7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

19/11/2023 ΒέλγιοΑζερμπαϊτζάν 5 - 0
9/9/2023 ΑζερμπαϊτζάνΒέλγιο 0 - 1
2/9/2011 ΑζερμπαϊτζάνΒέλγιο 1 - 1
29/3/2011 ΒέλγιοΑζερμπαϊτζάν 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 727,618 96.8%
X
€ 16,591 2.2%
2
€ 7,612 1.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

138 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

0

10

Σουτ εκτός εστίας

0

72%

Κατοχή μπάλας

28%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

9

Κόρνερ

0

12

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
  • Χωρητικότητα: 50122
  • Θεατές: 30276
Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο οι «κόκκινοι διάβολοι», «ανεβασμένοι» οι Αζέροι

Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο οι «κόκκινοι διάβολοι», «ανεβασμένοι» οι Αζέροι

Το Βέλγιο φιλοξενεί το Αζερμπαϊτζάν στη 10η και τελευταία αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

«Σφράγισε» την πρόκριση τον περασμένο Οκτώβριο επικρατώντας αρχικά εκτός έδρας της Αυστρίας με 3-2 και εν συνεχεία στο ματς των Βρυξελλών που «σημαδεύτηκε» από ένοπλη τρομοκρατική επίθεση με θύματα και διεκόπη οριστικά, έμεινε στο 1-1 παίρνοντας από ένα βαθμό με τη Σουηδία, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την UEFA.

Το Βέλγιο, που βρίσκεται στη 2η θέση με 17 πόντους και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Αυστρία, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 19 βαθμούς, θέλει ένα τρίποντο ώστε να τερματίσει στη 1η θέση, που δεν έχει πάντως κάποια άλλη αξία πλην του να τονώσει το πρεστίζ της ομάδας, που θέλει πάντως να ολοκληρώσει αήττητη τις υποχρεώσεις της μιας και μέχρι στιγμής «τρέχει» ρεκόρ 5-2-0.

Την Τετάρτη (15/11), έχοντας ρεπό, έδωσε φιλικό ματς με τη Σερβία, όπου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και «πειραματίστηκε» με σχήματα, επικρατώντας πάντως 1-0.

«Στο ματς κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν κρίνεται η πρώτη θέση στον όμιλο και τη θέλουμε. Αντιμετωπίζουμε μία οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, που μας δυσκόλεψε πολύ στην έδρα της και έδειξε τις δυνατότητές της στα ματς με Αυστρία και Σουηδία, οπότε αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τεντέσκο.

Αγωνιστικά Νέα: Tραυματίες οι Ντε Κετελάρε, Σαλαμάκερς και Βανχέουζντεν και Ντε Μπρόινε.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τ. Καμίνσκι (Λούτον), Κ. Σελς (Στρασβούργο), Α. Μποντάρ (Σταντάρ Λιέγης), Κ. Κάστεϊλς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Α. Τεατέ (Ρεν), Β. Φας (Λέστερ), Γ. Βερτόνχεν (Άντερλεχτ), Γ. Σπίλεϊρς (Σταντάρ Λιέγης), Ζ. Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Τ. Καστάν (Φούλαμ), Α. Αλ Ντακχίλ (Μπέρνλι)

Μέσοι: Ο. Μανγκαλά (Νότιγχαμ), Γ. Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Α. Βερμέιρεν (Αντβέρπ), Ο. Ντεμάν (Βέρντερ Βρέμης), Α. Βρανξ (Βόλφσμπουργκ), Α. Σάλεμακερς (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Ζ. Ντοκού (Μαν. Σίτι), Ρ. Λουκάκου (Ρόμα), Ντ. Λουκεμπάκιο (Σεβίλλη), Μ. Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Γ. Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν), Λ. Οπέντα (Λειψία), Λ. Τροσάρ (Άρσεναλ), Γ. Καράσκο (Αλ Σαμπάμπ).

Πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Σουηδία εντός έδρας, χωρίς να έχει βαθμολογικό όφελος, αφού η πρόκριση έχει χαθεί, αλλά δείχνοντας τα... δόντια του. Μαχμούντοφ (3') και Νταντάσοφ (6') «χτύπησαν» στο ξεκίνημα του ματς πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό των Σκανδιναβών, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άφησαν τη μπάλα και χώρο στους αντιπάλους τους, χωρίς όμως να απειληθούν ποτέ ιδιαίτερα. Παρ' ότι μάλιστα έμειναν με παίκτης λιγότερο στο 57' λόγω αποβολής του Μουσταφαζάντε, διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους με τον Μαχμούντοφ να βάζει το κερασάκι στην... τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 89'.

Ελπίδες για πρόκριση δεν έχει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ίσως έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ του Nations League, αν το Καζακστάν κάνει την έκπληξη και προκριθεί μέσω του ομίλου του στη τελική φάση, κάνοντας χώρο για τους Αζέρους. Σε κάθε περίπτωση η νίκη επί των Σουηδών «γλύκανε» κάπως την κακή πορεία, επιτρέποντας στο Αζερμπαϊτζάν να φτάσει τους 7 βαθμούς και να πιάσει τη Σουηδία στην 3η θέση, διατηρώντας έτσι κάποιες -απειροελάχιστες- πιθανότητες να τερματίσει εκεί.

«Έχουμε βελτιωθεί, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Στα παιχνίδια που δώσαμε στο Μπακού κόντρα σε Αυστρία και Βέλγιο παίξαμε καλά, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάτι το οποίο κάναμε στο ματς με τη Σουηδία. Πρέπει το ίδιο να συμβεί και απέναντι στο Βέλγιο» δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός Ντε Μπιάζι, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2020, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του που εκπνέει σε λίγες ημέρες.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο εξτρέμ Σεϊντάγεβ (Μπουριράμ) και ο στόπερ Μουσταφαζάντε (Κάραμπαγκ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ιμάνοφ (Σαμπάχ), Μαχαμανταλίγεφ (Ντεμίρσπορ), Αζίζλι (Γκαμπάλα)

Αμυντικοί: Χαγκβερντί (Νέφτσι), Κρίβοτσιουκ (Νταετζέον), Μπαϊράμοφ (Καραμπάγκ), Μαμάντοφ (Καραμπάγκ), Χναμπίγεφ (Σαμπαΐλ), Μανάφον (Αράζ)

Μέσοι: Σαφάροφ (Καμπάλα), Ισάγιεφ (Σαμπάχ), Κιοκτσού (Αϊντχόφεν), Μαχμούντοφ (Νέφτσι), Τζαφαργκουλίγεφ (Καραμπάγκ), Ντινίγεφ (Ουμρανίγεσπορ), Αλίγεφ (Ζίρα), Ισραφίλοφ (Νέφτσι), Αμπντουλαζάντα (Σουμγκάιτ)

Επιθετικοί: Αχματζάντα (Ζίρα), Κουρμπανλί (Τζουργκάρντεν), Σεϊντάγεφ (Μπουριράμ), Εμρελί (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Νταντάσοφ (Χατάισπορ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αξιόμαχο σύνολο οι Αζέροι, με τους Βέλγους να διατείνονται πως θέλουν μεν την πρωτιά αλλα μην έχουν στη πραγματικότητα ουσιαστικό κίνητρο. Θεωρώ πως θα δούμε αρκετά «πειράματα» και το ματς μπορεί να ανοίξει, οπότε με βάση την καλή ψυχολογία που έχουν οι φιλοξενούμενοι, μετά τη μεγάλη νίκη επί των Σουηδών και το γεγονός πως δεν έχουν ούτε αυτοί κάτι να χάσουν, θεωρώ πως το αμφίσκορο έχει αξία σε τόσο υψηλές τιμές, αφού μπορούν να βρουν ένα γκολ κόντρα στους χαλαρούς Βέλγους.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 22:4
  4 Αζερμπαϊτζάν 8 7 2 1 5 7:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.76% έπαιξε: 1
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.97% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες