Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Λεβερκούζεν
Η Λεβερκούζεν δεν είναι στα καλά της αφού αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και υποδέχεται τη Μπέτις που έφαγε χαστούκι στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο.ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Παρέμεινε αήττητη στον όμιλο (2-1-0) καθώς μετά την πεντάρα από την Μπάγερν Μονάχου πήγε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Μπέτις και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι με τον Αλάριο στο 12΄, όμως, η Μπέτις πήρε το προβάδισμα με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας να εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα στο 74'. Η Λεβερκούζεν το έβαλε κάτω και οχτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Άντριχ.
«Η Μπέτις είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση. Και οι δύο ομάδες, έχουν αρκετή προσωπικότητα για να παίξουν καλά παιχνίδια. Η Μπέτις είναι μια δυνατή ομάδα, ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Μας αρέσουν αυτοί οι πολύ ανταγωνιστικοί αγώνες, γι' αυτό είμαστε εδώ. Εστιάζουμε σε αυτό το παιχνίδι και την απόδοσή μας χωρίς να κάνουμε υπολογισμούς, αν και φυσικά ο στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε την πρώτη θέση που έχουμε. Έχουμε αναλύσει πολύ τα τελευταία μας παιχνίδια και έχουμε βρει τρόπους να βελτιώσουμε την απόδοσή μας» σχολίασε ο κόουτς Σεοάνε. Το Σάββατο για τη Μπουντεσλίγκα υποδέχθηκε την Βόλφσμπουργκ έχοντας πολλές απουσίες, ενώ και οι φιλοξενούμενοι νέο προπονητή και έχασε με 2-0. Η Λεβερκούζεν παρέμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις και δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος. Η Βόλφσμπουργκ πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο γκολ σε τρία λεπτά από τον Νμέτσα στο 48' και τον Άρνολντ στο 51'.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι μέσοι Μπάουμγκαρτλινγκερ, Αράνγκιζ, ο φορ Σικ, ο εξτρέμ Μπελαραμπί και οι αμυντικοί Μπάκερ, Φονσού-Μενσά. Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Αλάριο.
ΜΠΕΤΙΣ
Παραλίγο να κάνει το απόλυτο στον όμιλο φιλοξενώντας στην Ανδαλουσία την Λεβερκούζεν, αλλά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 και παρέμεινε αήττητη και στην κορυφή με εφτά βαθμούς μαζί με τις ασπιρίνες. Οι Γερμανοί είχαν δοκάρι με τον Αλάριο στο 12', αλλά η Μπέτις άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 74', όμως, η Λεβερκούζεν έφερε το ματς στα ίσα με τον Άντριχ στο 82'. Αξιοσημείωτο είναι πως η Μπέτις είναι αήττητη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στους ομίλους του Europa League με ρεκόρ 4-4-0.
«Χωρίς αμφιβολία ότι το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν είναι το πιο σημαντικό.Αν πιστεύουμε ότι θα είναι πιο εύκολο λόγω των αποτελεσμάτων της Μπάγερ, θα κάναμε μεγάλο λάθος. Η ομάδα φτάνει καλά, έχοντας επίγνωση ότι ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μετά από μια ήττα που μπορεί να μην ήταν όπως περιμέναμε. Παίζαμε με τον πρωταθλητή εντός έδρας, αλλά δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Αναλύσαμε μια σειρά από φυσικές, ιατρικές, τακτικές και ποδοσφαιρικές παραμέτρους για να προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε στη Σεβίλλη και θα βγάλουμε την ομάδα που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη για να νικήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν.» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Την Κυριακή πήγε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο και έχασε εύκολα με 3-0, ενώ ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν σκόραρε φέτος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι με τον Γκριεζμάν στο 19', ενώ στο 27' ο Καράσκο άνοιξε το σκορ. Το 2-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Πετσέλα στο 63', ενώ ο Ζοάο Φέλιξ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά πριν τη λήξη της συνάντησης.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.
Εκτίμηση
Η Λεβερκούζεν παρέμεινε αήττητη στον όμιλο (2-1-0), αλλά επίσης παρέμεινε χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις δείχνοντας πως δεν είναι στα καλύτερα της. Από την άλλη, η Μπέτις ήταν σε άνοδο μέχρι που της έβαλε στοπ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολο ματς κόντρα σε δύο ποιοτικές ομάδες και θα επιλέξουμε τα 2-3 τέρματα.
Γουλβς
Φούλαμ
Έβερτον
Σάντερλαντ
Λιντς
Μπράιτον
Μπρέντφορντ
Κρίσταλ Πάλας
Νιούκαστλ
Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπελγράνο
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Στουρμ Γκρατς
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
Λασκ Λίντσερ
Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Μαλίν
Ατλέτικο Παραναένσε
Φλαμένγκο
Σαπεκοένσε
Ρέμο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Βιτόρια Μπαΐα
Μποταφόγκο
Κορίνθιανς
Μπαΐα
Γκρέμιο
Σάντος
Κοριτίμπα
Στρασβούργο
Μονακό
Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν
Νις
Μετς
Ναντ
Τουλούζ
Μπρεστ
Ανζέ
Μαρσέιγ
Ρεν
Λυών
Λανς
Λοριάν
Χάβρη
Λιλ
Οσέρ
Ντιναμό Δρέσδης
Χόλσταϊν Κίελ
Ντάρμσταντ
Πάντερμπορν
Μαγδεμβούργο
Καϊζερσλάουτερν
Γκρόιτερ Φιρτ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Σάλκε
Μπραουνσβάιγκ
Καρλσρούη
Μπόχουμ
Έλβερσμπεργκ
Πρόισεν Μούνστερ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Χέρτα Βερολίνου
Αννόβερο
Νυρεμβέργη
Σοντερίσκε
Νόρτζελαντ
Μίντιλαντ
Μπρόντμπι
Άαρχους
Βίμποργκ
Φρεντερίτσια
Σίλκεμποργκ
Οντένσε
Βέιλε
Κοπεγχάγη
Ράντερς
Σεντ Γκάλεν
Τουν
Λουγκάνο
Βασιλεία
Γιούνγκ Μπόις
Σιόν
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Άρης
Λεβαδειακός
ΟΦΗ
Βόλος ΝΠΣ
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός
Νάσβιλ
Λος Άντζελες
Ίντερ Μαϊάμι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Ράγιο Βαγιεκάνο
Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Οβιέδο
Αλαβές
Οσασούνα
Εσπανιόλ
Λεβάντε
Μαγιόρκα
Έλτσε
Χετάφε
Ατλέτικο Μαδρίτης
Τζιρόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Θέλτα
Ουντινέζε
Κρεμονέζε
Κάλιαρι
Τορίνο
Αταλάντα
Μπολόνια
Ίντερ
Βερόνα
Πίζα
Νάπολι
Τζένοα
Μίλαν
Ρόμα
Λάτσιο
Κόμο
Πάρμα
Γιουβέντους
Φιορεντίνα
Σασσουόλο
Λέτσε
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
Αϊντχόφεν
Τβέντε
Άλκμααρ
Μπρέντα
Ναϊμέγκεν
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ουτρέχτη
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Εξέλσιορ
Τσβόλε
Φέγενορντ
Φόλενταμ
Τελστάρ
Χέρακλες
Χρόνινγκεν
Χέρενφεν
Άγιαξ
Λίβινγκστον
Κιλμάρνοκ
Νταντί
Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Βάρναμο
Νόρμπι
Μιάλμπι
Χάκεν
Βαστέρας ΦΚ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάμαρμπι
Μάλμε
Μπρομαποϊκάρνα
Κάλμαρ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Φάλκενμπεργκ
Έστερ
Λιουνγκσκίλε
Έστερσουντ
Σάντβικενς ΙΦ
Σέλτικ
Φερεντσβάρος