Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άλωσε το «Μπερναμπέου» πριν τον Ολυμπιακό η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άλωσε το «Μπερναμπέου» πριν τον Ολυμπιακό η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 22:52
Με γκολ των Τιάγκο (10’) και Τουράν (76’) η Ατλέτικο κέρδισε με 2-1 την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Ρονάλντο στο 26’ η «βασίλισσα», η οποία έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την Ατλέτικο στην έδρα της σε παιχνίδι πρωταθλήματος!

Μετά το Σούπερ Καπ, η Ατλέτικο ήταν ξανά θριαμβεύτρια σε παιχνίδι κόντρα στη συμπολίτισσα Ρεάλ τη φετινή σεζόν, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 2-1 τη «βασίλισσα» μέσα στο «Μπερναμπέου» και ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ατλέτικο η οποία μόλις στο 10ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Τιάγκο από τη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άλωσε το «Μπερναμπέου» πριν τον Ολυμπιακό η Ατλέτικο (video)
Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα κάτι που κατάφερε τελικά στο 26’ όταν ο Σικέιρα ανέτρεψε τον Ρονάλντο στην περιοχή και ο Πορτογάλος άσος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, «γράφοντας» το 1-1!

Η «βασίλισσα» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, απείλησε στο 34’ με τον Μπενζεμά, με τον ίδιο να είχε μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα, αναγκάζοντας τον Μογιά σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη, με την πρώτη μεγάλη φάση να σημειώνεται στο 73’ για την Ατλέτικο, η οποία απείλησε με σουτ του Τουράν που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασίγιας.

Αυτή η ευκαιρία αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, καθώς τρία λεπτά μετά ο Τούρκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ, «παγώνοντας» το «Μπερναμπέου» στο 76’, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, γνωρίζοντας έτσι δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Έτσι, η Ατλέτικο κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Ρεάλ στην έδρα της σε παιχνίδι πρωταθλήματος κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία!

Ρεάλ Μαδρίτης: Kασίγας, Αρμπελόα (77' Βαράν), Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κροος, Μόντριτς, Κριστιάνο, Ροντρίγκες, Μπέιλ (72' Ίσκο), Μπενζεμά (73' Ερνάντες).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκαρσία, Γκάμπι (61' Τουράν), Τιάγκο, Κόκε, Μάντζουκιτς (78' Σουάρεθ), Χιμένεθ (64' Γκριεζμάν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.