1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Ουαλία

24/3/2021 21:45
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1135 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βέλγιο - Ουαλία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΒέλγιοΟυαλία 2 - 1
11/6/2022 ΟυαλίαΒέλγιο 1 - 1
16/11/2021 ΟυαλίαΒέλγιο 1 - 1
24/3/2021 ΒέλγιοΟυαλία 3 - 1
1/7/2016 ΟυαλίαΒέλγιο 3 - 1
12/6/2015 ΟυαλίαΒέλγιο 1 - 0
16/11/2014 ΒέλγιοΟυαλία 0 - 0
15/10/2013 ΒέλγιοΟυαλία 1 - 1
7/9/2012 ΟυαλίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 808,354 87.2%
X
€ 75,912 8.2%
2
€ 42,627 4.6%
Over
€ 62,573 54.0%
Under
€ 53,407 46.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: King Power at Den Dreef
  • Χωρητικότητα: 10020
Ξυπνούν άσχημες μνήμες για το Βέλγιο

Ξυπνούν άσχημες μνήμες για το Βέλγιο

Βέλγιο και Ουαλία αναμετρούνται στο Λέουβεν για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

* Η Ουαλία μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων απέναντι στο Βέλγιο (2-2-0) με πιο πρόσφατη την ιστορική νίκη της επί των «κόκκινων διαβόλων» στα προημιτελικά του Euro 2016.

ΒΕΛΓΙΟ

Παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης από τον Σεπτέμβριο του 2018. Προκρίθηκε με 10x10 στην τελική φάση του Euro, ενώ τον Οκτώβριο θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Nations League, αφού τερμάτισε πρώτο στον όμιλο της League A με Δανία, Αγγλίας, Ισλανδία, χάνοντας μόνο ένα ματς (από τους Άγγλους στο «Γουέμπλεϊ»). Εντός έδρας έχει να ηττηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2016, τρέχοντας αήττητο 24 αγώνων σε φιλικά και επίσημα (20-4-0).

Είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Στα δύο πρώτα παιχνίδια αντιμετωπίζει τις ομάδες που θεωρητικά θα παλέψουν για την 2η θέση, Ουαλία (24/3 εντός) και Τσεχία (27/3 εκτός), ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτεί την Λευκορωσία (30/3).

«Έχουμε τρία παιχνίδια κομβικής σημασίας και η ομάδα είναι έτοιμη. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε μόλις πέντε ακόμα στα προκριματικά, επομένως οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Σεβόμαστε απόλυτα την Ουαλία. Προετοιμαζόμαστε για το Euro, όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά», δήλωσε ο τεχνικός του, Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο κάπτεν/εξτρέμ Αζάρ (Ρεάλ) και ο αμυντικός χαφ Βίτσελ (Ντόρτμουντ). Κανονικά στην αποστολή ο φορ/πρώτος σκόρερ Λουκάκου (Ίντερ) παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν ότι δεν θα πάρει άδεια από τους «νερατζούρι». Νοκ-άουτ ο μέσος Μανγκαλά (Στουτγκάρδη). Οι παίκτες που αγωνίζονται σε γερμανικούς συλλόγους (Τ. Αζάρ, Μουνιέ, Κάστελς, Μπογιατά) δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα στο ματς που ακολουθεί με την Τσεχία, γι' αυτό ο Μαρτίνεθ κάλεσε 33 παίκτες στην αποστολή.

Πιθανή Ενδεκάδα: Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ, Ντεναγιέρ, Βερτόγχεν – Τσαντλί, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Τ. Αζάρ – Μέρτενς, Ντε Μπρόινε - Λουκάκου

Η αποστολή της Εθνικής Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Μινιολέ (Μπριζ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Βερμάελεν (Βισέλ Κόμπε), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Καστάν (Λέστερ), Μέχελε (Μπριζ)

Μέσοι: Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Καράσκο (Ατλέτικο), Τίλεμανς (Λέστερ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Πράετ (Λέστερ), Βανάκεν (Μπριζ), Φοκέτ (Ρέιμς), Σαλεμέικερς (Μίλαν), Λοκόνγκα (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε, Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Βερσχέρεν (Άντερλεχτ), Ντοκού (Ρεν), Τροσάρ (Μπράιτον), Ντε Κέτελερ (Μπριζ)

ΟΥΑΛΙΑ

Μπορεί να διανύει μια περίεργη περίοδο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ράιαν Γκιγκς να παραμένει εκτός πάγκων λόγω των κατηγοριών για κακοποίηση της συντρόφου του, ωστόσο σε αγωνιστικό επίπεδο οι «δράκοι» τα πήγαν περίφημα στο Nations League το Φθινόπωρο, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην League A μετά την πρωτιά που κατέλαβαν σε όμιλο με Φινλανδία, Ιρλανδία και Βουλγαρία. Μάλιστα τα κατάφεραν όντας αήττητοι, σημειώνοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Υπενθυμίζεται πως έχουν εξασφαλίσει και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Euro. Στα 14 τελευταία παιχνίδια έχουν μόλις μια ήττα και αυτή σε φιλικό με την Αγγλία (3-0), ενώ στα 50 τελευταία μετρούν μόλις 3 ήττες!

Σύμφωνα με τους μπουκ, θα κονταροχτυπηθεί με την Τσεχία για την 2η θέση του ομίλου στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα κάνει πρεμιέρα στο Βέλγιο, ενώ στη συνέχεια δίνει το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσεχία στο Κάρντιφ (30/3). Ενδιάμεσα, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Μεξικό (27/3).

Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ,όπως και στα ματς του Νοεμβρίου, ο βοηθός του Γκιγκς, Ρομπ Πέιτζ, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση για να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε καλά αποτελέσματα στο παρελθόν απέναντι τους. Το επίπεδο θα είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια στο Nations League, όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι προκριματικά Μουντιάλ και θα τιμωρηθείς για το παραμικρό λάθος».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του ποιοτικού χαφ Ράμσει (Γιουβέντους), ο οποίος δεν υπολογίζεται. Νοκ-άουτ επίσης ο ποιοτικός μπακ Ντέιβις (Τότεναμ), όπως και ο εξτρέμ Μπρουκς (Μπόρνμουθ). Υπάρχουν αμφιβολίες για την ετοιμότητα του βασικού γκολκίπερ Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας) που πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, στα θετικά η επιστροφή του χαφ Άλεν (Στόουκ) για πρώτη φορά μετά το 2019.

Πιθανή Ενδεκάδα: Χένεσι – Μέπαμ, Ροντόν, Αμπαντού – Ρόμπερτς, Άλεν, Μόρελ, Νόρινγκτον-Ντέιβις – Μπέιλ, Μουρ, Τζέιμς.

Η αποστολή της Εθνικής Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ), Κίνγκ (Νιούπορτ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ρόμπερτς (Σουόνσι), Αμπαντού (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μεπάμ (Μπόρνμουθ), Ροντόν (Τότεναμ), Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Νόρινγκτον-Ντέιβις (Στόουκ), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Άλεν (Στόουκ), Γουίλιαμς, Γουίλσον (Κάρντιφ), Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μόρελ (Λούτον), Σμιθ (Ντόνκαστερ), Λέβιτ (Ίστρα), Σίχαν (Νιούπορτ)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Τότεναμ), Ρόμπσον-Κανού (Γούεστ Μπρομ), Λόρενς (Ντέρμπι), Μουρ (Κάρντιφ), Ρόμπερτς (Λιντς), Ματόντο (Στόουκ), Τζόνσον (Λίνκολν)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όσο καλή παράδοση να έχει η Ουαλία απέναντι στο Βέλγιο, οι γηπεδούχοι είναι σαφώς το ξεκάθαρο φαβορί, ειδικά στην έδρα τους όπου έχουν να ηττηθούν 4.5 χρόνια. Παρόλα αυτά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά, θα ρισκάρουμε στο Ημίχρονο 1.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.34% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες