Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 4x4 η Τσέλσι, χατ-τρικ ο Κόστα (video)

Πρέμιερ Λιγκ: 4x4 η Τσέλσι, χατ-τρικ ο Κόστα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 18:56
Με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει χατ-τρικ (45’, 56’, 67’) και τον Ρεμί να σκοράρει στο ντεμπούτο του (81’), η Τσέλσι κέρδισε με 4-2 την Σουόνσι, που προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τέρι (11’), και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Τσέλσι, η οποία με πρωταγωνιστές τους Ντιέγκο Κόστα (3 γκολ, έφτασε τα 7 σε 4 ματς) και Φάμπρεγκας (2 ασίστ, έφτασε τις 6 σε 4 ματς), κέρδισε με 4-2 τη Σουόνσι στο Λονδίνο και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Τσέλσι, καθώς η Σουόνσι μπήκε πολύ δυνατά, κατάφερε να προηγηθεί στο 11’ με αυτογκόλ του Τέρι και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα.
Ωστόσο με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι «μπλε» ανέβασαν ρυθμό και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τέρμα του Ντιέγκο Κόστα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και έτσι έγινε, με τον Κόστα να «γράφει» το 2-1 στο 55’ και αφού γλίτωσε την ισοφάριση, με τον Γκομίς να χάνει τετ-α-τετ στο 65’, ένα λεπτό μετά ο Ισπανός φορ έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 των γηπεδούχων.

Στο 81’ ο Ρεμί κατάφερε να βάλει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του, με τον Σέλβι να μειώνει για το τελικό 4-2 λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.