Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 20:10
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη (22’), Περέιρα (47’) Μακ (79’ πεν.) και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τη Ντιναμο Μινσκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Τραυματίστηκε ο Τζαβέλλας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος φάνηκε πως δεν επηρέασε καθόλου τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη του με τεσσάρα κόντρα στον Πλατανιά στις 31 Αυγούστου, κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη Σούπερ Λιγκ, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε από τα πρώτα λεπτά αρκετές ευκαιρίες για ανοίξει νωρίς το σκορ και τελικώς στο 22’ ο Αθανασιάδης, μετά από δύο χαμένες προσπάθειες, κατάφερε να σκοράρει για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, κάτι που τελικώς κατάφερε στις αρχές της επανάληψης με προβολή του Περέιρα, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 στο 47’ μετά από σέντρα του Σκόνδρα.

Ο ίδιος είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το 3-0 στο 54’, όμως στο 79’ ο Αθανασιάδης κέρδισε πέναλτι και ο Μακ δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, μιας η Νίκη δεν κατάφερε να ανησυχήσει σημαντικά τους γηπεδούχους.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Τζαβέλλα ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση Β’ βαθμού.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας (46’ λ.τρ. Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76’ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64’ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (24’ λ.τρ. Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83' Κορέτα).

Στο άλλο παιχνίδι, η Βέροια κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τη «βασίλισσα του Βορρά», καθώς ο Χαβίτο σκόραρε για τη Κέρκυρα μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Κάμπορα (29’) και Ντουμίτρου (57’), με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα από τα γκολ του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.