Αντέχει η Ιντεπεντιέντε
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΡΔΟΒΑ
Ο μήνας του μέλιτος στον πάγκο της Ινστιτούτο φαίνεται ότι τελείωσε για τον προπονητή Φλόρες, που μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και ειδικά την τελευταία με 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ταγέρες, δέχθηκε έντονη κριτική. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν την άξιζε με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να τις αξιοποιήσει, σε αντίθεση με τους πολύ αποτελεσματικούς γηπεδούχους. Ο προπονητής της Ινστιτούτο δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με την απόφασή του να αλλάξει σύστημα και να παίξει με 4-3-3, αντί να διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα, όπως συνήθιζε. «Η διάταξη αλλάζει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι παίκτες ή ανάλογα με τον αντίπαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Ταγέρες άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Ντάβιλα, ενώ στο 93’ ο Ρικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Αγωνιστικά Νέα: Αναμένεται να επιστρέψει σε σύστημα 3-4-3 ο τεχνικός της Ινστιτούτο, ενώ οι Μπράβο, Αλαρκόν και Μόσεβιτς θα είναι η τριάδα στην άμυνα. Επιστρέφουν οι σημαντικοί Κόρδοβα Μοσκέρα (ΜΕ) και Γκαλβάν (Α). Συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους οι χρήσιμοι Φ. Σουάρες (Ε) και Μ. Ρομέρο (Ε). Ο τελευταίος έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Ακόμα και ο Άλφρεντ Χίτσκοκ θα ζήλευε την πλοκή – και κυρίως το φινάλε – της εντός έδρας αναμέτρησης της Ιντεπεντιέντε με την Ουνιόν Σάντα Φε, που ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 4-4. Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ και συζητήθηκε έντονα στην Αργεντινή για την απίστευτη τροπή που πήρε.
Η Ιντεπεντιέντε βρέθηκε πολύ νωρίς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων. Ο Ταραγόνα άνοιξε το σκορ στο 14’, ο Κουέγιο διπλασίασε τα γκολ στο 20’, ενώ στο 39’ ο Ντελ Μπλάνκο έκανε το 0-3. Μάλιστα, στο 29’ είχε προηγηθεί ακόμα ένα τέρμα της Ουνιόν που δεν μέτρησε, καθώς ο Παλάσιος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Η «ρόχο» προσπάθησε να αντιδράσει πριν από την ανάπαυλα και μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Πουσέτο (45+1’), ενώ στο 49’ ο Άβαλος με πέναλτι έφερε τη διαφορά στο ένα γκολ. Ωστόσο, στο 64’ ο Ροντρίγκες φάνηκε να «τελειώνει» το παιχνίδι γράφοντας το 2-4. Παρ’ όλα αυτά, η Ιντεπεντιέντε δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Ο Άβαλος με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 68’ κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι και τελικά στο 98’ ο Φεντόρκο διαμόρφωσε το τελικό 4-4.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένει ο βασικός Μοντιέλ (ΜΕ), που αισθάνεται ενοχλήσεις. Οι Πουσέτο, Αμπάλδο και Άβαλος αναμένεται να είναι η τριάδα στην επίθεση.
Χωρίς ρίσκο* στο Winmasters - Δωρεάν* στοίχημα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ!
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΕκτίμηση
Προσπαθεί να βρει τα «πατήματα» της η Ινστιτούτο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έδειξε «μέταλλο» μεγάλης ομάδας στο ματς με την Ουνιόν Σάντα Φε η Ιντεπεντιέντε και έκανε ένα εντυπωσιακό «come back». Μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την Κόρδοβα.
Ατλέτικο Παραναένσε
Μποταφόγκο
Κύπρος
Μολδαβία
Γερμανία
Γκάνα
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπόκα Τζούνιορς
Μπάνφιλντ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Τίγκρε
Σέντραλ Κόρδοβα
Μπαράκας Σεντράλ
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ουρακάν
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ουνιόν Σάντα Φε
Ρίβερ Πλέιτ
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπελγράνο
Ντεφένσα Xoυστίσια
Λανούς
Ρασίνγκ Κλουμπ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ροσάριο Σεντράλ
Σαν Λορέντζο
Πλατένσε
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Νιούελς Ολντ Μπόις
Αλντοσίβι
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Χιμνάσια Μεντόζα
2,,,,3 γκολ