Δεν έχει ελπίδες η Ουγγαρία
Η Αγγλία επέστρεψε στις νίκες παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς και τώρα υποδέχεται την Ουγγαρία που έχασε το... τρένο για το Κατάρ.Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.
ΑΓΓΛΙΑ
Δεν είχε καθόλου δύσκολο έργο στην Ανδόρα και έφυγε με το διπλό επικρατώντας με 5-0, σημειώνοντας την 6η νίκη της στις 7 αγωνιστικές που έχει δώσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς και δείχνει πως δεν πρόκειται να χάσει την πρωτιά του ομίλου. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πλήρως τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ που σκόραραν να είναι οι Τσίλγουελ (17′), Σακά (40'), Έιμπραχαμ (59′), Γουόρντ-Πράουζ (79′) και Γκρίλις (86’). Τα πέντε από τα εφτά παιχνίδια των «τριών λιονταριών» ήταν Over και No Goal.«Ημουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που πήγε η ομάδα στο παιχνίδι. Επιλέξαμε μια ομάδα με παίκτες που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρόκληση της άμυνας και είδατε ότι η εφαρμογή σε όλη τη διάρκεια ήταν εξαιρετική. Ηταν μια καλή νύχτα για εμάς. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ευτυχώς πετύχαμε το νωρίς γκολ. Ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και μερικά από τα πράγματα που έχουμε κάνει, αυτά είναι τα θετικά που θέλουμε να προχωρήσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει νέα προβλήματα.
Η αποστολή της Αγγλίας:
Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)
Αμυντικοί: Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Τσίλγουελ (Τσέλσι), Κόαντι (Γουλβς), Τομόρι (Μίλαν)
Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ράις (Γουέστ Χαμ), Μάουντ (Τσέλσι), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόρντ-Πράους (Σαουθάμπτον)
Επιθετικοί: Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Σάντσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Σάκα (Άρσεναλ), Έιμπραχαμ (Ρόμα), Γουάτκινς (Άστον Βίλα)
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Αντιμετώπισε χωρίς κόσμο την Αλβανία, λόγω τιμωρίας και έχασε με 1-0 και μαζί τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, αλλά δέχθηκε την ήττα χάρη σε ένα γκολ του Αρμάντο Μπρόγια στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης. Όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της δεν έχει, πλέον, ελπίδες και αυτό που θέλει είναι να έχει αξιοπρεπέστατη παρουσία κόντρα στην Αγγλία.
«Πρέπει να εκπροσωπήσουμε την Ουγγαρία με τον πιο αξιοσέβαστο δυνατό τρόπο. Θα φτάσουμε στα πλέι οφ των προκριματικών; Όχι, σίγουρα όχι. Δεν μπορούμε να δούμε εκείνους τους παίκτες που θα μπορούσαν να φτιαχτούν σε εθνικό επίπεδο ή να ενταχθούν σε μια ομάδα όπως η δική μας που έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να παίξουμε κόντρα στην Αγγλία με τρόπο που μπορούμε να φύγουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Τι συνέβη μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Σίγουρα υπήρξε μια πτώση στην απόδοση. Αλλά αυτό είναι γενικά αλήθεια. Υπάρχει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες επηρεάζονται πολύ από το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε. Συνολικά, δεν νιώθω ότι παίξαμε άσχημα» είπε ο Ιταλός προπονητής Μάρκο Ρόσι.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Μπότκα και τραυματίες ο τερματοφύλακας Ντίμπους, ο αμυντικός Ορμπαν και ο μέσος Κλαϊνχάισλερ.
Η αποστολή
Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Λειψία), Μπόγκνταν (Φερεντσβάρος), Ντίμπους (Φερεντσβάρος)
Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ορμπαν (Λειψία), Ατίλα Σζαλάι (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (Νίζνι), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Ταμάς (Σλασκ Βρότσλαβ), Νέγκο (Φέχερβαρ), Ζσολτ Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια)
Μέσοι: Ανταμ Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποσλάι (Λειψία), Σέφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος)
Επιθετικοί: Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Ιτιχάντ Κάλμπα), Χόλεντερ (Παρτίζαν), Σεν (Ντάλας), Χαν (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι)
Εκτίμηση
Η Αγγλία έκανε προπόνηση κόντρα στην Ανδόρα με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς και απέναντι της θα βρει την Ουγγαρία που με τα λεγόμενα του προπονητή της δεν έχει πλέον ελπίδες για κάτι καλό. Η Αγγλία δύσκολα δέχεται γκολ, αφού τα πέντε από τα εφτά παιχνίδια της ήταν No Goal και αυτό θα ποντάρουμε.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ίπσουιτς
Τσέλσι
Μπράιτον
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Λιντς
Μπρέντφορντ
Ιντεπεντιέντε
Χιμνάσια Μεντόζα
Μπάνφιλντ
Ρίβερ Πλέιτ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Ρασίνγκ Κλουμπ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Αλντοσίβι
Ροσάριο Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπελγράνο
Ουρακάν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σέντραλ Κόρδοβα
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Βιέννης
Χάρτμπεργκ
Ριντ
Ραπίντ Βιέννης
Στουρμ Γκρατς
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κρουζέιρο
Σάο Πάουλο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Ατλέτικο Μινέιρο
Βιτόρια Μπαΐα
Μονακό
Μαρσέιγ
Ρεν
Λε Μαν
Παρί
Νις
Άουγκσμπουργκ
Σάλκε
Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης
Νόρτζελαντ
Μπρόντμπι
Ράντερς
Άαρχους
Σίλκεμποργκ
Μίντιλαντ
Λίνγκμπι
Οντένσε
Σεντ Γκάλεν
Τουν
Βαντούζ
Γκρασχόπερς
Σιόν
Λουγκάνο
Άρης
ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός
Ατρόμητος
ΠΑΟΚ
Κηφισιά
ΑΕΚ
Κολόμπους Κρου
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σεντ Λούις Σίτι
Ντάλας
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Νάσβιλ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ντιναμό Χιούστον
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
DC Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Νιου Γιόρκ Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σαν Ντιέγκο
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σιάτλ Σάουντερς
Σικάγο Φάιαρ
Κάλιαρι
Ίντερ
Λάτσιο
Τζένοα
Νάπολι
Κόμο
Σάντος Λαγκούνα
Τίγκρες
Κλαμπ Αμέρικα
Πουέμπλα
Πατσούκα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Άτλας
Κερέταρο
Βίλεμ
Χέρενφεν
Καμπούρ
Τβέντε
Ουτρέχτη
Αϊντχόφεν
Τελστάρ
Άγιαξ
Φέγενορντ
Ντεν Χάαγκ
Φαμαλικάο
Ζιλ Βιθέντε
Κάζα Πία
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστρέλα Αμαδόρα
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Γκέτεμποργκ
Έργκριτε
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάμαρμπι
Έγιουπσπορ
Αλάνιασπορ
Μπασακσεχίρ
Κασίμπασα
Σαμσουνσπόρ
Φενερμπαχτσέ
Πολωνία
Αλβανία
Ανδόρα
Σαν Μαρίνο