9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Δανία

8/9/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 826
0 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 42' Grigalava Gija

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 87' Schone Lasse
  2. 89' Kakabadze Otar

      Προϊστορία

      8/9/2019 ΓεωργίαΔανία 0 - 0
      10/6/2019 ΔανίαΓεωργία 5 - 1
      5/6/2013 ΔανίαΓεωργία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 76,503 5.3%
      X
      € 87,178 6.0%
      2
      € 1,291,134 88.7%
      Over
      € 76,509 29.1%
      Under
      € 186,490 70.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      155 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Boris Paichadze Erovnuli Stadioni, Tbilisi
      Νίκη και κορυφή για τη Δανία

      Νίκη και κορυφή για τη Δανία

      Η Γεωργία που δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης φιλοξενεί στην Τιφλίδα την Δανία η οποία θέλει τη νίκη για να πιάσει στην κορυφή την Ιρλανδία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΓΕΩΡΓΙΑ

      Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έδωσε φιλικό με τη Νότια Κορέα στη Κωνσταντινούπολη. Άνοιξε το σκορ με τον Ανανίτζε στο 40', στην επανάληψη έκανε πολλές αλλαγές και στο 85' βρέθηκε να χάνει με 2-1, ισοφάρισε όμως στο 90' με τον Κβιλιτάια.

      Μόλις μία νίκη στον όμιλο και αυτή απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, έδειξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των Δανίας, Ιρλανδίας και Ελβετίας και λογικά θα περιοριστεί στην προτελευταία θέση. Θέλει να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα μέχρι το τέλος των προκριματικών, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Δανία και Ιρλανδία.

      «Κάναμε καλή προετοιμασία στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Νότια Κορέα. Για 60-70 λεπτά ήμασταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, κάναμε κάποιες αλλαγές στη συνέχεια αλλά συνολικά δείξαμε ένα όμορφο αποτέλεσμα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βλάντιμιρ Βάις.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του ο νεαρός Νταβιτασβίλι (Ρούμπιν Καζάν) και θα απουσιάσει σήμερα. Τραυματίες είναι επίσης οι στόπερ Κβιρκβέλια (Λοκομοτίβ Μόσχας) Κχοχολάβα (Σαχτάρ), ενώ τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα και με τον στόπερ Ντβάλι. Τιμωρημένος είναι ο μέσος και αρχηγός της ομάδας Ζαμπά Κανκάβα.

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

      Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Σετούμπαλ), Κουπατάντζε (Σαμπουρτάλο)

      Αμυντικοί: Κάσια (Σαν Χοσέ), Ναβαλόσφκι (Ντιναμό Μπουτούμι), Ταμπίτζε (Ούφα), Κακαμπάντζε (Λουκέρνη), Γκριγκαλάβα (Άρσεναλ Τούλα), Χοχολάβα (Σαχτάρ), Ντβαλί (Φερεντσβάρος), Χαραμπάντζε (Ζυρίχη)

      Μέσοι: Κανκάβα (Τόμπολ), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μόσχας), Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ), Μερεμπασβίλι (Βίσλα Πλοκ), Οκριασβλίλι (Ανόρθωση), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Μεραμπασβίλι (Βίσλα Πολσκ), Γκβίλια (Λέγκια Βαρσοβίας), Τζιγκαουάρι (Ντιναμό Μπαατούμι), Αμπουρτζανία (Τβέντε), Παπουνασβίλι (Σαραγόσα), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Λομπζχανίτσε (Ράντερς), Τσαντουρισβίλι (Φαστάβ Ζλιν), Κβαρατσκέλια (Ρουμπίν Καζάν), Νταβιτσαβίλι (Ρουμπίν Καζάν), Σενγκέλια (Κόνιασπορ)

      Επιθετικοί: Κβιλιτάια (Γάνδη)

      ΔΑΝΙΑ

      Δείχνει ότι βρίσκει για τα καλά τα πατήματα της και μετά το 5-1 επί της Γεωργίας, φιλοδώρησε με 6 γκολ το αδύναμο Γιβραλτάρ την Πέμπτη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, προηγήθηκε στο 6' με τον Σκοβ και ο Έρικσεν στη συνέχεια με δύο πέναλτι στο 34' και στο 50' έκανε το 3-0. Ο Ντιλέινι στο 69' και Γκίτκαϊερ στο 73' και το 78' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

      Παραμένει αήττητη στον όμιλο (2-2-0), έχει έρθει ισόπαλη στα δύο ντέρμπι με Ελβετία (3-3) και Ιρλανδία (1-1) και σήμερα θέλει να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να πιάσει τους Ιρλανδούς στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς.

      Ο προπονητής της Χαράιντε δεν θα κάτσει ούτε σήμερα στον πάγκο, λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί από μία επέμβαση που είχε κάνει στο γόνατο του. Ο βοηθός του Γιον Νταλ Τόμασον θα είναι και πάλι ο αντικαταστάτης του.

      «Έχουμε πολλή ενέργεια και κίνητρο να κάνουμε μία καλή προσπάθεια. Υπάρχει μεγάλη διαφορά να παίζεις με τη Γεωργία εκτός έδρας από ότι εντός. Στην Κοπεγχάγη ήμασταν πολύ καλοί, τώρα θα είναι πιο δύσκολο. Έχουμε συνηθίσει όμως σε τέτοια παιχνίδια και έχω πίστη στα παιδιά. Λυπάμαι μόνο για την όλη κατάσταση καθώς ο Άγκε άξιζε να είναι εδώ», τόνισε ο Γιον Νταλ Τόμασον.

      Αγωνιστικά Νέα:

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

      Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Χάνσεν (Μίντιλαντ), Ίβερσεν (Ρόδεραμ)

      Αμυντικοί: Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκορντ (Μπρέντφορντ), Λάρσεν(Ουντινέζε), Γιόργκενσεν (Φενερμπαχτσέ), Άντερσεν (Λυών), Κνούντσεν (Μάλμε), Κίερ (Αταλάντα)

      Μέσοι: Ερικσεν (Τότεναμ), Βας (Βαλένθια), Σένε, Λέραγκερ (Τζένοα), Χόιμπεργκ (Σαουθάμπτον), Κρίστιανσεν (Μάλμε), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ)

      Επιθετικοί: Ντόλμπεργκ (Νις), Μπρέιθγουεϊτ (Λεγανές), Γκίτκαϊερ (Λεχ Πόζναν), Σκοβ (Κοπεγχάγη), Πόουλσεν (Λειψία)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Δανία είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Θέλει τη νίκη για να φτάσει στην πρώτη θέση και να υποδεχτεί στη συνέχεια την Ελβετία. Προσπαθεί η Γεωργία αλλά υστερεί σε ποιότητα ενώ θα έχει και απουσίες. Διπλό.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        17 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
        19 Γεωργία 8 8 2 2 4 7:11
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Δανία 8 16 4 4 0 23:6
        4 Γεωργία 8 8 2 2 4 7:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες