Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, με Καγκάβα η Ντόρτμουντ (videos)

Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, με Καγκάβα η Ντόρτμουντ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 19:42
Στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα –ισοβαθμώντας με τη Λεβερκούζεν- πέρασε η Μπάγερν η οποία κέρδισε με 2-0 την Στουτγκάρδη και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ νίκη και για Ντόρτμουντ η οποία επικράτησε με 3-1 της Φράιμπουργκ, με τον Καγκάβα να σκοράρει στην επιστροφή του στους Βεστφαλούς.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Στουτγκάρδης στο Μόναχο και έπιασε τη Λεβερκούζεν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Γκέτσε στο 27’, ενώ στο 85’ ο Ριμπερί «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα

Νίκη με Καγκάβα η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Στην κορυφή η Μπάγερν, με Καγκάβα η Ντόρτμουντ (videos)
Με τον Καγκάβα να βρίσκει δίχτυα στην επιστροφή του στη Ντόρτμουντ, η ομάδα του Παπασταθόπουλου (βασικός) κέρδισε με 3-1 την Φράιμπουργκ και πέρασε στη 2η θέση με 6 βαθμούς.

Οι Βεστφαλοί «καθάρισαν» τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ράμος να ανοίγει το σκορ στο 34’ και τον Καγκάβα να «γράφει» το 2-0 στο 41’ μετά από ασίστ του Κολομβιανού, ενώ στο 78’ ο Ομπαμεγιάνγκ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τον Σοργκ να μειώνει για το τελικό 3-1 στο 90’.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βόλφσμπουργκ με γκολ του Όλιτς στο 89’ έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Χόφενχάιμ, ενώ η Μάιντς με δύο γκολ του Οκαζάκι (36’, 90+1’) κέρδισε με 3-1 τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Τέλος ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Πάντερμπορν με τη Κολωνία, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή, φτάνοντας τους 5 βαθμούς.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.