Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

8/10/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΒόρεια Ιρλανδία 1 - 1
15/10/2018 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0
8/9/2018 Βόρεια ΙρλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 328,473 79.5%
X
€ 54,390 13.2%
2
€ 30,329 7.3%
Over
€ 7,572 41.6%
Under
€ 10,620 58.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

195 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Grbavica Stadium
  • Χωρητικότητα: 13146
  • Θεατές: 1800
Ανεβασμένη με Μπάγιεβιτς η Βοσνία

Ανεβασμένη με Μπάγιεβιτς η Βοσνία

Βοσνία και Β. Ιρλανδία αναμετρούνται στο Σαράγιεβο για την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ του Euro 2020.

* Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα υποδεχτεί στον τελικό το νικητή του Σλοβακία - Ιρλανδία.

* Με 2000 οπαδούς στις εξέδρες

ΒΟΣΝΙΑ

Πραγματοποίησε απογοητευτική πορεία στα προκριματικά του Euro και τερμάτισε στην 4η θέση με -1 από την 3η Ελλάδα και στο -5 από την 2η Φινλανδία. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου γνώρισε 4 ήττες και κέρδισε μόνο το Λιχτενστάιν. Ωστόσο έχει δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro μέσω της πρώτης θέσης που κατέλαβε στην πρώτη έκδοση του Nations League.

Γύρισε σελίδα μετά την αποτυχία στα προκριματικά, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ο Ντούσκο έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Ιταλία για το νέο Nations League, με τους Βόσνιους να παίρνουν σπουδαία ισοπαλία (1-1) επί ιταλικού εδάφους. Λίγες μέρες μετά γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Πολωνία (1-2). Προηγήθηκε στο 24’ με πέναλτι του Χαϊραντίνοβιτς αλλά πιέστηκε αρκετά στη συνέχεια και δέχτηκε την ανατροπή (45’, 68’). Είχε δύο καλές στιγμές στην επανάληψη για να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά εν τέλει δεν απέφυγε την ήττα.

Μπορεί να συμμετείχε στην τελική φάση του Μουντιάλ το 2014, ωστόσο δεν έχει δώσει ποτέ το «παρών» σε τελική φάση Euro και έχει μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία. Αρχικά καλείται να ξεπεράσει την Β. Ιρλανδία, την οποία κέρδισε δύο φορές στο προηγούμενο Nations League. Εν όψει του σημερινού ημιτελικού ο τεχνικός της, Μπάγιεβιτς δήλωσε: «Κερδίσαμε δύο φορές την Β. Ιρλανδία, αλλά τους δώσαμε αρκετά χώρο σ’ εκείνο τα παιχνίδια. Είχαμε μερικές κακές στιγμές και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Θα είναι μεγάλο λάθος να σκεφτούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά όπως τότε. Η Β. Ιρλανδία παίζει παρόμοιο στυλ με αυτό της Αγγλίας. Είναι γρήγοροι, δυνατοί και καλοί στις κεφαλιές. Πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε λάθη και θα εκμεταλλευτούμε τα δικά τους. Δεν υπάρχει επαναληπτικό και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε καιρό γι’ αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε καλύτεροι από την Β. Ιρλανδία. Ένα λάθος ίσως κρίνει το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο πολύτιμος χαφ Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα) που έλειψε στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Νοκ-άουτ οι στόπερ Μπίτσακτσιτς (Χοφενχάιμ), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος) και Σούνιτς (Χενάν), ο μπακ Τσίβιτς (Φερεντσβάρος) κι οι εξτρέμ Ντούλιεβιτς (Νιμ), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Μπόρνμουθ), Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χαποέλ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

Αμυντικοί: Ζουκάνοβιτς (Φατίχ), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Νάστιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Κολάσινατς (Αρσεναλ), Τσίπετιτς (Σιρόκι Μπρίγιεγκ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα), Αχμέντχότζιτς (Μάλμε), Χατζκάντουνιτς (Ροστόφ), Κάντουσιτς (Τσέλιε)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Κρούνιτς (Μίλαν), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Τορίνο), Μιλόσεβιτς, Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Χαΐραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Λοντσάρ (Ριέκα), Χότιτς (Σέρκλ Μπριζ), Τατάρ (Σαράγιεβο)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Χότζιτς (Κασίμπασα), Ντούριτς (Σαλερνιτάνα), Πρέβιγιακ (Έουπεν)

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Γνώριζε ότι είχε δύσκολο έργο στα προκριματικά του Euro σε όμιλο με Γερμανία και Ολλανδία, προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει 3η, αποσπώντας μία λευκή ισοπαλία από τους «οράνιε» εντός έδρας. Μπορεί στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League να μην μάζεψε ούτε ένα βαθμό απέναντι σε Βοσνία και Αυστρία, ωστόσο θα λάβει μέρος στα πλει-οφ κι έτσι έχει δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Ο Ίαν Μπάρακλαφ, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία 3 χρόνια στην U21 της Βορείου Ιρλανδίας, αντικατέστησε τον Μάρτιν Ο’ Νιλ στον πάγκο, αλλά η ομάδα του είχε προβληματική εικόνα στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το Nations League. Αρχικά έφερε ισοπαλία στη Ρουμανία (1-1) όπου πήρε το βαθμό με γκολ στο 86’ κι ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 39’. Είχε πάντως σε μεγάλη ημέρα τον γκολκίπερ της, που την κράτησε «όρθια» στο παιχνίδι. Ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή με 1-5 από την Νορβηγία, με το σκορ να τα λέει όλα για την εμφάνιση της.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Μπάρακλαφ δήλωσε: «Δεν θα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά τους Πιάνιτς και Τζέκο. Εάν συγκεντρωθείς αποκλειστικά σ’ αυτούς, θα το πληρώσεις από άλλους παίκτες. Η Βοσνία διαθέτει παίκτες με πολύ καλή ποιότητα. Αμέσως σου έρχονται στο μυαλό οι Πιάνιτς και Τζέκο αλλά υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε καλό επίπεδο και με διάρκεια. Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει σε τελική φάση Euro. Θα είναι απογοήτευση για πολλούς αν δεν τα καταφέρουμε στα πλει-οφ. Έχουμε υψηλές προσδοκίες, που έχουν αναπτυχθεί με τα χρόνια. Σεβόμαστε την Βοσνία, θα είναι δύσκολη αντίπαλος αλλά στόχος μας είναι να προκριθούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επέστρεψε στην αποστολή ο βασικός στόπερ Έβανς (Λέστερ). Σημαντικό παιχνίδι για τον αρχηγό Στίβεν Ντέιβις, ο οποίος αν αγωνιστεί θα φτάσει τις 120 συμμετοχές με το εθνόσημο και θα γίνει ο κορυφαίος σε συμμετοχές με την εθνική ποδοσφαιριστής της χώρας, ξεπερνώντας τον θρυλικό τερματοφύλακα Πατ Τζένινγκς.

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) ΜακΛάφλιν, Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις, Τζόουνς (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Κούπερ (Όξφορντ Γιουν.), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Ρετζίνα), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο και μάλιστα κατάφερε να πάρει ισοπαλία μέσα στην Ιταλία. Μάλιστα πλέον υπολογίζει και στον σταρ χαφ Πιάνιτς, ενώ το παιχνίδι γίνεται στην έδρα της με παρουσία 2000 φιλάθλων. Είναι δίκαια το φαβορί απέναντι στην Β. Ιρλανδία, η οποία προβλημάτισε έντονα με τον Μπάρακλαφ στον πάγκο, ενώ ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τους Βόσνιους στο προηγούμενο Nations League. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά ο άσος είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Τυπική η πρόταση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες