Θα στηριχθεί στο Μεστάγια η Βαλένθια
Η Βαλένθια στηρίζεται στην δύναμη της έδρας και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ανεβασμένη Αλαβές.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε πολύ εύκολα από την Οσασούνα με 3-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο 13' με τον Χάβι Μαρτίνεθ. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκαμεϊρό στο 30΄, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Καγιέρι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Παμπλόνα και ο Ρομπέρτο Τόρες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
«Η αρχή του αγώνα ήταν ομοιόμορφη, δεν μπήκαμε χειρότερα από τον αντίπαλο, αλλά τα λάθη μας έχουν δώσει πλεονεκτήματα τα οποία ο αντίπαλος έχει εκμεταλλευτεί. Η ομάδα αντέδρασε καλά, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι και αργότερα, ο αντίπαλος βγήκε μπροστά. Έχουμε κάνει αβίαστα λάθη που έχουμε ήδη κάνει σε περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εκτός έδρας. Κάνουμε πολλά λάθη που είναι ακατάλληλα για μια ομάδα αυτής της κατηγορίας. Είναι ατομικά λάθη που πρέπει να έχουμε βελτιώσει.», είπε ο κόουτς Χάβι Γκράθια.Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο επιθετικός Μάξι Γκόμες (25/5). Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Σολέρ (26/8).
ΑΛΑΒΕΣ
Έπρεπε να αλλάξει προπονητή για να επιστρέψει στις νίκες, αφού σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Βιγιαρεάλ και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Χοσελού στο 17' και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, αλλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου, ο Πάκο Αλκάθερ ισοφάρισε. Όμως, η Αλαβές πήρε το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Έντγκαρ Μέντες δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
«Πιστεύω στη δουλειά, στον εαυτό μου, στην Αλαβές και στους παίκτες. Σε αυτά προστίθενται τα καλά αποτελέσματα, ώστε να σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο σε αυτό που κάνεις. Κάναμε εξαιρετική δουλειά εναντίον ενός αντιπάλου που έχει αμέτρητα ρεκόρ και παίκτες ανώτερου επιπέδου. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Είμαι αρκετά αισιόδοξος, νομίζω ότι η Αλαβές είναι μια ομάδα πρώτης κατηγορίας και αυτό είναι που προσπάθησα να μεταφέρω», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Χάβι Καγιέχα.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο αμυντικός Ντουάρτε (27/0).
Εκτίμηση
Η Βαλένθια τα πηγαίνει εξαιρετικά εντός έδρας και χάλια εκτός. Οι νυχτερίδες υποδέχονται στο "Μεστάγια" την Αλαβές που είναι ανεβασμένη με την αλλαγή προπονητή και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από δύο σερί νίκες. Τα τελευταία πέντε ματς της Βαλένθια έχουν λήξει over, αφού σχεδόν πάντα δέχεται γκολ και σε αυτό θα ποντάρουμε μιας και είναι υψηλό.
Σαουθάμπτον
Γουότφορντ
Κόβεντρι
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Μπέρμιγχαμ
Λέστερ
Πρέστον
Πόρτσμουθ
Γουέστ Μπρομ
Στόουκ
Ρέξαμ
Μίλγουολ
Χαλ
Μπρίστολ Σίτι
Ντέρμπι
Ίπσουιτς
Νόριτς
Μπλάκμπερν
Νιούκαστλ
Μπρέντφορντ
Φούλαμ
Έβερτον
Μπόρνμουθ
Άστον Βίλα
Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ
Γουλβς
Τσέλσι
Άρσεναλ
Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τότεναμ
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ντεφένσα Xoυστίσια
Μπελγράνο
Μπάνφιλντ
Ρασίνγκ Κλουμπ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ρίβερ Πλέιτ
Τίγκρε
Σέντραλ Κόρδοβα
Ουνιόν Σάντα Φε
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ντέντερ
Σαρλερουά
Σερκλ Μπριζ
Γάνδη
Λέουβεν
Ναντ
Λυών
Μπρεστ
Λοριάν
Λανς
Ρεν
Γκλάντμπαχ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Χαϊντενχάιμ
Αμβούργο
Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης
Ζανκτ Πάουλι
Στουτγκάρδη
Ντάρμσταντ
Καϊζερσλάουτερν
Μάιντζ
Άουγκσμπουργκ
Πάντερμπορν
Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ
Ντόρτμουντ
Σάλκε
Ντιναμό Δρέσδης
Έλβερσμπεργκ
Χέρτα Βερολίνου
Σιόν
Λουκέρνη
Βίντερτουρ
Λουγκάνο
Γκρασχόπερς
Γιούνγκ Μπόις
ΑΕΛ Novibet
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
Βόλος ΝΠΣ
Κηφισιά
Ατρόμητος
Τζένοα
Νάπολι
Ναϊμέγκεν
Χέρακλες
Τβέντε
Χέρενφεν
Τσβόλε
Φόλενταμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Σέλτικ
Νταντί
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Θέλτα
Οσασούνα
Χετάφε
Λεβάντε
Έλτσε
Ουέσκα
Κάντιθ
Βαγιαδολίδ
Εϊμπάρ