Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 16:42
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς», με τους πρωταθλητές Αγγλίας να παίρνουν προβάδισμα με τον Αγκουέρο (28’), τους «κανονιέρηδες» να κάνουν την ανατροπή με τους Γουίλσιρ (63’) και Σάντσες (74’) όμως ο Ντεμικέλις ισοφάρισε για το τελικό σκορ στο 83’, με την Σίτι να είχε στη συνέχεια και δύο δοκάρια (87’,90+3’) για να φύγει με τη νίκη από το Λονδίνο!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα σπουδαίο παιχνίδι όπου εκτός από τέσσερα γκολ, είχε αρκετές ευκαιρίες και τρία δοκάρια.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δοκάρι μόλις στο 12ο λεπτό με τον νεοαποκτηθέντα Γουέλμπεκ, όμως η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τον Νάβας να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ωραία πάσα βρήκε τον Αγκουέρο, ο οποίος από κοντά δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για τους «πολίτες» στο 28’.

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λονδίνο (video)
Οι «κανονιέρηδες» δεν πτοήθηκαν και στην επανάληψη κατάφερα να φέρουν… τούμπα το ματς με δύο όμορφα γκολ. Αρχικά ο Γουίλσιρ με εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα, ισοφάρισε σε 1-1 στο 64’, ενώ στο 74’ ο Σάντες με ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη, καθώς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Ντεμικέλις στο 83’ και στη συνέχεια είχε δύο δοκάρια (87’, 90+3’) αλλά και μεγάλη ευκαιρία με τον Τζέκο στο 90+4’ για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Έμιρειτς», με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία για την Άρσεναλ η οποία έφτασε τους 6 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, ενώ έχασε με τραυματισμό τον Ντεμπισί, ο οποίος γύρισε το πόδι του και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα-σοκ από τη Στόουκ και μετράει 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Άρσεναλ: Σέσνι, Ντεμπισί (81' Τσέιμπερς), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Φλαμινί (90+5' Αρτέτα), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Σάντσες, Μεσούτ Οζίλ, Γουέλμπεκ (88' Τσάμπερλεϊν).

Μαν. Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (77' Κολάροβ), Λάμπαρντ (46' Νασρί), Μίλνερ, Νάβας, Σίλβα, Αγκουέρο (67' Τζέκο).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.