο βασικός προσανατολισμός παραμένει ο ίδιος», ανέφερε ο 46χρονος και σύμφωνα με τα ελβετικά Μέσα εξετάζει να αλλάξει τη γραμμή της άμυνα από τριάδα σε τετράδα.

      Αγωνιστικά Νέα: Με αρκετά προβλήματα στο σημερινό, καθώς δεν υπολογίζονται ο σταρ εξτρέμ Σακίρι, οι επιθετικοί Εμπολό, Γαβράνοβιτς, οι μπακ Μπενίτο, Εμπαπού και ο εξτρέμ Εντογιέ. Όπως δήλωσε ο Γιακίν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κομπέλ αντί του Ζόμερ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Αϊντχόβεν), Κομπέλ (Ντόρτμουντ)

      Αμυντικοί: Ροντρίγκες (Τορίνο), Σάαρ (Νιούκαστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντς), Κόμερτ (Βασιλεία), Λοτόμπα (Νις), Γκαρσία, Ζέσιγκερ (Γιάνγκ Μπόις)

      Μέσοι: Τσάκα (Άρσεναλ), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φρέουλερ (Αταλάντα), Ζακάρια (Γκάντμπαχ), Σο (Άιντραχτ), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Αέμπισερ (Γιανγκ Μπόις)

      Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Φάσναχτ (Γιανγκ Μπόις), Ζεκίρι (Άουγκσμπουργκ), Εντογιέ (Βασιλεία)

      ΕΛΛΑΔΑ

      Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τους δύο πρώτους αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ξεκίνησε με τη σπουδαία ισοπαλία μέσα στην Ισπανία (1-1), αλλά στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα και αυτόματα η πρόκριση για την τελική φάση δυσκόλεψε σημαντικά. Ως εκ τούτου τα δύο ερχόμενα παιχνίδια με Κόσοβο (5/9 εκτός) και Σουηδία (8/9 εντός) έχουν κομβικό χαρακτήρα στη μάχη που δίνει για την πρόκριση.

      Παρότι δε συμμετείχε στην τελική φάση του Euro έδωσε δύο δυνατά φιλικά τον Ιούνιο, αποσπώντας αρχικά ισοπαλία 1-1 με το Βέλγιο, ενώ στη συνέχεια νίκησε με 2-1 την Νορβηγία. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία σε φιλικά και επίσημα (5-5-0).

      Εν όψει του φιλικού με την Ελβετία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Δίνουμε 3 παιχνίδια και στο μυαλό μας έχουμε μόνο την Ελβετία, που είναι δυνατή ομάδα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε με το καλύτερο τρόπο εν όψει τους αγώνες με Κόσοβο και Σουηδία. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα. Να δούμε κάποια πράγματα, να κάνουμε κάποιες δοκιμές. Είναι και μια σπουδαία ευκαιρία για κάποιους παίκτες για να αποδείξουν ότι μπορούν να βρεθούν στην ενδεκάδα και να κερδίσουν βαθμούς για τα επόμενα παιχνίδια. Προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά το φιλικό και είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ελβετία».

      Αγωνιστικά Νέα: Προπονήθηκε και υπολογίζεται κανονικά ο στόπερ Μαυροπάνος, όχι όμως και ο εξτρέμ Τζόλης. Εκτός επίσης ο φορ Γιακουμάκης, ο εξτρέμ Πέλκας, ο επιθετικός μέσος Φορτούνης, ο μπακ Μπακάκης και ο μέσος Γαλανόπουλος. Επέστρεψαν μετά από καιρό οι Ρέτσος και Βρουσάι, νέο πρόσωπο ο Παπανικολάου. Στα αξιοσημείωτα πως στις δοκιμές του χρησιμοποίησε στην ίδια πλευρά τους Τσιμίκα και Γιαννούλη.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός),

      Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (ελεύθερος), Κώστας Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Γιώργος Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (Νόριτς), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λεονάρντο Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν)

      Μέσοι: Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπανικολάου (Ρακόβ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μανώλης Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός)

      Επιθετικοί: Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Χρήστος Τζόλης (Νόριτς), Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε), Τάσος Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Βαγγέλης Παυλίδης (Άλκμααρ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ελβετία έλαμψε με την παρουσία της στο Euroκαι πλέον μπαίνει σε νέα εποχή, με τον Μουράτ Γιακίν να αντικαθιστά τον απόλυτα πετυχημένο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Ελβετός τεχνικός θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στο φιλικό με την Ελλάδα και δεν υπολογίζει σε βασικά χαρτιά στην επίθεση όπως τους Σακίρι, Εμπολό και Γαβράνοβιτς. Με ορισμένες απουσίες και η «γαλανόλευκη», η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φαν’τ Σχιπ αντιμετωπίζει σοβαρά το φιλικό παιχνίδι και αναμένεται να παραταχθεί με δυνατή ενδεκάδα. Αδικείται από το σετ αποδόσεων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είναι αήττητο στα 10 τελευταία παιχνίδια, αλλά η Ελβετία δεν κοντράρεται εύκολα στην έδρα της. Με απουσίες στην επίθεση οι Ελβετοί, από την άλλη η ελληνική ομάδα αναμένεται να παίξει κλειστά και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Και για τις δύο ομάδες ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά και δεν υπάρχει λόγος να μπουν με το πόδι στο γκάζι. Προβάδισμα στο Under.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +56.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες