5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Αυστρία

Προϊστορία

22/9/2022 ΓαλλίαΑυστρία 2 - 0
10/6/2022 ΑυστρίαΓαλλία 1 - 1
14/10/2009 ΓαλλίαΑυστρία 3 - 1
6/9/2008 ΑυστρίαΓαλλία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 793,569 88.1%
X
€ 64,859 7.2%
2
€ 42,539 4.7%
Over
€ 17,034 40.1%
Under
€ 25,403 59.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

268 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

0

9

Σουτ εκτός εστίας

1

55%

Κατοχή μπάλας

45%

3

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

4

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

15

Σέντρες

7

5

Αλλαγές

5

4

Φάουλ

14

1

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

4

16

Πλάγια Άουτ

14

15

Εκτελέσεις Φάουλ

7

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

22

Προσπάθειες Για Γκολ

4

7

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de France
  • Χωρητικότητα: 81338
  • Θεατές: 70188
Καζάνι που βράζει η Γαλλία

Καζάνι που βράζει η Γαλλία

Η Γαλλία κινδυνεύει με υποβιβασμό στο Nations League και υποδέχεται την Αυστρία.

Δεν έχει ακόμα νίκη στο Nations League (0-2-2) και αντιμετωπίζει την προοπτική υποβιβασμού στη League B. Τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια του Ιουνίου ήταν εντός έδρας και γνώρισε ισάριθμες ήττες με πιο πρόσφατη αυτή από την Κροατία με 1-0. Παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένη και θα πάει στο Μουντιάλ, έχοντας και το επόμενο ματς με τη Δανία.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό με τον Κιλιάν Μπαπέ να αρνείται να φωτογραφηθεί στην ομαδική φωτογράφηση της εθνικής Γαλλίας πιέζοντας για το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του, ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το κλίμα έντασης που υπάρχει στη γαλλική ομοσπονδία λόγω της διαδοχής των σκανδάλων.

Μέσα σε αυτά είναι ο εκβιασμός στον Πολ Πογκμπά (ήταν στόχος συνωμοσίας εκβιασμού από τον αδελφό του, Ματίας και τους παιδικούς του φίλους ζητώντας 13 εκατομμύρια ευρώ), η διαμάχη σχετικά με τη διανομή δικαιωμάτων εικόνας και της επιθεώρησης της FFF που διέταξε η γαλλική κυβέρνηση για υποψίες σεξουαλικής και ηθικής παρενόχλησης στους κόλπους του ιδρύματος που αποκάλυψε το περιοδικό So Foot. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέτ φαίνεται να εμπλέκεται στην αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλική χροιά σε τρεις υφισταμένους.

«Η ατμόσφαιρα είναι αυτή που είναι. Εστιάζω σε αυτό που συμβαίνει μέσα. Πιστέψτε με ή όχι, είμαι αποκομμένος από τον έξω κόσμο και αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που βλέπω από τους παίκτες μου. Ο στόχος μου είναι ο αθλητισμός, είναι η περιοχή μου, και οι παίκτες είναι εκεί για αυτό ακριβώς το λόγο» είπε ο Ντεσάμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές οι απουσίες αφού έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι Μπενζεμά, Γιορίς, Πογκμπά, Καντέ, Λούκας Ερναντέζ, Τεό Ερναντέζ, Κιμπεμπέ, Ραμπιό και Κομάν. Νέα πρόσωπα στους τρικολόρ οι Φοφανά, Μπαντιασίλ και Μουανί.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Λαφόν (Ναντ), Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Σαλιμπά (Αρσεναλ), Μπαντιασίλ (Μονακό), Κλος (Μαρσέιγ), Τριφέρ (Ρεν),

Μέσοι: Γκουεντουζί (Μαρσέιγ), Βερετού (Μαρσέιγ), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Φοφανά (Μονακό).

Επιθετικοί: Μπαπέ (Παρί), Ενκουνκού (Λειψία), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ζιρού (Μίλαν), Ραντάλ Κολό Μουανί (Αϊντραχτ).Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, δεν έχει ξανά πανηγυρίσει τρίποντο, αλλά αν επικρατήσει επί της Γαλλίας την υποβιβάζει. Μέτρησε μια ισοπαλία και δύο ήττες τον Ιούνιο και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε με 2-0 στη Δανία. Πάντως, βρίσκεται γερά στο παιχνίδι της παραμονής στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Δεν θα βρίσκεται στο επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ και έχει ρίνει όλο το βάρος στη τωρινή διοργάνωση.

«Προσπαθούμε πάντα να καλύπτουμε κάθε θέση δύο φορές, ώστε να μπορούμε να αντιδρούμε σε όλα τα ενδεχόμενα. Πρόσφατα παρακολουθήσαμε προσεκτικά τους αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα και στη συνέχεια συμφωνήσαμε σε αυτήν την ομάδα» τόνισε ο προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ντάνσο και σημαντική απώλεια είναι του χαφ Λάιμερ, του επιθετικού Κάλαϊτζιτς, αλλά του μπακ Ούλμερ. Αμφίβολος δίνεται ο Βέμπερ

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Σιόν), Πεντζ (Ρεμς), Σλάγκερ (Λίντσερ)

Αμυντικοί: Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνσο (Λανς), Φριντλ (Βέρντερ), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Πος (Μπολόνια), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Τράουνερ (Φέγενορντ), Βέμπερ (Σάλτσμπουργκ).

Μέσοι: Μπαουμγκάρτνερ (Χόφενχαϊμ), Τσαμ (Κλερμόν), Λιούμπιτσιτς (Κολωνία), Σάμπιτσερ (Μπάγερν Μονάχου), Σλάγκερ (Λειψία), Σμιντ (Βέρντερ), Σέιβαλντ (Ζάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Βάιμαν (Μπρίστολ Σίτι), Ονίσιβο (Μάιντς).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γαλλία δεν έχει ακόμα νίκη στο Nations League και κινδυνεύει με υποβιβασμό στη League B, ενώ το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Εκβιασμοί, σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά και η εικόνα του Μπαπέ απασχολούν περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι με τον προπονητή Ντεσάμπ να αναφέρει πως είναι αποκομμένος από τον έξω κόσμο. Η Αυστρία δεν έχει μπροστά της το Μουντιάλ και φαίνεται ικανή να κάνει την έκπληξη στο ματς με τους τρικολόρ να έχουν και πολλές απουσίες. Θα ποντάρουμε στο Χ2.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Γαλλία 6 5 1 2 3 5:7
  4 Αυστρία 6 4 1 1 4 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες