Ανασυντάσσονται από τα τελευταία παιχνίδια τους
Η Μπολόνια υποδέχεται τη Σασσουόλο για την 15η αγωνιστική της Σέριε Α’. Από βαριά ήττα στο Μιλάνο προέρχονται οι γηπεδούχοι, από ισοπαλία απέναντι στη Ρόμα οι φιλοξενούμενοι.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ Έτσι μετά από τρεις σερί νίκες «προσγειώθηκε» απότομα στο «Σαν Σίρο» με αυτήν την ήττα. Δεν περίμενε κανείς να πάρει αποτέλεσμα, αποφάσισε να παίξει λίγο πιο «ανοικτά» και το «πλήρωσε». Δεν μπορεί βέβαια να χαλάσει το κλίμα στο εσωτερικό της ακόμα παρά την έκταση που πήρε το σκορ. Έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και έχει αποκτήσει εννιά βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
«Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι στο γήπεδο και να κλείσουμε το κεφάλαιο «Σαν Σίρο». Κάνουμε το καλύτερο μας για να πάμε την Μπολόνια όσο πιο μακριά γίνεται. Θα δούμε στο τέλος που έχουμε φτάσει και τι έχουμε πετύχει», τόνισε ο κόουτς Μότα.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο στόπερ Μπονιφάτσι (7/0),
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ Έβγαλε αντίδραση από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ και μπορεί να μην κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι αλλά έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση της στην Έμπολι. Έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς και είναι περίπου στο μέσο της βαθμολογίας και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί και σε «μεγάλα» παιχνίδια. Βέβαια για άλλη μία χρονιά της λείπει η σταθερότητα, έχει εκλάμψεις στην απόδοση της αλλά και μέτριες μέρες.
«Μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τη Ρόμα, άρχισα να σκέφτομαι τη Μπολόνια επειδή είναι το μόνο που μετράει. Υπάρχει χρόνος για να σκεφτούμε το μέλλον, αυτή τη στιγμή το μέλλον μας είναι η Μπολόνια», τόνισε ο κόουτς Ντιονίζι.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Λόπεζ (13/0) Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Ντεφρέλ και ο στόπερ Μούλντουρ (1/0).
Εκτίμηση
Η Μπολόνια θέλει να αφήσει πίσω της τη συντριβή από την Ίντερ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα έχει δείξει βελτίωση και η ψυχολογία της είναι καλύτερη. Από την άλλη η Σασσουόλο είχε καλό πρόσωπο απέναντι στη Ρόμα αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να δώσει συνέχεια. Αμφίρροπη αναμέτρηση, η ισοπαλία δεν θα «χάλαγε» κάποια από τις δύο πριν τη διακοπή και θα ρισκάρουμε με το Χ.
Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ
Σαουθάμπτον
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Ρίβερ Πλέιτ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Σέντραλ Κόρδοβα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Μπαράκας Σεντράλ
Ροσάριο Σεντράλ
Σαρμιέντο Χουνίν
Ουρακάν
Πλατένσε
Μπόκα Τζούνιορς
WSG Τιρόλ
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Αούστρια Βιέννης
Ραπίντ Βιέννης
Γκράτσερ ΑΚ
ΣΚ Μπέβερεν
Άντερλεχτ
Λόμελ
Σαρλερουά
Μαλίν
Σταντάρ Λιέγης
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Γάνδη
Σάο Πάουλο
Κοριτίμπα
Λανς
Παρί Σεν Ζερμέν
Αννόβερο
Βόλφσμπουργκ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Κότμπους
Ντιναμό Δρέσδης
Ντάρμσταντ
Ράντερς
Κοπεγχάγη
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Οντένσε
Χόρσενς
Νόρτζελαντ
Σίλκεμποργκ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σιάτλ Σάουντερς
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σικάγο Φάιαρ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Ντάλας
Κολοράντο Ράπιντς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νάσβιλ
Ίντερ Μαϊάμι
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σεντ Λούις Σίτι
Λος Άντζελες
Σαν Ντιέγκο
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
DC Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Σινσινάτι
Τορόντο
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σάρλοτ
Κολόμπους Κρου
Βερόνα
Βίρτους Εντέλα
Λάτσιο
Μάντοβα
Τζένοα
Άσκολι
Φροζινόνε
Γιούβε Στάμπια
Άτλας
Τίγκρες
Μοντερέι
Χουάρεζ
Ατλάντε
Τολούκα
Κόνγκσβινγκερ
Χάουγκεσουντ
Έγκερσουντ
Στάμπαεκ
Άγιαξ
Χέρενφεν
Ντεν Χάαγκ
Χρόνινγκεν
Τβέντε
Τσβόλε
Φέγενορντ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Μπράγκα
Ζιλ Βιθέντε
Φαμαλικάο
Μαρίτιμο
Αρούκα
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Σεντ Μίρεν
Χιμπέρνιαν
Πάρτικ Θιστλ
Χαρτς
Ινβερνές
Στενχάουσμιουρ
Μάδεργουελ
Κάλμαρ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μάλμε
Γιουργκόρντεν
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Ντέγκερφορς
Γκέτεμποργκ
Μπρομαποϊκάρνα
Έργκριτε
Νάπολι
Μίλαν
Γιουβέντους
Ίντερ
Ρόμα
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Έμπολι
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Σπέτσια
Λέτσε
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια