Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Κροατία

6/6/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 853
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1061 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Βέλγιο στις 1/12/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 38' Lukaku Romelu

2ο Ημίχρονο 1 - 0

        Προϊστορία

        1/12/2022 ΚροατίαΒέλγιο 0 - 0
        6/6/2021 ΒέλγιοΚροατία 1 - 0
        11/10/2013 ΚροατίαΒέλγιο 1 - 2
        11/9/2012 ΒέλγιοΚροατία 1 - 1
        3/3/2010 ΒέλγιοΚροατία 0 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 280,556 77.9%
        X
        € 43,178 12.0%
        2
        € 36,461 10.1%
        Over
        € 27,663 20.1%
        Under
        € 109,803 79.9%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Κυριακή, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        115 ψήφοι:

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Κεκλεισμένων των θυρών
        • Γήπεδο: King Baudouin Stadium, Brussels
        Με ποιότητα αμφότερες

        Με ποιότητα αμφότερες

        Βέλγιο και Κροατία έρχονται αντιμέτωπες σε μία πρόβα τζενεράλε πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

        ΒΕΛΓΙΟ

        Υποδέχτηκε την Ελλάδα την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, είχε αρκετές ελλείψεις στην βασική της ενδεκάσα και ήρθε ισόπαλη με 1-1 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η αλήθεια είναι πως είδε την αντίπαλο της στην αρχή της αναμέτρησης να μπαίνει καλύτερα και χρειάστηκαν δύο αποκρούσεις του Μινιολέ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τον έλεγχο. Στο 14’ έφτασαν κοντά στο 1-0 με τον Λουκάκου και τελικά και έξι λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ. Τόργκαν Αζάρ και Καράσκο συνεργάστηκαν υπέροχα και ο πρώτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου.

        Έψαξε και το 2ο τέρμα πριν την λήξη του ημιχρόνου, είχε δοκάρι με τον Αζάρ στο 36’ αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Ελλάδα ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε στο 66’ και από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι δυσκολευόντουσαν να βρουν ανοικτούς χώρους και βολεύτηκαν με την ισοπαλία.

        Η ενδεκάδα που παράταξε ο Μαρτίνεθ σίγουρα δεν είναι αυτή που θα δούμε στο Euro όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ντοκού. Ο νεαρός εξτρέμ της Ρεν έδειξε πως θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει. Το πλήρες Βέλγιο είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των Αζάρ και Ντε Μπρόινε.

        «Μετά από ένα διάστημα αποχής ο αγώνας με την Ελλάδα ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμασταν, ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η Κροατία παίζει διαφορετικά. Περιμένω έναν έντονο αγώνα, με μεγάλη πίεση από την αντίπαλο μας», σχολίασε ο κόουτς Μαρτίνεθ

        Αγωνιστικά Νέα: Ο Κέβιντ Ντε Μπρόινε υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο ζυγωματικό για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αποκόμισε από το χτύπημα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι θα απουσιάσει. Ο Εντέν Αζάρ δεν είναι έτοιμος να παίξει 90 λεπτά και λογικά θα μπει αργότερα στο παιχνίδι.

        Η αποστολή του Βελγίου:

        Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Μινιολέ (Μπριζ), Σελς (Στρασβούργο)

        Αμυντικοί: Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Καράσκο (Ατλέτικο), Καστάν (Λέστερ), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Μενιέ (Ντόρτμουντ)

        Μέσοι: Ντεντόνκερ (Γουλβς), Πράετ (Λέστερ), Τίλεμανς (Λέστερ), Βάνακεν (Μπριζ), Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

        Επιθετικοί: Λουκάκου (Ίντερ), Μέρτενς (Νάπολι), Ντοκού (Ρεν), Τροσάρ (Μπράιτον), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας)

        Ρεζέρβες: Καμίνσκι (Μπλάκμπερν), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Σ. Λοκόνγκα (Άντερλεχτ), Χέινεν (Γκενκ), Φοκέ (Ρέιμς), Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Μέχελε (Μπριζ), Τ. Λουκάκου (Αντβέρπ), Βανεσντέν (Σταντάρ Λιέγης), Φερσχάρεν (Άντερλεχτ), Ντε Κετελάρε (Μπριζ)

        ΚΡΟΑΤΙΑ

        Υποδέχτηκε την Αρμενία την Τρίτη και παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Ο Ντάλιτς χρησιμοποίησε ένα μείγμα βασικών και μη παικτών του και στο 24’ ο Πέρισιτς με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μόντριτς, άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη της επανάληψης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και στο 72΄δέχτηκε την ισοφάριση από ένα υπέροχο σουτ του Ανγκούλου.

        Δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να κυνηγήσει τη νίκη, το είδε περισσότερο σαν μία καλή προπόνηση. Το Βέλγιο βέβαια είναι ένα σαφώς πιο σημαντικό τεστ και μία πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα με την Αγγλία στις 13 Ιουνίου. Γενικά ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα της δώσει και πάλι ψυχολογία καθώς το υλικό για να κάνει την έκπληξη υπάρχει.

        «Το Βέλγιο είναι ένας ιδανικός αντίπαλος προκειμένου να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Αγγλία. Θα δούμε τι δεν θα πάει καλά τώρα και θα φροντίσουμε να το διορθώσουμε τις επόμενες μέρες. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, παίζουμε με το νούμερο 1 της κατάταξης», τόνισε ο κόουτς Ντάλιτς.

        Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Λόβρεν θα απουσιάσει και πάλι, ίσως πάρει χρόνο ο εξτρέμ Μπρέκαλο αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Ντομίνικ Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ), Σιμόν Σλούγκα (Λούτον)

        Αμυντικοί: Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντομαγκόι Βίντα (Μπεσίκας), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Μίλε Σκόριτς (Όσιγεκ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντομαγκόι Μπράνταριτς (Λιλ)

        Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Μίλαν Μπάντελ (Τζένοα), Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Νικόλα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Λούκα Ιβανούσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

        Επιθετικοί: Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβάν Πέρισιτς (Ιντερ), Αντρέι Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Γιόσιπ Μπρεκάλο (Βόλσμπουργκ), Αντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Μίσλαβ Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλίες απέναντι σε Ελλάδα και Αρμενία αντίστοιχα, αλλά οι γηπεδούχοι μοιάζουν σε καλύτερη κατάσταση. Η Κροατία έχει το μυαλό της και στο παιχνίδι με την Αγγλία και με το ίδιο πλάνο λογικά θα παρουσιαστεί σήμερα. Ο Ντε Μπρόινε είναι μία σημαντική απουσία αλλά και πάλι το σύνολο του Μαρτίνεθ διαθέτει ποιότητα. Η Κροατία θέλει να βρει ρυθμό και θα κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο της αλλά θα πάμε με τον άσο.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες