11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Ελβετία

12/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 979
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1672 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Ελβετία στις 23/3/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 2' Lichtsteiner Stephan
  2. 6' Poulsen Yussuf
  3. 36' Zakaria Denis

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 76' Rodriguez Ricardo
  2. 84' Poulsen Yussuf
  3. 92' Dalsgaard Henrik

      Προϊστορία

      23/3/2024 ΔανίαΕλβετία 0 - 0
      12/10/2019 ΔανίαΕλβετία 1 - 0
      26/3/2019 ΕλβετίαΔανία 3 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 425,947 49.4%
      X
      € 192,027 22.3%
      2
      € 244,829 28.4%
      Over
      € 31,268 13.0%
      Under
      € 209,078 87.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      188 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Telia Parken, Copenhagen
      Επιστροφή Χαρέιντε στον πάγκο της Δανίας

      Επιστροφή Χαρέιντε στον πάγκο της Δανίας

      Δανία και Ελβετία συγκρούονται για την έβδομη αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την απευθείας πρόκριση στα τελικά.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      Α' Γύρος: Ελβετία-Δανία: 3-3

      ΔΑΝΙΑ

      Έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα της Γεωργίας την προηγούμενη αγωνιστική, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία. Ήταν εμφανώς καλύτεροι από την αντίπαλο της, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

      Δεν μπόρεσε έτσι να περάσει στην κορυφή του ομίλου και πλέον το παιχνίδι με την Ελβετία είναι κομβικό. Με νίκη θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση, ενώ ακόμα και η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Έχει έναν παραπάνω πόντο από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. Αν ηττηθεί σίγουρα θα μπλέξει σε περιπέτειες.

      Την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Λουξεμβούργο, ενώ τον Νοέμβριο αντιμετωπίζει εντός το Γιβραλτάρ και εκτός την Ιρλανδία σε ένα παιχνίδι που λογικά θα κρίνει την πρόκριση.

      Τρέχει ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων σε επίσημα παιχνίδια (4-5-0), ενώ από την Κροατία είχε αποκλειστεί στα πέναλτι για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου το περσινό καλοκαίρι.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Εγκε Χαρέιντε, επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά από απουσία δύο αγώνων, εξαιτίας μίας λοίμωξης που τον ταλαιπωρούσε από μία επέμβαση που είχε κάνει στο γόνατο του.

      «Δεν έχουμε ηττηθεί στην Κοπεγχάγη τα τελευταία τρία χρόνια και ξέρω πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε την Ελβετία, μπορούμε όμως να ζήσουμε και με την ισοπαλία. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μετά από το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο αμυντικός Ντούρμισι (Λάτσιο) και ο φορ Γιόργκενσεν (Φέγενορντ), ενώ τραυματίες είναι οι μέσοι Κρίστιανσεν και Κνούντσεν της Μάλμε

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Ρένοου (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Χάνσεν (Μίντιλαντ)

      Αμυντικοί: Κιάερ (Αταλάντα), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Λάρσεν (Ουντινέζε), Ανκερσεν (Τζένοα), Γιόργκενσεν (Φενέρμπαχτσε), Ντάλσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Αντερσεν (Λυών)

      Μέσοι: Ερικσεν (Τότεναμ), Σένε (Τζένοα), Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Χόιμπεργκ (Σαουθάμπτον), Βας (Βαλένθια), Λέραγκερ (Τζένοα), Κρίστιανσεν (Μάλμε), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ)

      Επιθετικοί: Πόουλσεν (Λειψία), Μπρέθγουεϊτ (Λεγκανές), Κορνέλιους (Πάρμα), Ντόλμπεργκ (Νις), Γκίτκιαερ (Λεχ Πόζναν), Σκεβ (Χόφενχαϊμ).

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες όπως ήταν λογικό απέναντι στο Γιβραλτάρ και επικράτησε εύκολα με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ με τον Ζακάρια στο 37' και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πρόλαβε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Μεχμέντι (43') και Ροντρίγκεζ (45+). Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, ο Γκαφράνοβιτς στο 87' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

      Στα εύκολα ανταποκρίνεται, στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής ήταν καλύτερη απέναντι σε Δανία και Ιρλανδία, στο τέλος όμως έμεινε με την ισοπαλία. Οι 8 βαθμοί σε 4 αγώνες πάντως είναι ένας θετικός απολογισμός, το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό για την συνέχεια. Με νίκη θα αφήσει από κάτω της την Δανία, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ δείχνει να βολεύεται και με την ισοπαλία.

      Ακολουθεί ακόμη ένα ντέρμπι εντός έδρας με την Ιρλανδία και στο τέλος έχει δύο θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια με Γιβραλτάρ (εντός) και Γεωργία (εκτός). Βάσει της μέχρι τώρα εικόνας της δείχνει ικανή να πάρει την πρόκριση.

      «Έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά αρκετές φορές. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό και να μένουμε συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο ποδόσφαιρο συχνά στις καθυστερήσεις έρχονται τα πάνω κάτω. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Δανία, ήμασταν πολύ καλοί για τα πρώτα 80 λεπτά και δείξαμε ότι μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα», τόνισε ο κόουτς Πέτκοβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Σακίρι (Λίβερπουλ) συνεχίζει να βρίσκεται εκτός αποστολής αν και αυτή τη φορά είναι και τραυματίας. Εκτός έμειναν επίσης ο τερματοφύλακας Μπούρκι (Ντόρτμουντ), οι στόπερ Κλόζε (Νόριτς) και Μπουμπαντζί (Ντιναμό Ζάγκρεπ), και ο μεσοεπιθετικός Ζούμπερ (Χόφενχαϊμ).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Η Δανία θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη, η Ελβετία από την άλλη μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά στοιχεία στα προκριματικά. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν, στον πρώτο γύρο είχαν σημειωθεί 6 γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι, οπότε θα προτιμήσουμε και πάλι το over το οποίο και βρίσκεται σε αξιόλογη απόδοση.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        16 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        17 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        2 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες