Ανεβασμένη η Βαγιαδολίδ
Η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες, έχοντας όμως πολλά αμυντικά κενά και υποδέχεται την ανεβασμένη τελευταία, Βαγιαδολίδ.
ΜΠΕΤΙΣΣτην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν με το πόδι στο γκάει και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Κόστα στο 62΄, όμως, οι Ανδαλουσιάνοι είπαν την τελευταία λέξη με στημένη φάση, αφού ο Γκουαρδάδο στο 71' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπέτις οφείλει πολλά για το τρίποντο στον τερματοφύλακα της, Ρουί Σίλβα, ο οποίος έκανε πολλές επεμβάσεις.
«Δεν χάσαμε ποτέ το πνεύμα και τον ενθουσιασμό μας. Eίναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί για να ανακτήσουμε αυτούς που χάσαμε εντός έδρας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις θέσεις του Europa League. Μας ισοφάρισαν δύο φορές. Δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε το σκορ, αλλά είχαμε την ηρεμία να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Αμυντικά έχουμε δώσει κάποια δικαιώματα» ανέφερε ο κόουτς Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλη η απώλεια του επιθετικού και πρώτου σκόρερ Μπόρχα Ιγκλέσιας (20/9), ενώ νέα απουσία είναι του εξτρέμ Ρόντρι (16/2). Εξέτισαν και επιστρέφουν ο κεντρικός αμυντικός Λουίζ Φελίπε (11/0), ο μέσος Καρβάλιο (18/2) και ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ (13/2). Λείπουν καιρό ο χαφ Ακουόκου (6/0) και ο εξτρέμ Κρουθ (5/1).
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔΗ Βαγιαδολίδ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αγωνιστικά και κυρίως αμυντικά κρατώντας για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της και συνολικά 332 λεπτά. Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως αυτό ήταν το 6ο της under, στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.
«Γινόμαστε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Μεγαλώνουμε. Νομίζω ότι παίξαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τρία καθαρά φύλλα. Μας κάνει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και μας δίνει ασφάλεια. Είχαμε πάθος και νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Αλλά θα μπορούσαμε επίσης να χάσουμε το παιχνίδι...αν και ήμασταν πιο κοντά στη νίκη παρά στην ήττα. Μου αρέσει η ομάδα μου. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και έχουμε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις», είπε ο προπονητής Πατσέτα.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι ο μεσοεπιθετικός Κένεντι (16/1) και ο χαφ Ανουάρ (3/1).
Εκτίμηση
Η Μπέτις μπορεί να επέστρεψε στις νίκες, αλλά αμυντικά δείχνει να έχει πάρα πολλά προβλήματα έχοντας δεχθεί 8 γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όμως, τα πάει καλά μπροστά με 7 τέρματα. Απέναντι της, θα βρει την Βαγιαδολίδ, η οποία παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική (2-1-0) και γενικά δημιουργεί πολλές φάσεις, ενώ έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της για 332 λεπτά. Θα ρισκάρουμε και θα προτιμήσουμε το over.
Χαλ
Μίντλεσμπρο
Σταντάρ Λιέγης
Σαρλερουά
Λέουβεν
Γκενκ
Αντβέρπ
Βέστερλο
Γκρέμιο
Σάντος
Σάο Πάουλο
Μποταφόγκο
Φλαμένγκο
Παλμέιρας
Μιρασόλ
Φλουμινένσε
Βιτόρια Μπαΐα
Ιντερνασιονάλ
Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη
Κολοράντο Ράπιντς
Ντάλας
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ντιναμό Χιούστον
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Νάσβιλ
Νιου Γιόρκ Σίτι
DC Γιουνάιτεντ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σικάγο Φάιαρ
Τορόντο
Σινσινάτι
Ορλάντο Σίτι
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Σάρλοτ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σεντ Λούις Σίτι
Όστιν
Σαν Ντιέγκο
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Χετάφε
Οσασούνα
Ρεάλ Μαδρίτης
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Λεβάντε
Μαγιόρκα
Ρεάλ Οβιέδο
Θέλτα
Σεβίλλη
Εσπανιόλ
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Μπαρτσελόνα
Αλαβές
Ράγιο Βαγιεκάνο
Τζιρόνα
Έλτσε
Φόλενταμ
Βίλεμ
Όντεβολντ
Έστερσουντ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Μπράγκε
Νόρμπι
Λιουνγκσκίλε
Χάλμσταντ
Έργκριτε
Κάλμαρ
Ντέγκερφορς
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Αλμερία
Κάντιθ