Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μέσι-Νεϊμάρ και… νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μέσι-Νεϊμάρ και… νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 19:08
Με τον Μέσι να δημιουργεί και τον Νεϊμάρ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα (79’, 84’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στο «Καμπ Νου», έκανε το 3x3 και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» με πρωταγωνιστές τους Μέσι και Νεϊμάρ κατάφεραν να κάμψουν στα τελευταία λεπτά την αντίσταση της Μπιλμπάο και να πάρουν τη νίκη με 2-0 στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την άμυνα της Μπιλμπάο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κάποιες καλές προσπάθειες με τον Μουνίρ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στις αρχές της επανάληψης, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Ο 19χρονος απείλησε ξανά με κεφαλιά στο 58’ ωστόσο τη λύση έδωσε ο αντικαταστάτης του, με τον Νεϊμάρ να περνάει στο παιχνίδι στο 63’ και στο 79’ κατάφερε να σκοράρει μετά από ασίστ του Μέσι για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο 84’, με τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει το τελικό 2-0, επιτρέποντας στην Μπαρτσελόνα να κάνει το 3x3 στη Πριμέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αγωνίστηκε στο «Καμπ Νου» με την εμφάνιση της «Senyera» με αφορμή την επέτειο των 300 χρόνων από την πολιορκία της Βαρκελώνης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.