Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Εφτάρα η Ίντερ, ήττα-σοκ για Νάπολι (videos)

Σέριε Α: Εφτάρα η Ίντερ, ήττα-σοκ για Νάπολι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2014 19:29
Μεγάλη νίκη με 7-0 κόντρα στη Σασουόλο πανηγύρισε η Ίντερ φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς, την ώρα που η Νάπολι γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 από την Κίεβο.

Ένα χρόνο μετά το περσινό 7-0 στην έδρα της Σασουόλο, η Ίντερ πήρε νέα νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στην ομάδα του Ντι Φραντσέσκο, αυτή τη φορά στο «Μεάτσα», πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της «τρίποντο» στη φετινή Σέριε Α.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Ικάρντι (4’, 30’, 53’), ενώ δύο γκολ (και δύο ασίστ) σημείωσε ο Οσβάλντο (43’, 72’), με τους Κόβασιτς (21’) και Γκουαρίν (74’) να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα τέρματα για τους «νερατζούρι».

Ήττα-σοκ για Νάπολι


Σέριε Α: Εφτάρα η Ίντερ, ήττα-σοκ για Νάπολι (videos)
Αντίθετα, ήττα-σοκ γνώρισε η Νάπολι, η οποία μετά το «διπλό» στην έδρα της Τζένοα ηττήθηκε με 1-0 από την Κίεβο στο «Σαν Πάολο».

Οι «παρτενοπέι» είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ιγκουαίν στο 27’ ενώ λίγο αργότερα η Κίεβο είχε δοκάρι με τον Μάξι Λόπεζ για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Τελικώς ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει στο 49’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Βερόνα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σαμπντόρια πήρε νίκη με 2-0 κόντρα στη Τορίνο, ενώ η Λάτσιο επικράτησε με 3-0 της Τσεζένα. Νίκη και για την Αταλάντα, η οποία κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Κάλιαρι, ενώ Φιορεντίνα και Τζένοα ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι»






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.