Από τις τελευταίες ελπίδες της Σαμπντόρια
Η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Βερόνα για την 27η αγωνιστική της Σέριε Α σε ένα παιχνίδι που αποτελεί μία από τις τελευταίες ελπίδες των γηπεδούχων.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είδε τη διαφορά από τη σωτηρία της να αυξάνεται στους 12 βαθμούς και πλέον πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού. Το σημερινό παιχνίδι μοιάζει με την τελευταία ευκαιρία καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας έναν άμεσο αντίπαλο που βρίσκεται επτά πόντους από πάνω. Δεν φαίνεται πάντως με την εικόνα που έχει να μπορεί να φτάσει στην ανατροπή, μία νίκη σήμερα ίσως αλλάξει τα πράγματα.
«Είναι μία καλή ευκαιρία, το χρωστάμε στους φιλάθλους μας. Ακόμα και στο Τορίνο είχαμε καλό πρόσωπο μας στοίχισαν τα λάθη μας. Δεν θέλω όμως να αναλώνομαι σε πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω, πρέπει να σκεφτούμε μόνο εμάς. Πρέπει να αλλάξουμε όσον αφορά το θάρρος, το ρίσκο και τον κυνισμό μας», επισήμανε ο κόουτς Στάνκοβιτς.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Ρινκόν (23/0). Παραμένουν εκτός ο κίπερ Αουντέρο (25/0) ο στόπερ Μουρίγιο (13/0), ο μέσος Ίλκχαν (1/0) οι επιθετικοί Πουσέτο (5/0) και Λάμερς (9/0), και ο μπακ Κόντι (1/0). Επιστρέφει ο μέσος Κιζάνς (5/0).
ΒΕΡΟΝΑ Για 4η σερί αγωνιστική δεν κατάφερε έτσι να φτάσει στη νίκη και μάλιστα είδε την διαφορά της από την 17η θέση να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς. Η καλή ψυχολογία που είχε δεν αρκεί για να την κρατήσει στην κατηγορία, χρειάζονται και αποτελέσματα αρχής γενομένης από σήμερα. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έδειξε αλλαγμένη με τον Τζαφαρόνι στον πάγκο της αλλά δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της. Συνεχίζει να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι και δεν έχει πολλά περιθώρια ακόμα για απώλειες.
«Παίζουμε με μία αντίπαλο που στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ήρθε ισόπαλη με τις Σαλερνιτάνα και Ίντερ. Είναι μια επιθετική ομάδα με δυνατούς παίκτες και όλοι ξέρουμε την έδρα στη Γένοβα. Μας περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί», επισήμανε ο κόουτς Τζαφαρόνι.
Αγωνιστικά Νέα:Παραμένουν εκτός οι μέσοι Σουλεμάνα (11/0) και Χρούστιτς (6/0), ο φορ Ανρί (16/1) και ο εξτρέμ Ενγκόνγκ (6/2).
Εκτίμηση
Κρίσιμο παιχνίδι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν όμως διαφορετική ψυχολογία. Η Σαμπντόρια είναι με την πλάτη στον τοίχο, έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη αλλά δεν μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο. Η Βερόνα είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση όμως πρώτο μέλημα της θα είναι να μην ηττηθεί. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα δούμε πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι, το under είναι χαμηλά και γι’ αυτό θα πάω με το 0-1 Goal.
Μπρέντφορντ
Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπράιτον
Τσέλσι
Σάντερλαντ
Νιούκαστλ
Φούλαμ
Λανς
Μαρσέιγ
Μονακό
Τουλούζ
Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν
Ντόρτμουντ
Κολωνία
ΟΦΗ
Ατρόμητος
Πανσερραϊκός
ΑΕΛ Novibet
Κηφισιά
Παναιτωλικός
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Χετάφε
Εσπανιόλ
Έλτσε
Βαλένθια
Βιγιαρεάλ
Κρεμονέζε
Αταλάντα
Νάπολι
Ίντερ
Μίλαν
Γιουβέντους
Λάτσιο
Ρόμα
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Έμπολι
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Σπέτσια
Λέτσε