Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Αυστρία

17/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 208
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 315 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Βέλγιο στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΑυστρίαΒέλγιο 2 - 3
17/6/2023 ΒέλγιοΑυστρία 1 - 1
25/3/2011 ΑυστρίαΒέλγιο 0 - 2
12/10/2010 ΒέλγιοΑυστρία 4 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 493,400 70.9%
X
€ 114,755 16.5%
2
€ 87,865 12.6%
Over
€ 84,732 67.0%
Under
€ 41,780 33.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

215 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

54%

Κατοχή μπάλας

46%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

3

9

Φάουλ

9

0

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
  • Χωρητικότητα: 50122
  • Θεατές: 39237
Κομβικό ματς χωρίς κομβικούς παίκτες

Κομβικό ματς χωρίς κομβικούς παίκτες

Βέλγιο και Αυστρία αναμετρούνται στις Βρυξέλλες στη μάχη κορυφής του 6ου ομίλου με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν χωρίς ορισμένους κομβικούς παίκτες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Τεντέσκο στον πάγκο του, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 της Σουηδίας εκτός έδρας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λουκάκου ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (35’, 49’, 82’) με τον Λουκεμπάκιο να μοιράζει τις δύο πρώτες ασίστ. Απειλήθηκε σημαντικά μονάχα σε μία φάση στο ξεκίνημα του ματς, με την ίδια να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ της σκορ.

Είχε ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική κι έδωσε δυνατό φιλικό με την Γερμανία παίρνοντας νίκη με 3-2 επί γερμανικού εδάφους. Πλέον συγκεντρώνεται για πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Αυστρία η οποία έχει κάνει το 2x2 και ενδεχόμενη νίκη θα την φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση. Μετά το σημερινό θα δώσει εκτός έδρας αγώνα στην Εσθονία.

Εν όψει του αγώνα με την Αυστρία ο Τεντέσκο ρωτήθηκε για τις απουσίες των Ντε Μπρόινε και Ονάνα στο κέντρο: «Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα. Ο Κέβιντ είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου. Όμως δεν θα παραπονεθώ ποτέ για κάποιον που δεν είναι εδώ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, έχουμε καλό πυρήνα παικτών. Θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την απουσία του Ντε Μπρόινε ως ομάδα. Δεν θέλουμε να ασκούμε πίεση σε έναν παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για την απουσία του Ονάνα», δήλωσε ο Ιταλό-Γερμανός προπονητής, ο οποίος θα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο στο σημερινό. Ο ίδιος σχολίασε και για τον Λουκάκου, που προέρχεται από τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ: «Έμεινα πολύ έκπληκτος γιατί δέχτηκε τόσο κριτική μετά τον τελικό. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Έχει την πλήρη υποστήριξη μου και δεν έχω αμφιβολία για την ποιότητα του».

Αγωνιστικά Νέα: Με τρεις σημαντικές απουσίες αφού δεν βρίσκονται στην αποστολή ο σταρ επιθετικός χαφ Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι),ο βασικός μέσος Ονάνα (Έβερτον) και ο βασικός εξτρέμ Τροσάρ (Άρσεναλ). Στην αποστολή τέσσερις νεαροί, οι Αλ-Ντακχίλ (Μπέρλι), Μπόνταρτ (Σταντάρ Λιέγης), Ντεμάν (Σερκλ Μπριζ), Τρέσορ (Γκενκ) και Βρανκς (Βόλφσμπουργκ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν), Σελς (Στρασβούργο), Μπόνταρτ (Σταντάρ Λιέγης)

Αμυντικοί: Μπορνό (ΒόλφσμπουργΚ), Τέατ (Ρεν), Φαές (Λέστερ), Βερτόνγχεν (Άντερλεχτ), Αλ-Ντακχλί (Μπέρνλι), Καστάν (Λέστερ)

Μέσοι: Μανγκαλά (Νότιγχαμ), Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Καράσκο (Ατλέτικο), Τρέσορ (Γκενκ), Ντεμάν (Σερκλ Μπριζ), Ντεντόνκερ (Άστον Βίλα), Βάνακεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Βρανκς (Βόλφσμπουργκ).

Επιθετικοί: Ντοκού (Ρεν), Λουκάκου (Ίντερ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Οπέντα (Λανς), Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν).Χρειάστηκε γκολ στο 88’ για να νικήσει με ανατροπή (2-1) την Εσθονία στην έδρα της. Είχε χαμένο πέναλτι με τον Γκρέγκοριτς στο 17’ και οχτώ λεπτά μετά βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή μετά από αμυντική αδράνεια σε στατική φάση. Πίεσε ασφυχτικά στην επανάληψη και έφερε… τούμπα το ματς με τους Κάινζ (68’) και Γκρέγκοριτς (88’) παίρνοντας τη νίκη.

Έχει κάνει το 2x2 στον όμιλο αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 4-1 επί του Αζερμπαϊτζάν. Μπροστά της έχει δύο κομβικά ματς με Βέλγιο (εκτός) και Σουηδία (εντός), τις δύο αντιπάλους της στη μάχη για την πρώτη δυάδα.

Ο προπονητής της Ράγκνικ αναφέρθηκε στο σημερινό ματς: «Στην καλύτερη θέλουμε νίκη στο Βέλγιο αλλά δεν θα μείνουμε ικανοποιημένη με κάτι λιγότερο από τον έναν βαθμό. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Μετά θέλουμε επίσης να νικήσουμε την Σουηδία. Ο μεγάλος στόχος είναι η τελική φάση στην Γερμανία. Θέλουμε να είμαστε εκεί. Τώρα παίζουμε με τους δύο άμεσους ανταγωνιστές μας, πρέπει να μπορέσουμε να πάρουμε αποτελέσματα αν θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη δυάδα. Πολλά έχουν αλλάξει στο Βέλγιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα οι νεότεροι παίκτες έχουν την ευκαιρία τους και υπάρχει ένας νέος προπονητής, ο Ντομένικο Τεντέσκο. Ξεκίνησαν επίσης πολύ καλά τα προκριματικά, με εκείνη τη νίκη 0-3 στη Σουηδία. Το αν έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εξαρτάται πρώτα απ' όλα από εμάς τους ίδιους. Έχουμε ήδη δείξει ότι δεν μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε καλά απέναντι σε κορυφαίες χώρες, αλλά ότι μπορούμε και να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο και να είμαστε τολμηροί στην επίθεση».

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε στην αποστολή ο ηγετικός χαφ Ζάμπιτσερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ο οποίος όμως δεν έχει δώσει ματς από τις αρχές Μαΐου λόγω τραυματισμού και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Εκτός ο βασικός χαφ Λάιμερ (Γκλάντμπαχ) και ο βασικός γκολκίπερ Λίντνερ (Σιόν), ενώ προέκυψε απρόοπτο με τον βασικό στόπερ Ντανσό (Λανς) και δεν υπολογίζεται. Πάντα στα πιτς ο στόπερ Τράουνερ (Φέγενορντ). Το σημερινό είναι το 100ο παιχνίδι του κάπτεν Αλάμπα με το εθνόσημο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Α. Σλάγκερ (Λασκ), Μπάτσμαν (Γουότφορντ), Πεντζ (Λεβερκούζεν), Χεντλ (Ραπίντ Βιέννης).

Αμυντικοί: Ντανσό (Λανς), Ποσχ (Μπολόνια), Αλάμπα (Ρεάλ), Ντάνιλουκ (Σαλερνιτάνα), Εμβενέ (Αϊντχόφεν), Βέμπερ (Λιντς), Λάινχαρτ (Φράιμπουργγκ), Σνέγκ (Στουρμ Γκρατς).

Μέσοι: Γκρίλιτς (Άγιαξ), Σέιβαλντ (Σάλτσμπουργκ), Σμιντ (Βέρντερ Βρέμης), Ζάμπιτσερ (Μάντσεστερ Γιουν.), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Κάινζ (Κολωνία), Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Λάιμερ (Λειψία), Βίμερ (Βόλφσμπουργκ), Χ. Σλάγκερ (Λειψία).

Επιθετικοί: Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Ονισίβο (Μάιντς), Αντάμου (Σάλτσμπουργκ), Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Σαρκάρια (Στουρμ Γκρατς).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς κορυφής στις Βρυξέλλες με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν χωρίς ορισμένους κομβικούς παίκτες. Η απουσία του Ντε Μπρόινε ανέβασε την απόδοση του άσου για το Βέλγιο (από 1.59 στο 1.69) ενώ η Αυστρία έχει απουσίες σ’ όλες τις γραμμές πλην της επίθεσης. Αναμενόμενα φαβορί οι Βέλγοι μέσα στην έδρα τους, οι Αυστριακοί είναι όμως ποιοτική ομάδα και θα θέλαμε τον άσο ένα κλικ πιο ψηλά για να τον επιλέξουμε. Καλή εναλλακτική το όβερ σε τιμές αουτσάιντερ, το Βέλγιο σκόραρε τρία γκολ και στα δύο ματς με τον Τεντέσκο στον πάγκο, ενώ η Αυστρία με τον Ράγκνικ επιχειρεί να παίζει με περισσότερη ένταση αλλά αυτό έχει επιπτώσεις στην άμυνα, μετρώντας 2/2 αμφίσκορα στον όμιλο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 22:4
  2 Αυστρία 8 19 6 1 1 17:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Park3r με το υψηλότερο yield +0.06% έπαιξε: Over
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες