2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Εσθονία

21/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 796
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1868 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσθονία - Βόρεια Ιρλανδία στις 5/9/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 35' Tamm Joonas

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 56' Mcginn Niall
  2. 75' Davis Steven (πέναλτι)

      Προϊστορία

      5/9/2021 ΕσθονίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 1
      8/6/2019 ΕσθονίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 2
      21/3/2019 Βόρεια ΙρλανδίαΕσθονία 2 - 0
      7/10/2011 Βόρεια ΙρλανδίαΕσθονία 1 - 2
      6/9/2011 ΕσθονίαΒόρεια Ιρλανδία 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 219,460 85.0%
      X
      € 22,614 8.8%
      2
      € 16,236 6.3%
      Over
      € 9,964 15.5%
      Under
      € 54,348 84.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      119 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Windsor Park, Belfast
      «Must win» παιχνίδι με το… καλημέρα για την Β. Ιρλανδία

      «Must win» παιχνίδι με το… καλημέρα για την Β. Ιρλανδία

      Η Β. Ιρλανδία υποδέχεται την Εσθονία στο Μπέλφαστ, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Οι Βρετανοί έχουν τοποθετηθεί σε πολύ δύσκολο όμιλο με Ολλανδία και Γερμανία και έχουν βάλει στόχο να κερδίσουν τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια με Λευκορωσία και Εσθονία, ώστε στη συνέχεια να παίξουν τα… ρέστα τους κόντρα στους δύο μεγάλους του γκρουπ. Σε μια αξιοπρεπή πορεία στοχεύουν οι Εσθονοί, που είναι το φαβορί για την τελευταία θέση.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα πρώτα κριτήρια είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους.

      * Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα προκριματικά του Euro 2012, με τους Εσθονούς να παίρνουν δύο νίκες (4-1 εντός, 2-1 εκτός). Είχαν προηγηθεί δύο νίκες των Β. Ιρλανδών σε φιλικά (1-0 εντός, 1-0 εκτός)Ιρλανδία - Εσθονία με 165 στοιχήματα στην winmasters

      Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ (36η στη FIFA)

      Απέτυχε παταγωδώς στο νεοσύστατο Nations League και υποβιβάστηκε στην League C γνωρίζοντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όμιλο με Βοσνία και Αυστρία. Τελευταίο της παιχνίδι η ήττα με 2-1 στην Αυστρία, όπου δεν έδειξε κακό πρόσωπο αλλά «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις. Ο Μάικλ Ο’Νιλ δεν θα μπορούσε να μην στηριχθεί από την Ομοσπονδία, έχοντας οδηγήσει τους Βρετανούς στην τελική φάση του Euro 2016 αλλά και στα μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ 2018, όπου αποκλείστηκε από πέναλτι-φάντασμα υπέρ της Ελβετίας.

      Πλέον έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση, να δώσει το «παρών» σε τελική φάση Euro για δεύτερη διαδοχική φορά. Το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι αφού ήταν μια από τις μεγάλες άτυχες της κλήρωσης, πέφτοντας σε όμιλο με Ολλανδία, Γερμανία (ήρθε από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας), Λευκορωσία και Εσθονία. Μάλιστα, τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει μέσα έξω τις δύο αδύναμες ομάδες του γκρουπ. «Δεν είναι δικαιολογία το πόσο δύσκολος είναι ο όμιλος. Μου αρέσει αυτό που βλέπω στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογες εμφανίσεις όπως όταν προκριθήκαμε στα τελικά του Euro 2016. Είμαστε μια νεανική ομάδα με γρήγορους και εκρηκτικούς παίκτες. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με τέσσερις νίκες και μετά να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας με Ολλανδία και Γερμανία», δήλωσε ο Ο’Νιλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με την απουσία του επιθετικού της Σάντερλαντ, Γουίλ Γκριγκ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Λευκορωσία. Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Εβανς που αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της Μπλάκμπερν, όπως και ο μπαρουτοκαπνισμένος αμυντικός της Ρέιντζερς, ΜακΌλει, που δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση. Πρόβλημα και με τον αναπληρωματικό εξτρέμ Ουάιτ, που είναι αμφίβολος. Σε σχέση με την τελική 23αδα, εκτός έμεινε ο μέσος Νόργοουντ για προσωπικούς λόγους, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κάρσον και ο αμυντικός της Χαρτς, Σμιθ.

      Η αποστολή της B. Ιρλανδίας:

      Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόργουιτς), Πίκοκ-Φάρελ (Λιντς), Χάζαρντ (Πάτρικ Θιστλ)

      Αμυντικοί: Χιουζ (Χαρτς), ΜακΌλεϊ (Ρέιντζερς), Τζόναθαν Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ΜακΛάφλιν (Μίλγουολ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Λιούις (Νόργουιτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπάλαρντ (Άρσεναλ)

      Μέσοι: Ντέιβις (Σαουθάμπτον), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Ντάλας (Λιντς), Σάβιλ (Μίντλεσμπρο), Τζόουνς (Κιλμάρνοκ), Γουάιτ (Όξφορντ), Τόμπσον (Μπλάκπουλ)

      Επιθετικοί: Λάφερτι (Ρέιντζερς), Μαγκένις (Μπόλτον), Μπόις (Μπέρτον), Πολ Σμιθ (ΚΠΡ), Γουίλ Γκριγκ (Σάντερλαντ)

      ΕΣΘΟΝΙΑ (96η στη FIFA)

      Πραγματοποίησε αξιόλογη παρουσία –τηρουμένων των αναλογιών- στο Nations League αλλά δεν απέφυγε τον υποβιβασμό στην League D σε όμιλο με Ελλάδα, Φινλανδία και Ουγγαρία. Στα highlight η ισοπαλία 3-3 με την Ουγγαρία στο Ταλίν, όπου ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και φυσικά το ιστορικό «διπλό» με 1-0 κόντρα στην Ελλάδα με το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου. Στα προκριματικά του Euro κληρώθηκε σε όμιλο με Ολλανδία, Γερμανία, Β. Ιρλανδία και Λευκορωσία, όπου είναι το φαβορί για την τελευταία θέση του ομίλου.

      Στον πάγκο της ομάδας παραμένει από το 2016 ο Μάρτιν Ρέιμ, ο οποίος είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής ως ποδοσφαιριστής, μετρώντας 157 συμμετοχές με το εθνόσημο. «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, για το οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ηρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πετύχουμε», δήλωσε ο Εσθονός προπονητής. Την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι στο Γιβραλτάρ.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο αρχηγός/στόπερ Κλάβαν (Κάλιαρι) τέθηκε νοκ-άουτ, αφού προέρχεται από εγχείρηση. Αντίθετα, επιστρέφει ο 20χρονος χαφ Κάιτ της Φούλαμ. Σε σχέση με τον τελευταίο επίσημο αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, δεν κλήθηκαν ο έμπειρος στόπερ Γιάγκερ που δεν έχει βρει σύλλογο, οι χαφ Αντόνοφ, Λουτς, ενώ αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού ο μέσος Πιούρι (Νόμε Κάλιου).

      Η αποστολή της Εσθονίας:

      Τερματοφύλακες: Ακσάλου (Σεϊναγιόεν), Μέεριτς (Βάασα), Λέπμετς (Λεβάντια)

      Αμυντικοί: Κρούγκλοφ (Λεβάντια), Τενίστε (Μπραν), Καμς (Φλόρα), Μετς (Άικ), Καλάστε (Κορόνα Κίελτσε), Μπαράνοφ (Σόγκνταλ), Πικ (Μιέντζ), Ταμμ (Σάρπσμποργκ), Βίχμαν (Φλόρα), Κουούσκ (Φλόρα)

      Μέσοι: Βασίλιεφ (Φλόρα), Ντμιτρίγιεφ (Οκζέτπες), Κάιτ (Φούλαμ), Ρούσνουπ (Λεβάντια), Λεπίστου (Κρίστιανσουντ)

      Επιθετικοί: Ζενιόφ (Κρακόβια), Άνιερ (Σουγόν), Ογιάμα (Μιέντζ), Σάπινεν (Ντεν Μπος), Λίβακ (Φλόρα)

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        13 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        15 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες